Cuprins:

 1. Reguli de bază pentru selecția pantofilor
 2. Încălțămintea sub piele
 3. Drăgi blugi și o selecție de pantofi
 4. Pantofi incaltati
 5. Prietenii și opțiunile pentru pantofi
 6. Pantofi sub blugi clasici
 7. Capri pantofi și pantofi de potrivire
 8. Pantofi pentru banane
 9. Bloomers: alegerea corectă a încălțămintei
 10. Pantofi sub blugi ripți

Jeansul este elementul perfect al oricărui garderobă. Acest lucru este considerat versatil și confortabil de purtat. Cel mai important lucru este să alegeți îmbrăcămintea și încălțămintea potrivită pentru ei. Astfel transformați aspectul. Unele femei sunt înclinate să accepte că blugi se potrivesc cu orice tip de pantof. Dar acest lucru nu este cazul. Există reguli speciale care stipulează că fiecare stil de pantaloni trebuie să se potrivească unui anumit tip de încălțăminte.

Reguli de bază pentru selecția pantofilor

Stilistii moderni au dezvoltat o multime de stiluri de blugi pentru femei: pantaloni flascati, slabi, clasici, largi si multe altele.Acest lucru oferă fiecărei modași o ocazie unică de a-și ascunde defectele în figură, precum și de a accentua eleganța taliei și a șoldurilor. Cel mai important lucru este abordarea corectă a alegerii stilului de blugi și pantofi, care ar trebui să corespundă, în mod ideal, stilului feminin ales. Atunci când alegeți pantofii care ar trebui să fie combinați cu blugi, merită să vă amintiți câteva reguli de bază:

 1. În primul rând, blugi nu pot fi combinate cu pantofi de lacuri.
 2. În al doilea rând, adidașii simpli sunt ideali pentru pantaloni de orice stil.
 3. Și cel mai important - blugi și pantofi ar trebui să fie în armonie în culoare.

Pantofi drăguți în blugi

Acest stil de pantaloni arată perfect pe fetele subțiri cu talie elegantă și picioare lungi. Cei care doresc să se îmbrace trebuie să evite mai bine cumpărarea unor astfel de modele, deoarece această opțiune este considerată mai degrabă potrivită și poate evidenția toate defectele. Aveți posibilitatea să combinați pielea cu adidași, sandale cu toc înalt, cizme care ajung la înălțimea genunchiului. Fetele destul de înalte pot purta umbrele ușoare sau costumele de balet în plus față de blugi slabi. Dar călcâiul ridicat pentru frumusețile înalte este categoric contraindicat. Deoarece imaginea va fi stricată și va avea o privire ciudată.

Slim se potrivesc cu blugii și selecția pantofilor

Pantalonii drăguți pot prelungi vizual picioarele și le pot oferi o slimitate, mai ales dacă sunt combinați cu pantofi cu călcâi mare. De la pantaloni înguste ar trebui să fie abandonat pentru fetele care au solduri largi, pentru că va ruina întreaga imagine. Blugi blugi sunt de multe ori glezna-lungime. La urma urmei, pantalonii mai lungi se pot aduna într-o armonică destul de urâtă care va strica eleganța picioarelor frumoase. Într-un duet cu modele slabe, adidașii și adidații arată perfect. Această opțiune este preferată de iubitorii de stil sportiv. Acești blugi preferă să poarte tinerețe moderne. Pantofi sau pantofi deosebit de armonios, arata bine, cu adidasi sau pantofi, ajungand la inaltimea gleznei. Femeile mai încrezătoare în sezonul rece preferă să completeze blugi stilului îngust cu ajutorul cizmelor de cowboy.

Pantofi sub blugi "Flare"

Flare a venit la moda noastră înapoi în anul 70, când a domnit stilul hippie. La acea vreme era la modă și elegant să combine arma cu pantofi pe o platformă plată. Și acum acest mod nu ne lasă. În acest moment, blugi arșiți stilisti moderne sunt completate cu pantofi sau pantofi de balet pe o talpă solidă. Pantalonii cu margini rupte ar trebui purtați în plus față de adidași sau adidași. Adidații masivi sunt perfecți pentru acest stil de blugi. Deși călcâiul gros pe sandale înalte - nu excepția și regulile modei.

Pantaloni prieten și pantofi de potrivire

Stilul de blugi al bărbaților este capabil să acopere toate deficiențele figurii feminine. Prietenii dau chipului fetei un stil de băiat frivol. În prezent este foarte la modă să decorezi un astfel de stil de pantaloni cu tăieturi și patch-uri rupte. În combinație cu prietenii snickers și adidași arata perfect. De asemenea, bărcile sau ghetele cu un călc înalt sunt armonios în armonie cu acest tip de pantaloni. Dar merită să ne amintim că prietenii nu ar trebui combinați niciodată cu pantofi cu lac, piele crocodilă sau modele de încălțăminte fabricate sub reptile.

Cum sa alegi pantofii pentru blugi clasici?

Stilul pantalon clasic este o ideală găsită în garderoba pentru femei. Acest lucru se datorează faptului că aceste blugi pot fi combinate cu orice tip de pantofi. Ginsul clasic - stil universal d, care este potrivit pentru orice ocazie. Blugi clasici sunt perfect în armonie cu loafers, mocasine, piele de piele sau pantofi din piele. În vreme rece, acestea pot fi fie ghete de gleznă, fie pantofi cu toc înalt. Dar aceasta se aplică numai fetelor subțiri. Reprezentanții celei mai frumoase jumătăți a omenirii, care au o formă destul de curbă, ar trebui să plătească tribut adus înălțimii medii a călcâiului. De exemplu, pantofi cu pantofi deschisi sau piese de balet.Stylistii oferă mai multe opțiuni pentru blugi tăiate drept cu margini rupte, în combinație cu care puteți folosi pantofi cu tocuri și curele largi.

Capri blugi și pantofi de potrivire

Jeans cu un picior destul de scurt, care nu este potrivit pentru toate fetele. Acest lucru se datorează faptului că acest stil de pantaloni scurtează vizual creșterea. Prin urmare, "Capri" este recomandat să poarte în plus față de tocuri înalte. Există o regulă principală: în zona gleznei nu ar trebui să existe curele sau alte elemente ale decorului pantofului.

Pantofi de blugi de banane

Aceasta este o performanță originală a blugi, creată pentru generația mai tânără. Linia de stil curbată arată destul de originală, cu adidași, adidași de înaltă vârf și sandale ușoare. Acest stil de pantaloni se armonizează perfect cu tocurile. Imaginea va deveni și mai interesantă dacă sandalele cu picior mare au multe nituri și curele. Femeile la modă, care preferă un stil mai huligan, ar trebui să dea un omagiu pantofilor pentru bărbați.

Jeans în stilul "pantaloni"

Această versiune a pantalonilor este considerată orientală. Aceste pantaloni sunt perfect combinați cu sandale cu călcâi deschis și călcâi mare. În sezonul rece, în special colțurile originale arată cu tocurile gleznei.

Pantofi sub blugi sfâșiat

Adidași, mocasini, sandale - aceasta este soluția perfectă pentru a completa blugi rupți. Dulapul sub formă de pantaloni rupte și flip-flops este perfect pentru relaxare în vacanță. Este destul de convenabil și practic. Mai ales că acest stil nu are limite la modă.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.