Datorită varietății mari de tatuaje, oricine poate alege opțiunea perfectă pentru ei înșiși. Unii aleg modele neobișnuite într-un stil geometric, în timp ce alții privesc îndeaproape imaginile exacte ale diferitelor animale, ale păsărilor sau ale oamenilor. Desigur, fiecare tatuaj are propriul său înțeles. Dar, uneori, este mai bine să nu-l ascundeți în spatele imaginii, ci să-l transmiteți sub forma unei inscripții. Această opțiune este cel mai adesea aleasă de fete pentru ei înșiși, transferând o frază semnificativă în viața lor în corpul lor.

"Dar fără întuneric nu vom vedea niciodată stelele"

"Fii curajos, du-te unde te simți bine"

Reguli pentru alegerea unui loc pentru aplicarea inscripțiilor tatuajului

Tatuajul este un alt mod de a accentua individualitatea și atractivitatea. De aceea acest tip de artă a rămas popular de mai mulți ani. Apropo, uneori un tatuaj este o soluție excelentă, datorită căruia puteți masca cicatricea din operație. Dacă acest lucru este cazul dvs., asigurați-vă că vă consultați medicul înainte de procedură.

"Zboară în aer cu curaj"

"Îți dau inima în mine"

"Ea a crezut în ea însăși, cu această credință ea a trăit"

Trebuie remarcat faptul că este foarte important să alegeți zona potrivită pentru aplicarea unui tatuaj sub forma unei inscripții. Acesta este motivul pentru care vom examina caracteristicile aplicării la fiecare dintre ele în detaliu.

"Ești în inima mea"

"Încă mă în creștere"

Umeri și brațe

Poate că cel mai popular loc pentru un tatuaj sub forma unei inscripții poate fi numit tocmai umeri și brațe. De exemplu, inscripțiile mari sunt adesea făcute pe umăr sau cu un număr mare de cuvinte. De fapt, acest domeniu poate fi plasat tatuaj de orice font și mărime.

"Am o întreagă lume"

"Bucuria vieții"

"Pentru a trăi. Pentru a iubi râde "

"Va trece și el."

În ceea ce privește încheietura mâinii, puneți-i apoi opțiuni minimaliste. Acest lucru îi permite să se ascundă, dacă este necesar, sub ceas sau brățări largi.

"Trăiește o zi"

"Din care mă tem"

"Ceea ce Dumnezeu a unit, omul nu va diviza".

"Acest lucru este bun"

În ciuda popularității deosebite a acestei zone, maeștrii cu experiență încă nu recomandă tatuarea pe ea. Faptul este că pielea va fi adesea afectată de lumina soarelui, ceea ce înseamnă că modelul se poate schimba în timp. Dar nu ar trebui să te superi, pentru că îl poți aduce înapoi cu ajutorul unei corecții.

"Credeți-vă lupta"

"Tot ceea ce nu este făcut, totul este pentru cel mai bun"

"Brave"

„Zâmbet“

Tatuajul pe gleznă, picior și gleznă arată foarte atractiv. Cel mai adesea, fetele aleg această zonă pentru mici fraze sau le completează cu modele mici. Aceasta este o modalitate foarte bună de a decora un picior elegant de sex feminin. Dar, totuși, merită menționat faptul că pentru mulți, procedura poate fi foarte dureroasă. Acest lucru se datorează faptului că pielea din această zonă este destul de subțire și aproape de os.

"Principalul lucru este loialitatea, nu aspectul"

"Dragoste mai mult"

"Fearless"

"Tu ești soarele meu"

„Tranquility. Curaj. înțelepciune "

„Familie“

Una dintre cele mai populare zone pentru inscripțiile tatuajelor la fete este șoldul. Dimensiunea sa vă permite să puneți un text destul de mare, astfel încât unii chiar să aleagă poeme întregi. În plus, dacă plasați corect inscripția, puteți sublinia linia frumoasă de îndoire a șoldului.

"Dar fără întuneric n-am vedea stelele"

Avantajul incontestabil al unui tatuaj pe această zonă este capacitatea de a-l ascunde dacă este necesar. Și, de asemenea, faptul că nivelul de durere al procedurii este mult mai mic, spre deosebire de alte locuri.

"Curajos nu pauză"

"Credea în ea însăși ..."

Tatuajul pe umăr și spate arata întotdeauna foarte atractiv, indiferent de mărimea lor. Adesea, procesul de aplicare a unui tatuaj în aceste zone nu este prea dureros, ceea ce este un argument puternic pentru multe fete.

"Eu aparțin familiei mele"

"A trăit, a râs, a iubit și a plecat 1936-2016"

Titluri de tatuaj: cum să alegi o limbă?

De câțiva ani, printre limbile străine, liderul este inscripțiile în limba latină. În ciuda faptului că această limbă nu este folosită în mod colocvial și este considerată moartă, mulți o aleg încă. Poate pentru că ajută la ascunderea valorii tatuajului de la exterior.

"Dragostea cucerește pe toți"

"Amintiți-vă despre viață"

Dar, în orice caz, merită să alegeți doar acea opțiune care personifică, motivează, reamintește evenimente semnificative sau obiective de viață. Unii aleg expresii despre iubire, despre auto-dezvoltare sau despre tranzitul vieții. Trebuie să fiți sigur că, după câțiva ani, această frază va rămâne relevantă.

"Zboară pe aripile sale"

"Zboară pe aripile sale"

Următoarea limbă populară pentru inscripțiile tatuajelor este engleza. Cei mai mulți oameni o studiază, deci asigurați-vă că nu va funcționa pentru a ascunde semnificația. Singura modalitate este de a alege un loc care este aproape întotdeauna sub îmbrăcăminte.

"După atâția ani?", "Întotdeauna"

"Tot ceea ce nu este făcut, totul este pentru cel mai bun"

"Dumnezeu ne-a rănit inimile ca să ne dovedească. El ia cele mai bune. "

"Fericirea este reală când este comună"

"Uitați de risc și acceptați consecințele. Dacă asta vrei, atunci merită! "

"Urmați-vă inima"

În ceea ce privește semnificația, în această limbă, fetele cel mai adesea aleg expresii care sunt asociate cu iubirea, pasiunea, maternitatea. De asemenea, puteți vedea adesea un tatuaj care personifică valorile vieții unei persoane. De exemplu, familia, dragostea sau numele unui iubit. Foarte des sunt însoțite de cifrele corespunzătoare dimensiunii minime.

"Victorie în vene"

"Compatibilitatea sufletului cu o inimă arsă"

"Te iubesc fără sfârșit"

"Va trece și el."

Cum de a alege un font?

Mulți încă cred că cel mai important lucru este să alegi o expresie sau un cuvânt potrivit pentru ei. Desigur, acest lucru are o mare importanță, deoarece tatuajul este aplicat corpului pe viață. Dar pentru ca aceasta să arate foarte atractivă, trebuie să alegeți fontul potrivit și să decideți dimensiunea și stilul. Rețineți că depinde mult de limba în care ați ales inscripția, precum și de zona de plasare.

"Zboară pe aripile sale"

"Creați-vă"

„Curaj“

Pentru a face față acestei situații mai repede, puteți solicita ajutor de la comandantul care va face tatuajul pentru dvs. Răsfoiți catalogul de lucrări, printre care există cu siguranță ceva meritoriu. În plus, un specialist cu experiență vă va spune modul în care fraza selectată va arăta mai bine.

"În primul rând te iubesc"

"Amintiți-vă cine sunteți"

"Fii fericit"

"Sunteți limitat la cadrul pe care l-ați stabilit pentru dvs."

Următorul mod este să utilizați site-uri cu abilitatea de a alege un font pentru tatuaj. Apropo, în multe magazine acest serviciu este gratuit, datorită căruia puteți găsi rapid opțiunea potrivită.

"Lords"

Îmi va șopti cuvinte înțelepte: "Așa să fie" (The Beatles "Let it be")

- Locul potrivit. Timpul potrivit

"Eu sunt pentru că sunteți"

Dacă aveți talentul unui artist sau sunteți angajat în litere, veți putea să descrieți în mod independent ceea ce aveți nevoie. Vă recomandăm să aplicați o schiță în zona selectată pentru a vă asigura că această opțiune se potrivește perfect.

"Cel mai întunecat dintre toate înainte de zori"

"Eu am fost îngerul lui. Acum el este al meu "

"Pentru a studia"

După ce ați ales totul, înscrieți-vă pentru o consultare la comandant, care vă va spune opinia și poate vă va sfătui ceva interesant.

„Întotdeauna“

"Încredere fără frontiere"

"Destul cu mine"

Fotografia cu tatuaje

Multe fete doresc să obțină un tatuaj. Cineva se îndoiește de necesitatea acestei dorințe, în timp ce alții nu își pot găsi singuri fraza sau fontul perfect. De aceea am ales opțiuni frumoase, printre care veți găsi cu siguranță ceva potrivit.

"Breathe"

"Va trece."

"Orice se întâmplă"

"Mă protejezi, te protec"

"Urmați stelele"

„Iubiților“

"Tu ești soarele meu"

"Născut să fiu fericit"

"Cine esti tu"

"Înainte și după"

"Te iubesc"

"Legătura noastră este veșnică"

"Nu visezi la viața ta, trăiești visul tău"

"Eu sunt al tău. Tu ești al meu

"Fii calm"

"Cerul este mai înalt decât mine. Pământul este sub mine. Foc în mine.

"Partea mea este pentru totdeauna"

Alegerea tatuajelor sub formă de inscripții este o varietate izbitoare. În plus, spre deosebire de desene realiste, puteți găsi întotdeauna o opțiune unică potrivită pentru dvs. Poate fi doar un singur cuvânt, o frază sau chiar o stâncă a performanței proprii.

Îți plac tatuajele sub formă de inscripții?

1 COMENTARIU

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.