Un tatuaj pe corpul unui bărbat sau al unei fete este un pas crucial, pentru care trebuie să vă pregătiți în avans, știind că este pentru viață. Acesta este motivul pentru care este important să alegeți tatuajul potrivit și schița pentru el, ceea ce poate ajuta comandantul sau căutarea independentă pentru schițe și lucrări terminate pe Internet.

Un tatuaj cu o imagine de păun sau de coada va fi o opțiune foarte originală, luminos și colorat. Înainte de a utiliza tatuajul trebuie să știți semnificația sa ascunsă, deoarece valoarea poate fi atât pozitivă, cât și invers. Următoarea imagine a păunii se va potrivi persoanelor cu următoarele calități:

  • Gândirea non-standard și creativă.
  • Spontaneitatea.
  • Originalitatea.
  • Figura subțire și aspectul atractiv - de aceea tatuajul cu păuni este mai popular printre fete.

Peacock tatuaj: sensul

Peacock este o pasăre nobilă și incredibil de frumoasă, așa că este în toate țările și culturile un simbol al bogăției și nobilimii, frumuseții, regalității și grandoare. Pasărea este considerată un simbol însorit și luminos, mulți considerau că este personificarea soarelui. În același timp, păunul poate avea următoarele semnificații: iubire, diversitate, faimă, longevitate sau chiar nemurire.

Păunul nu este numai foarte frumos, ci și colorat, deci este considerat vesel, vesel și impetuos, ceea ce înseamnă că este potrivit pentru astfel de oameni. Ca un tatuaj, păunul nu are o valoare negativă, poartă o încărcătură de lumină și bunătate. Nu mai puțin popular este imaginea nu întregului păun, dar partea sa separată, de exemplu, coada sau pene.

În lumea modernă, un tatuaj de păun are și un înțeles bun. Peacock în secolul 21 - este personificarea frumuseții, luminozității și diversității, ajută o persoană să-și descopere potențialul și versatilitatea. Mulți oameni folosesc un tatuaj de păun pentru a-și demonstra desăvârșirea și vanitatea, căutarea unei frumusețe ideală, nepotrivită lumii interioare a omului.

O astfel de valoare negativă a apărut destul de recent, înainte de aceasta nu a fost, deoarece păunul a fost personificarea bunătății și a frumuseții. În general, tatuajul cu imaginea unui păun va fi cea mai bună soluție pentru oamenii spontani și distractivi, precum și pentru indivizii creativi care se străduiesc să perfecționeze.

Valoarea penei de tatuaj sau a coada de păun

Mulți cred că imaginea sub forma unui tatuaj dintr-o parte separată a unui păun (coada sau pene) poartă același înțeles ca întregul păun. Trebuie spus că acestea sunt doar de partea lor, pentru că pentru multe națiuni imaginea cozii și a penei are un înțeles special. De exemplu, grecii au crezut că coada păunului era personificarea cerului înstelat. Fan pene de păun în budism - compasiune. Pentru chinezi, păunul este maiestate, demnitate și un semn al societății înalte, dar coada ei era un simbol al locației sale, fiind prezentată de împărați oamenilor care merită încrederea și atenția.

Dacă vorbim despre creștinism, aici coada paunului era considerată un nimbus, personificarea a ceva divin și mistic. Coada păunii are un model original care seamănă cu ochiul, în legătură cu care pasărea a fost numită ochiul total al bisericii. Strămoșii noștri aveau un simbol al bogăției, au pus în vase și camere decorate, dar în Anglia, dimpotrivă, penele nu puteau fi ținute acasă, pentru că puteau atrage dezastru sau făceau fiica proprietarului să nu se căsătorească niciodată. Motivul - imaginea unui ochi pe o pene a fost considerată un semn rău, un ochi rău și un simbol al eșecului.

La Roma, pene de păun a fost considerată personificarea feminității, deseori descrisă pe monede ca semn al fiicei împăratului și a frumuseții soției imperiale. Grecii au crezut de asemenea că coada păunului avea ochii lui Argus, ucis de Hermes, care are o sută de ochi. În hinduism, o pene de păun este un atribut al lui Krishna purtând o pene în păr, simbolizând nemurirea. Alchimiștii vechi credeau că pene de păun a reușit să transforme metalul obișnuit în prețios. În învățătura despre pene de feng shay este un talisman care aduce succes în muncă și în creșterea carierei.

Valoarea tatuajelor pentru fete și bărbați

După cum știți, sexul echitabil încearcă întotdeauna să descrie pe trupul său frumos tatuaje care pot sublinia sexualitatea lor. Peacock este soluția perfectă pentru fete, pentru că are o frumusețe incredibilă. Valoarea tatuajului de păun pentru sexul mai slab - pacea minții, ușurința și sensibilitatea. Opțiunea ideală pentru un tatuaj de sex feminin este un păun, care este situat de la piept până la fese, acoperind-o cu coada. Societatea va percepe o fata cu un tatuaj similar ca o persoana rafinata si gratioasa, cu un gust perfect.

Barbatii nu-i plac luminozitatea si pretentiozitatea, asa ca practic nu folosesc un tatuaj de paun pe corpul lor. Cu toate acestea, există excepții, ca în cazul unui sex puternic, păunul va simboliza succesul în muncă și viața lungă, nemurirea.De asemenea, păunul servește drept personificare pentru iubirea pură. Adesea, bărbații folosesc un tatuaj de păun pentru a-și arăta demnitatea și superioritatea față de ceilalți, demonstrând că au atins mai mult în viață decât oricare altul.

Dacă vine vorba de tatuaje pe corpul oamenilor care se află în locuri care nu sunt atât de îndepărtate, atunci prizonierii nu sunt luați să lumineze imaginea completă a păsării. Aici folosesc doar pene de păun, simbolizând masculinitatea, forța și apartenența la straturile superioare ale societății. Imaginea unui păun, a coastei sau a penei este foarte populară printre țigani.

Schițe și decizii de stil

Păunul sau partea sa separată (coada, pene) arata cel mai bine în aceste stiluri:

  • Liceu - utilizați culori luminoase și saturate.
  • Pomeții noi - adesea imaginea este completată de ochi sau de culori.
  • Stilul de gravare este o soluție proaspătă și originală. Caracteristici - reținere și bogăție de piese, completate de pete colorate.
  • Dotvok - se folosește exclusiv negru, iar aspectul atractiv se dovedește din cauza jocului în nuanțe.
  • Realismul și acuarela - păunul este foarte luminos și plin de culoare, astfel încât aceste stiluri vor contribui la reflectarea frumuseții și sofisticării sale.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.