Cuprins:

 1. Vacanta in Crimeea in 2019 "all inclusive"
 2. Prețurile locuințelor
 3. Tururi în Crimeea 2019: prețuri și programe
 4. Statiuni populare din Crimeea
 5. Comentarii clienți

Despre Crimeea poate vorbi ore întregi. Este considerat un loc unic cu o natură deosebită, care are un efect terapeutic unic pentru o persoană atât din punct de vedere al sănătății fizice, cât și din punct de vedere spiritual. Există mare, munți și plaje frumoase pentru fiecare gust. Toate acestea sunt încadrate de verdeață proaspătă și culori vibrante. În plus, turiștii nu pot să nu atragă un climat minunat.

Vacanțe în Crimeea în 2019: prețuri paușale

Majoritatea turiștilor preferă să se odihnească în confort absolut. Cel mai bun lucru din cadrul acestei definiții se încadrează în toate aspectele. Crimeea oferă oaspeților săi multe opțiuni pentru astfel de cazare. Printre obiectele există 3 *, 4 * și 5 *.

Există doar un singur hotel de cinci stele cu sistemul "all inclusive" de pe coasta Crimeei: Aquamarine.Pentru copiii sub 5 ani, hotelul oferă mic dejun gratuit și un pat. Ca rezultat, trăirea a două adulți și a unui copil în acest hotel o săptămână va costa aproximativ 125.000 de ruble.

Există mai multe hoteluri de patru stele cu un sistem complet de tip "all inclusive". Oaspeții pot alege din Medzhestik din Alushta, pensiunea "Dream Lake" din Yevpatoria, sanatoriul Pine Grove din Yalta și sanatoriul din Chernomorets din satul Peschanoye. În aceste locuri vă puteți relaxa o săptămână pentru suma de 52.000 de ruble pentru un cuplu cu un copil de până la 12 ani. Dintre cazările de trei stele cu sistemul corespunzător de servicii, merită menționat și pensiunea "Demerdzhi" din Alushta, "Mishor" din Yalta. Costul unei săptămâni de ședere în ele pentru 2 persoane va costa de la 25.000 de ruble, în funcție de lună.

Oaspeții hotelurilor și stațiunilor de mai sus:

 • trei mese pe zi pe sistem "bufet";
 • snack bar;
 • plaja;
 • piscine;
 • sala de fitness;
 • camera copiilor;
 • animație;
 • fizioterapie (nu peste tot);
 • internet wireless;
 • transferul la hotel și la plajă, dacă este necesar;
 • parcare;
 • excursii.

Pe coastă există și alte locuri de cazare care oferă o listă de servicii destul de scurtă, ceea ce este suficient pentru o ședere confortabilă.

Cazare în Crimeea 2019: sectorul privat, hoteluri, moteluri și stațiuni

În ceea ce privește cazarea în regiune ca întreg, există sute de opțiuni. Puteți alege pentru fiecare gust și buzunar.

Complexul sanatoriu-medical puternic "Poltava" întâmpină oaspeții pe tot parcursul anului. Procedurile pentru copii sunt numite aici de la 4 ani. Adulții vin de cele mai multe ori aici pentru un tratament pentru infertilitate și alte probleme sexuale, boli ale tractului gastro-intestinal și ale pielii. Cazarea și tratamentul aici vor costa de la 1500 de ruble pe persoană pe zi, cu o condiție de cazare de 12 zile.

Sanatoriu "Oreanda inferioară" este un loc de odihnă și tratament elită. Clădirea a fost odată palatul Alexandrei Feodorovna, soția lui Tsar Nicholas I. Oferă o zonă împrejmuită, o piscină și o plajă privată echipată. Cazare cu mic dejun și tratament va costa de la 1300 de ruble pe zi. Șanse de pensiune completă.

Pensiunea de tip privat "Sea Breeze" așteaptă oaspeții săi în Gurzuf. Proiectat într-un stil european modern. Pensiunea este situată la doar 50 de metri de malul mării. Cazare cu mic dejun va costa de la 850 de ruble pe zi.

Sanatoriul "Rodina" (Gaspra, Miskhor) oferă vizitatorilor o piscină cu apă sărată, acoperită cu un acoperiș de sticlă. Există o infrastructură foarte dezvoltată, un parc excelent și o bază medicală modernă. Cazare cu alimente și tratament va costa turistul 1350 de ruble pe zi.

Sanatoriul "Alushta" din colțul profesorului este situat la 300 de metri de la mare. Are plaja proprie, o piscină în aer liber cu apă caldă, zonă verde și alte facilități. Ca parte a șederii în sanatoriu puteți obține un complex de tratament sanatoriu. Cazare în acest minunat loc va costa de la 1050 de ruble pe persoană pe zi.

Sanatoriul "Alushta" va oferi oaspeților cele mai bune echipamente de diagnosticare și terapeutică din regiune. Shells sunt acoperite cu verde proaspete de plante relict. Suprafața totală de 15 hectare. Cazarea aici costă de la 850 de ruble pe persoană pe zi.

Sanatoriul "Munte" este situat în localitatea Livadia. Este situat la o altitudine de 100 de metri deasupra nivelului mării. Pe o suprafață mare, complet acoperită cu căi de înfășurare verde pentru mersul pe jos. Clădirea principală este realizată în stilul palatului, terasele coboară direct la mare. O piscină interioară cu apă sărată poate fi o alternativă la înotul în mare în zilele reci. Plaja poate fi accesată și cu telecabina. Cazarea aici va costa de la 1700 de ruble, inclusiv hrană și tratament.

Hotelul "Favorit" din Miskhor este la doar 20 de metri de mare. Designul său modern este compatibil cu abordarea oferind oaspeților o recreere de calitate. Nu departe se află faimoasele fântâni Arza, statuia Little Mermaid și alte atracții interesante. Cazare cu mic dejun va costa de la 1000 de ruble.

Trebuie reținut că cazarea și turneele gata făcute în Crimeea au adesea prețuri alternative în timpul sărbătorilor mai, cu rezervare rapidă, precum și pentru pensionari și copii.

Tururi în Crimeea 2019: prețuri și programe

Diferite companii de pe site-urile lor oficiale oferă excursii de tot felul de direcții și specificități. Puteți să călătoriți și să călătoriți pentru fiecare gust și buget. Mai jos sunt câteva exemple și prețuri pentru orientare în numeroase oferte.Crimeea în jurul valorii de lume "(5 zile / 4 nopți)

Turul are loc săptămânal de la sfârșitul lunii martie până la jumătatea lunii noiembrie 2019. Excursia și evenimentele de divertisment includ o vizită la numeroasele monumente ale naturii, arhitecturii și culturii peninsulei din Crimeea. Punctele principale sunt situate în est, vest și sud. Această călătorie merită de la 15,900 de ruble pe persoană.

Excursie turistică "Turul Star în Crimeea" (8 zile / 7 nopți)

Cei care doresc să meargă în acest tur trebuie să locuiască în Sevastopol și să participe la tururi radiale. Oaspeții din peninsula vor vedea Yalta, Bakhchisarai, Sudak, Evpatoria, Balaclava. Costul turului începe de la 16,900 de ruble.

Multi-activ turneu combinat "Trei elemente - meu șapte"

Turul se distinge prin unicitatea sa. Poate să arate activitate sportivă, depășind obstacolele pe teren, apă și chiar în aer. Programul include alpinism, snorkeling, caiac, ciclism montan și multe altele. În același timp, oaspeții vor fi invitați să viziteze cele mai strălucite puncte din regiune. Costul călătoriei începe de la 22.000 de persoane.Turneu combo multi-activ "Nici o odihnă nebună - șapte-i"

Organizatorii de turnee promiteau aventuri zilnice interesante. Este mai bine să veniți aici pentru cei care iubesc activitățile în aer liber. După o zi obositoare, dar interesantă, turiștii se întorc într-o cameră confortabilă. Programul include scufundări, excursii cu bicicleta, alpinism, parapantă și multe altele. Costul turului este de la 28.000 de ruble pe persoană.

Circuit educațional enogastronomic "Paletă de arome ale Crimeei" (8 zile / 7 nopți, 6 zile / 5 nopți)

Acest program este conceput pentru iubitorii de gastrotur și distracție originală. În plus față de excursiile care satisfac foamea culturală, turul implică degustarea vinurilor din Crimeea și bucătăria locală. O astfel de distracție extraordinară va costa de la 41.000 de ruble.

Statiuni populare din Crimeea

În Crimeea, multe orașe resort și sate. Turiștii sezonieri au stabilit deja priorități pentru ei înșiși și au ales punctele cele mai favorabile. Cei care nu au ales încă stațiunea ar trebui să învețe puțin despre ceea ce există în fiecare dintre așezări.

Simferopol

Acest loc este potrivit pentru iubitorii de excursii la atracții, divertisment de noapte, cumpărături, în mișcare de transport local. Orașul atrage cu prețuri accesibile.

Capitala peninsulei este, de asemenea, atrasă de prezența aeroportului. Acest lucru este important pentru cei care nu sunt dispuși să-și petreacă mult timp pe drumul spre un loc de odihnă. Cei care vin în Crimeea numai de dragul plajei nu vor fi interesați aici. Dar muzeele, teatrele și galeriile locale îi așteaptă pe oaspeți.

Eupatoria

Evpatoria oferă oaspeților o vacanță pe plajă, excursii la numeroase atracții, o abundență de divertisment și discoteci de noapte, cumpărături. Acest loc este situat în partea de vest a peninsulei, la 65 kilometri de capitala. Evpatoria - una dintre cele mai populare stațiuni din Crimeea. Avantajul orașului este că, spre deosebire de alte locuri unde toate plajele sunt pietricele, în Evpatoria există un nisip galben fin. Infrastructura face ca această stațiune să fie potrivită pentru familiile cu copii, iar abundența de restaurante și baruri este un loc bun pentru tineri. Există, de asemenea, multe stațiuni de sănătate. Foarte populare sunt cele care tratează bolile sistemului musculo-scheletic.

Pace și Popovka

Pe coasta de vest a Crimeei există două sate mici de stațiune pe care turiștii le-au ales. Sunt foarte apropiați unul de celălalt, adesea sunt considerați o singură stațiune. În Popovka, până în 2013, a avut loc celebrul festival de muzică Kazantip. Acum acest loc este perfect pentru vacanțe de familie.Plaja este împrăștiată cu nisip moale fin, iar apa este foarte curată. Din păcate, aici nu există atât de multe distracții, la fel ca în așezările mari, dar magnifica naturii mai mult decât compensează acest neajuns.

Gurzuf

Acest sat urban este situat în partea de sud a coastei, la doar 12 kilometri de Yalta. Aici se află cel mai popular centru pentru copii "Artek". Aerul local este umplut cu aromă de conifere, astfel încât inhalarea are loc aici în jurul ceasului. Străzile strâmte pietruite evocă dispoziții romantice. De-a lungul coastei se întinde o promenadă pitorească. Plajele locale se disting prin infrastructura bine echipată și dezvoltată. Există pietricele peste tot, datorită cărora marea este transparentă și azuritică. Aproape întreaga zonă de plajă este împărțită între hoteluri și tabere pentru copii, cu ajutorul digurilor.

De asemenea, printre stațiunile populare din regiune se află Theodosia, Partenit, Koktebel, satul Primorsky, Kurortnoe, Sun Valley, Sudak, Novy Svet, Alushta, Alupka, Azure, Lyubimovka, Balaklava, Semeiz, Saki.

Comentarii clienți

Ca de obicei, recenzii la concediu în Crimeea sunt foarte diferite unul față de celălalt. Cineva este încântat de infrastructură, alții se plâng de serviciul teribil și, în același timp, de prețurile ridicate. Un lucru este invariabil: toată lumea, fără excepție, îi place natura și speciile. În acest context, puteți ierta defectele muncii personalului, curățarea străzilor de calitate slabă și multe altele.

Puteți vedea adesea feedback de la cei care sunt nemulțumiți de comportamentul proprietarilor instalațiilor din sectorul privat. Din păcate, masiv este imposibil de controlat. Rămâne doar să studiem revizuirile fiecărei case selectate și să folosim numai puncte de cazare dovedite. Același lucru este valabil și în cazul hotelurilor. Cele mai multe dintre ele oferă condiții de nivel european ridicat. Dar există și cei care, în spatele unei imagini strălucitoare, ascund o opțiune economică care nu se potrivește cu banii plătiți pentru aceasta.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.