În lumea modernă este dificil să găsești o persoană care nu ar vrea să obțină un tatuaj. Dar totuși, nu toată lumea poate decide acest pas, deoarece este aplicat pentru viață. O mare alternativa este sa faci un tatuaj frumos de henna. În frumusețea sa, o astfel de imagine nu este inferioară opțiunilor clasice de tatuaj, dar durează doar câteva săptămâni. În plus, se poate face și acasă.

Henna Tattoo: un pic de istorie

Acest tip de tatuaj are numele general acceptat de mehendi sau mehndi. În cultura indiană, aceasta este o artă care a fost folosită de mai mulți ani în evenimentele ritualice. Înainte de nuntă, fetele sunt cu siguranță puse pe un model de henna. Apropo, în astfel de cazuri doar henna roșie este potrivită, iar bunăstarea și fericirea nou-născutului depind de strălucirea modelului. Pentru a face culoarea un pic mai întunecată, este obișnuit să adăugați cenușă.

Adesea, în India, mehendi este folosit ca talisman, adică protecția față de spiritele rele. Astfel de desene sunt adesea foarte voluminoase și pot acoperi complet brațele sau picioarele.

Astăzi, fetele aleg adesea această tehnică pentru a-și decora corpul cu ceva neobișnuit. Spre deosebire de tatuajele reale, pictura cu henna este absolut sigură și nedureroasă. Și chiar dacă desenul nu satisface sufletul, el poate fi spălat cu apă curată.

Unde se aplică un tatuaj de henna?

Înainte de a vă înscrie la maestru, vă recomandăm să determinați locul aplicării unui tatuaj temporar. Deci, va fi mult mai ușor să alegeți o imagine din directorul propus.

Tattoo pe mâini

Cel mai adesea, fetele aleg mâinile ca o zonă pentru aplicarea tatuajelor de henna. Și nu numai în exterior, dar și pe palme. În ceea ce privește imaginea în sine, genul animalistic arată foarte frumos: păsări neobișnuite, insecte și diverse animale. Această soluție este potrivită pentru iubitorii de animale sălbatice și pentru cei care se angajează în cunoașterea de sine.

Destul de des, desenele asemănătoare plantelor sunt aplicate ca tatuaje. Florile frumoase, frunzele mici și viile vii dau mânerele o eleganță deosebită. Apropo, fetele spun că, cu astfel de modele, mișcările lor devin netede și grațioase.

Dantela, modelele deschise sunt, de asemenea, populare. Această opțiune este aleasă pentru tatuajele mari, precum și pentru fotografiile tematice.

Trebuie remarcat faptul că tatuajul henna pe mâini nu durează prea mult. Acest lucru se datorează expunerii frecvente la apă. Deci, nu vă așteptați ca fotografia să dureze mai mult de o săptămână.

Henna Tattoo

Spre deosebire de versiunea anterioară, henna nu este adesea aplicată picioarelor. Potrivit maeștrilor, acest lucru se datorează faptului că o parte a modelului este șters din cauza încălțămintei. De asemenea, multe fete nu înțeleg ce fel de imagine trebuie să faceți, astfel încât să meargă bine cu mehendi.

Cu toate acestea, dacă vă plac aceste opțiuni, atunci nu vă grăbiți să renunțați la această idee. La urma urmei, dacă doriți, puteți face modele concise care vor fi o decorare a picioarelor.

Mai multe opțiuni voluminoase pe care le puteți permite în vacanță. Crede-mă, vor fi cu siguranță pe mare.

Și unele fete fac tatuaj aproape pe coapse. Prin urmare, un astfel de model va fi vizibil numai dacă purtați șorturi scurte.

Body tatuaj

Faceți o imagine frumoasă, frumoasă, care va sublinia sofisticarea și o figură bună poate fiecare fetiță. În funcție de locul în care este planificată tatuajul cu henna, trebuie să alegeți un model adecvat în formă.

Poate că în spate există o varietate de modele. Unele sunt destul de mici, altele arata volumetrice, iar altele arata ca o opera de arta. Și fiecare dintre aceste opțiuni arată grozav.

În funcție de preferințe, puteți alege linii simple, ramuri intercalate, o floare de lux sau un simbol care are un înțeles special pentru dvs. Fiecare imagine poate să sublinieze frumusețea sau să completeze imaginea. Deci, încercați să alegeți numai ceea ce vă inspiră și dă încredere.

Tatuaj cu aspect mai puțin frumos pe umăr sau antebraț. Adesea în acest loc sunt aplicate simboluri care au o semnificație specială pentru o persoană. De asemenea, destul de des fetele aleg o floare frumoasă.

Pe gât, abdomen și piept tatuaj henna tatuaj nu este atât de des. Dar dacă alegeți imaginea potrivită, aceasta va arăta cu adevărat vrednică. Dacă sunteți pregătiți pentru astfel de experimente, asigurați-vă că încercați să alegeți ceva neobișnuit pentru aplicarea în oricare dintre aceste zone.

Tatuaje Henna acasă

În cazul în care nu ați găsit un vrăjitor pentru a aplica astfel de tatuaje, puteți face-o singur. Desigur, va trebui să practicați un pic, astfel încât desenele să fie uniforme și de grosime egală. De asemenea, este necesar să achiziționați anumite materiale pentru lucru.

Cel mai bine este să cumpărați o compoziție gata făcută pentru aplicarea desenelor. Poate fi într-un tub sau într-un con special. Ultima opțiune este cea mai convenabilă, deoarece henna de la con este egal distanțată. Pentru începători, aceasta este o opțiune ideală care vă va ajuta să învățați rapid cum să faceți modele frumoase.

Dacă întâmpinați dificultăți în găsirea unui amestec gata, puteți să-l faceți singuri.Există mai multe rețete care diferă între ele cu ingrediente suplimentare. Acest lucru nu afectează calitatea hennei, deci alegeți oricare dintre ele.

Conform primei rețete, trebuie să amestecați aproximativ 20 de grame de henna și sucul de jumătate de lămâie. Acest amestec trebuie să fie infuzat într-un ambalaj într-o zi. Apoi puteți adăuga ulei esențial pentru a menține imaginea mai lungă, precum și cafeaua măcinată pentru a face amestecul mai întunecat.

A doua rețetă este aceea că aceeași cantitate de henna trebuie fiartă în apă timp de o oră. Pentru luminozitatea culorii, puteți adăuga ceai negru sau cafea. Răciți amestecul și apoi încercați să aplicați desenele.

În ceea ce privește procesul de aplicare, unii maeștri sugerează că începătorii folosesc stenciluri speciale. Din acest motiv, imaginea va avea cu siguranta forma corecta.

Frumusețea tatuajului de henna este o artă întreagă, datorită căruia puteți decora corpul și pune accentul pe avantajele sale. În plus, procesul de desenare a unei imagini este absolut nedureros, ceea ce reprezintă un avantaj semnificativ.

Ați încercat să faceți un tatuaj de henna?

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.