Stil Loft - literalmente din engleză, ultimul cuvânt înseamnă "mansardă, ultimul etaj, mansardă". Într-adevăr, această tendință a fost creată într-un moment în care clădirile industriale au fost utilizate pentru spații rezidențiale și comerciale. Astăzi, reparații loft implementate cu succes în apartamente, case de țară și private. Este recunoscut prin combinația armonioasă a setărilor fabricii și a celor moderne; are o mulțime de spațiu liber și idei originale decorative.

Loft design - cum să o organizați

Cu această direcție puteți crea atât un interior îngrijit cât și brutal. Stil Loft combină materiale și mobilier de diferite tipuri, care armonios și elegant arata în compoziția generală. Ce reguli sunt folosite în el:

  1. Împărțirea spațiului de locuit pe două niveluri, crearea unui etaj pe jumătate.
  2. Utilizarea materialelor "industriale" cu care se confruntă: caramida, beton, metal, sticlă.
  3. Aplicarea în interior a mobilierului în stil artificial sau antic (cutii de patină, scaune de bar înalt, scaune din piele masive etc.).
  4. Utilizarea iluminatului de trend în iluminat.
  5. Obișnuite apartamente loft sunt tonuri reci (negru, gri, alb, metalic).
  6. Simplitatea mobilierului - rafturi în loc de dulapuri, rafturi deschise și umerase, canapele și paturi masive. Pentru fabricarea patului se pot utiliza paleți.

Lucruri importante

Stil stil de mansardă în interior diferite deschidere și layout liber. Nu există ziduri în el - tot spațiul este zonat cu ajutorul mobilierului sau echipamentului de iluminat. Dacă alte modele au folosit cu succes suveniruri, statui, ornamente decorative, acest lucru nu este cazul în mansardă. Permite doar obiecte de artă neobișnuite și originale.

Pentru a face o "stafidă", designerii folosesc: pe pereți - picturi, postere sau autocolante; pe ferestre - jaluzele maxime (fără perdele, perdele, perdele); pe podea - covoarele fără scame (mai des, fără ele). Dacă în interiorul modern, proprietarii ascund comunicațiile de inginerie din spatele căptușelii sau sub căptușeală, atunci în mansardă acestea sunt lăsate special deschise. Industrie, techno, minimalism - conceptul principal al acestui stil.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.