Mulți oameni asociază cuvântul grădină cu frumusețea și aroma florilor frumoase, seninătatea parfumată, chirpirea păsărilor și briza. Acesta este un loc care calmeaza sufletul. Iar dimineața de mers pe jos prin grădina frumoasă este o adevărată fericire și o sarcină de bună dispoziție pentru întreaga zi. Aceste locuri sunt create pentru a simți toată frumusețea în dimensiunile sale și pentru a vă bucura de ele în întregime. În continuare vom prezenta cele mai frumoase 10 grădini din întreaga lume.

Frumoasele grădini Mirabel

Gradina clasica in spiritul magnific al Versailles. În grădinile Palatului Mirabell este un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO și o mică parte din istoria orașului Salzburg. Grădinile au fost înființate împreună cu palatul în anul 1606. Mai târziu, în 1690, frumoasa grădină a fost reproiectată. Acum există multe sculpturi, paturi de flori cu fântâni.

Luxurious Royal Botanic Gardens din Melbourne

Această grădină este foarte renumită în întreaga lume. Acesta este situat în inima Melbourne, pe malurile râului Yarra. Zona bogată de grădină include un herbar deschis, o grădiniță, un observator și o pistă de patrimoniu aborigen.Periodic, evenimente speciale sunt organizate în grădină, cum ar fi Yoga pentru copii, Filosofie și Harp în grădină. Această grădină frumoasă este considerată una dintre atracțiile cele mai populare și încântătoare. Pe parcursul anului există mai mult de 1,5 milioane de vizitatori.

Ji Jang Yuan gradina incredibilă

Această grădină este situată în Parcul Sihui. Mărimea grădinii este mică - doar un acru, dar, în ciuda micului teritoriu, poate face o impresie de neuitat și încântătoare, cu înălțimea și lățimea sa. Piscina lungă dă grădinii naturalismul. Deasupra este un pavilion. Grădina este înconjurată de un frumos munte artificial. Zhi Chang Yuan este împărțită în mai multe departamente cu alei și pavilioane de lux.

Gradinile Fina din Iran

Aceste grădini fermecătoare sunt situate în Kashan. Grădina Fina a fost finalizată în 1590. De fapt, este cea mai frumoasă și mai veche grădină din Iran. Teritoriul său este situat pe o suprafață de 2,3 hectare și este complet înconjurat de cetăți și turnuri. Apa care intră în grădină este prin țevi subterane. Există multe chiparoase și alte plante frumoase.

Bogăția botanică a Desertului Phoenix

Grădina Botanică a fost creată în 1937 de către Societatea Arizonei de Floră Locală și Cactus Lovers. Există multe grădini botanice pe întreg teritoriul Statelor Unite, dar acestea sunt cele mai frumoase și uimitoare grădini de desert din Phoenix. În această grădină botanică, vizitatorii sunt invitați să facă o călătorie în țara desertului și a florei. Dar trebuie să fiți gata să vă confruntați cu secetă și căldură. Cu toate acestea, o călătorie de neuitat prin vastul parc cu roci luminoase roșii merită cu siguranță.

Kenrokuen Gardens în Japonia

Grădina Kenrokuen este una dintre cele mai frumoase grădini din întreaga Japonie. Acest loc este un adevărat paradis al calmului, liniștii și liniștii în Ishikawa. Zona ocupă 11,4 hectare. Grădina este situată pe înălțimile din centrul orașului Kanazawa, lângă castelul Kanazawa. În vremuri feudale, averea era deținută de familia Maeda. Grădina a fost transmisă ca o moștenire de la o generație la alta. În acest sens, frumusețea și amploarea grădinii s-au dezvoltat din ce în ce mai mult și astăzi este una dintre cele mai frumoase din Japonia. Cel mai frumos sezon pentru grădină este primăvara, deoarece frumusețea pomilor de cireș înflorit este dincolo de cuvinte. În această perioadă, intrarea în grădină este gratuită timp de două săptămâni.

Grădinile uimitoare din Versailles

Grădinile istorice din Versailles nu pot să nu impresioneze și nu este deloc surprinzător faptul că faima lor se întinde pe întreg teritoriul Europei. Aceste grădini luxoase se întind pe 800 de hectare și sunt realizate în stilul francez clasic. Acest teritoriu a fost o mândrie reală pentru Louis XIV. În momentul de față, vizitatorii au posibilitatea de a petrece ziua în grădini, în timp ce se bucură de fântâni, flori, vederi pitorești și trasee de înfășurare. Aceste grădini sunt unul dintre cele mai vizitate locuri din Franța. Ei primesc mai mult de 6 milioane de vizitatori pe an.

Gradinile din Majorelle din Maroc

Majorelle are douăsprezece hectare, cu o predominanță de lux albastru în design. Aceasta este ceea ce distinge Majorelle de orice alte grădini botanice. Proprietarul grădinii este cunoscutul designer de modă Yves Saint Laurent. Eliberând o serie de produse cosmetice, el chiar a numit umbra lacului în onoarea numelui grădinii. Creatorul original al grădinii a fost pictorul Jacques Majorelle. Chiar și atunci, grădina a fost una dintre cele mai frumoase 50 de grădini din lume. Aici este Muzeul de Arta Islamica.

Cladiri frumoase ale lui Claude Monet din Giverny

Grădina a fost creată de fondatorul picturii franceze. Aceste grădini amintesc de picturile sale - zone neglijente, dar echilibrate, și flori asemănătoare cu loviturile cu perii. Timp de 43 de ani, pictorul a cultivat cu atenție și a dezvoltat grădina superbă cu grădini de flori luxoase. Și acum milioane de vizitatori pot admira teritoriul grădinii. Asigurați-vă că vizitați această grădină, admirați crini și mergeți la Muzeul Impresionismului.

Kirstenbosch Gardens în Cape Town

Kirstenbosch Garden este cea mai renumită și frumoasă grădină botanică din Africa de Sud. Această grădină este justificată este primul loc multe evaluări datorită locației sale incredibil de frumoase.Ei au fondat grădina în 1913 pentru a păstra cea mai rară floră din această țară. La acea vreme a fost prima grădină botanică a unui astfel de plan din întreaga lume. Frumusețea lui nedescrisă fascinează și atrage vizitatori, forțându-i să vină în grădină din nou și din nou. Peisaje incredibile, alei magnifice și flori rare și plante - toate acestea se văd în grădina Kirstendosh, cea mai frumoasă grădină din lume.

Există multe grădini care sunt foarte frumoase și atractive. Și în fiecare există ceva unic. Asta atrage vizitatorii. Grădina este un loc unde vă puteți relaxa și vă puteți relaxa din agitația veșnică. Prin urmare, vă sfătuim să vizitați aceste locuri frumoase cât mai des posibil. După examinarea listei noastre, abonații își vor aminti cu siguranță care grădini sunt cele mai frumoase din lume. Deci amânați toate lucrurile și mergeți la o călătorie și un tur al acestor locuri minunate.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.