Adesea oamenii fac tatuaje pentru ei înșiși într-o formă. În acest fel, ei încearcă să-și marcheze apartenența la anumite grupuri sociale, să țină în memoria lor evenimente importante sau pur și simplu să iasă în evidență din mulțime. Adesea, acest mod de auto-exprimare nu stăpânește testul timpului și în curând începe să-i enerveze pe proprietar. Dar este imposibil să spălați desenul obținut ca urmare a injectării sub piele a cernelei. Rămâne să căutăm o modalitate de a reduce tatuajul.

Este important să alegeți calea cea mai sigură și este cel mai bine să contactați salonul specialiștilor. Există mai multe moduri de a șterge un desen:

  • camuflajul - este de a masca un model nereușit sau irelevant de către alții, pus pe partea de sus;
  • criochirurgia - pielea în loc de tatuaj este înghețată și excizată. Numai potrivit pentru cei care doresc să înlocuiască un tatuaj cu o cicatrice inestetică;
  • electrocoagulare - în proces, curentul de înaltă frecvență pătrunde adânc în piele și arde figura. Pentru a face acest lucru este destul de dureros și lung;
  • îndepărtarea cu laser este, de asemenea, o procedură dureroasă și, în plus, este costisitoare;
  • acasă metode abrazive.

Aproape toate aceste metode, cu excepția camuflării și a anumitor tipuri de laser, lasă cicatricile. Prin urmare, alegând un tatuaj pentru tine, nu trebuie să te bazezi pe îndepărtarea sa completă în viitor.

Cum sa faci un tatuaj cu un laser

Acum, procedura cea mai populară de salon pentru îndepărtarea tatuajelor rămâne laserul. Prin urmare, merită să vorbim separat.

În anii 60 ai secolului trecut, laserele au devenit una dintre componentele medicinei. Și în anii '90, această metodă de amestecare a tatuajelor a câștigat restul în ceea ce privește eficiența și siguranța. Cel mai interesant este faptul că procesul de albire a tatuajelor nu este pe deplin înțeles. Teoria principală este presupunerea că fasciculul are o anumită energie care este absorbit de pigment. Celula de vopsea se prăbușește pe măsură ce crește temperatura. După aceea, resturile celulelor distruse captează microfagele sistemului imunitar și sunt îndepărtate din organism prin sânge.

Rezultatul îndepărtării tatuajului cu un laser poate fi diferit. Ele depind de zona de colorare, vârsta tatuajului, calitatea cernelii, adâncimea pigmentului, cicatricile de sub tatuajul folosit pentru aplicarea instrumentului.

Stăpânul care efectuează procedura trebuie să fie experimentat și instruit profesional. Trebuie să înțeleagă complexitatea laserului. Calitatea îndepărtării și gradul de afectare a pielii depinde de lungimea de undă și de durata pulsului. Acești indicatori trebuie definiți strict în avans, pe baza factorilor de mai sus, tipul de piele și starea acesteia.

Cea mai populară și mai eficientă este folosirea laserelor QS. Ele implică selectarea valurilor pentru cazuri specifice. Trebuie să cheltuiți o medie de 7-8 proceduri 1 dată pe lună.

Procedura are contraindicații din motive de sănătate și intoleranță personală sub formă de alergii. Înlăturarea în sine este un loc de muncă dureros și lung, care va necesita răbdare. Din moment ce durerea este un companion invariabil atat de tatuare si de eliminare a tatuajului, ar trebui folosite mijloace speciale. Specialiștii folosesc anestezie locală în combinație cu sedative ușoare. De asemenea, în acest proces puteți aplica un flux de aer rece. O alternativă ar putea fi pachetele de gheață. Folosiți local crema specială sau preparate injectabile de lidocaină. Cu cat este mai modern dispozitivul, cu atat mai putina durere.

Este posibil să existe unele complicații cum ar fi mâncărime, sângerări minore, roșeață și umflături. Cerneala poate schimba și culoarea.

Cum să aduci un tatuaj acasă

Trebuie remarcat imediat că acest articol nu este destinat să facă publicitate metodelor de îndepărtare a tatuajului la domiciliu. Tot drumul: vreau să atrag atenția cititorului asupra faptului că procedura este în siguranță și cu durere minimă, numai în cabină. Dar, dacă nu există altă cale, atunci situația poate fi încercată să fie salvată cu mai multe mijloace improvizate.

iod

Fiecare casă are iod. Poate ajuta imaginea enervantă pe corp să fie mai puțin vizibilă. Tamponul de bumbac trebuie să se umezească abundent cu iod și să vopsească peste tatuaj. Este important să se controleze cu pregătirea numai desenul în sine, fără a depăși marginile acestuia. Trebuie să repetați acest lucru de trei ori pe zi timp de o lună. În curând, pielea se va îndepărta, ceea ce înseamnă separarea stratului superior. Acesta este sensul procesului, trebuie continuat. Însoțitorul constant al acestei proceduri va fi mâncărimea. Un pic pentru a ușura senzațiile va ajuta crema pentru copii. Ca urmare, stratul superior al pielii ar trebui să iasă cu tatuajul.

Oțet și peroxid de hidrogen

Pentru procedură, selectați 30% oțet. Este necesar să se înmoaie un tampon de bumbac și să se trateze abundent site-ul tatuajului. Literal, jumătate de minut mai târziu, peroxidul de hidrogen este aplicat pe piele. Aceasta va neutraliza impactul compoziției agresive. Apoi puteți aplica un bandaj pentru o zi pentru un tatuaj. Procedura trebuie continuată timp de 7-10 zile fără întrerupere. Apoi trebuie să așteptați o săptămână și să repetați cursul. Tatuajul ar trebui să dispară cu următoarea arsură.

Sare de mare, săpun, peroxid de hidrogen

Această procedură va necesita săpun, peroxid de hidrogen și sare. În primul rând trebuie să spălați tatuajul cu săpun și să-l frecați cu peroxid.Câteva linguri de sare de mare trebuie diluate cu apă până la o stare de măceșă care trebuie frecată direct în tatuaj. Acest lucru ar trebui făcut cel puțin 20 de minute, ducând durerea. După aceea, trebuie să spălați pielea cu apă și să o acoperiți cu un bandaj. A doua zi, procedura trebuie repetată. Primele rezultate vor fi săptămâni după 3 - tatuajul va dispărea. Cu cât procedura durează mai mult, cu atât va fi mai eficientă amestecarea.

Tinctura de tinandine

Tinctura de tinctura de tinctura trebuie aplicata pe piele cu un tampon de bumbac. Cel mai probabil va apărea o arsură la locul de tratament. Pentru a evita infecția, se recomandă tratarea pielii cu peroxid de hidrogen. Procedurile zilnice cu celandina timp de 2 luni vor scapa complet de cifra.

amoniac

Amoniacul este cu ușurință capabil să lase o arsură pe piele. Pentru a reduce proprietățile agresive ale lichidului, se recomandă diluarea lui în jumătate cu apă sau un decoct de ierburi. Compoziția rezultată este aplicată pe tatuaj și acoperită cu celofan timp de mai multe ore. Procedura trebuie repetată de două ori pe zi. Dacă durerea pare insuportabilă, atunci trebuie să luați o pauză de o săptămână, apoi continuați până când tatuajul este complet eliminat.

Potasiu permanganat

În această rețetă, permanganatul de potasiu este utilizat sub formă de pulbere. După o dezinfecție completă, locul tatuat este presărat cu mangan și acoperit cu un film. În această stare, cererea trebuie să aibă loc timp de mai multe ore. După aceasta va exista o arsură care necesită tratament. Ca rezultat, va exista o cicatrice pe piele în loc de un tatuaj. Ca rezultat, nu se știe ce va arăta mai bine.Există o serie de metode dureroase și periculoase de amestecare a unui tatuaj la domiciliu. Cel mai neplăcut lucru este că, după toate chinurile, desenul va rămâne cel mai probabil la locul lui și doar ușor modificat. Prin urmare, se recomandă ca aceste proceduri să fie efectuate numai de către specialiști. Și, de asemenea, gândiți-vă cu atenție dacă merită să puneți semne permanente pe corpul dvs., indiferent cât de atractive ar părea.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.