Tattoo - un tip modern de artă corporală, a cărui istorie merge mult înapoi în timp. În prezent, cu ajutorul tatuajelor, bărbații și femeile își demonstrează individualitatea și unicitatea, încercând să facă imaginea lor mai atractivă și mai sexy. În ceea ce privește alegerea schiței, majoritatea preferă plantele și animalele, inscripțiile și amuletele, imagini ale personalităților sau personajelor celebre. Cu toate acestea, o opțiune la fel de interesantă este și cardurile de tatuaj, ale căror schițe pot fi găsite în domeniul public.

Valoarea cărților de joc în tatuaj

Dacă vorbim despre jocul cărților, au valori opuse, mulți cred că imaginile cărților moderne sunt luate din cărți de caritate Tarot speciale. Se pare că cardurile sunt un dispozitiv pentru jocurile de noroc inofensive, în care atât adulții cât și copiii sunt dornici. Pe de altă parte, fiecare semn și culoare ascund un sens special și un înțeles magic, care nu este dat tuturor.

Valoarea tatuajului cu imaginea cărților de joc în primul rând depinde de ce culoare și valoare sunt alese pentru schița viitoarelor tatuaje. Apropo, sună improbabil, dar împărțirea după culoare ne-a dat creștinism. Hărțile sunt simbolul principal al blasfemiei, deoarece reflectă lipsa de respect față de Isus Hristos și suferințele, moartea. Motivul pentru aceasta constă în faptul că cărțile au o legătură directă cu Patimile lui Hristos. Un vârf este un simbol al unui sul negru care a străpuns coastele lui Isus, o cruce - simbolul crucii pe care l-au răstignit, capul simbolizează un burete cu oțet și un tamburin sunt cuiele cu care Mântuitorul era atașat de cruce.

În acest sens, este important să determinați dacă un astfel de tatuaj va decora corpul sau este mai bine să găsiți o opțiune mai puțin inofensivă. Desigur, mulți critici de-a lungul anilor au încercat să respingă această interpretare și să demonstreze că nu este adevărat, iar hărțile sunt un obiect și un simbol absolut sigur. Cu toate acestea, nu este posibil să se dovedească contrariul, prin urmare în percepția creștină a hărții este un simbol extrem de negativ care reflectă păcatul în toate manifestările sale.

Tatuaj pentru barbati

După cum știți, bărbații cu ajutorul tatuajelor încearcă să-și demonstreze puterea, calitățile de lider și curajul. Pentru cărți, stilul etnic, celtic și tradițional sunt utilizate în mod obișnuit. Valoarea cărților de joc pe corpul unui bărbat depinde de costum, precum și de valoarea cărții care a fost utilizată la crearea schiței. În antichitate, cărțile de tatuaj pe corpul unui bărbat au fost un simbol al păcatului și al deznădejdii, al blasfemiei și al amoralității, prin urmare, aceasta a provocat condamnarea și nu încântarea.

Acum, atitudinea față de tatuaje este mai loială, prin urmare, un reprezentant al sexului mai puternic, reprezentând pe corpul său un desen cu cărți de joc nu este considerat un învingător sau ateu. Tatuajul în lumea modernă reprezintă o modalitate excelentă de a vă demonstra originalitatea și simțul gustului. Asul de vârf al corpului unui bărbat este un simbol al calităților autorității, puterii și conducerii, deoarece el este cel mai înalt card din pachet (dacă există 36 de cărți). O opțiune nu mai puțin atractivă este cartea de joker (cea mai mare carte care bate chiar și așii).

Tatuaj pentru fete

De asemenea, fetele nu doresc să țină pasul cu moda și să folosească un tatuaj cu o imagine a cărților de joc pe corpul lor. După cum știți, fetele aleg schițe delicate cu culori strălucitoare și linii netede pentru a-și arăta feminitatea, frumusețea și fragilitatea în imagine. Cu toate acestea, cardurile de tatuaj - aceasta nu este soluția cea mai populară printre fete. De obicei, ele sunt alese de fete luminoase și imprevizibile, care pun imaginea de cărți pe gât, pe mâini sau pe degete.

Cartele de tatuaj în închisori

După cum știți, în închisoare, multe tatuaje obișnuite și complet inofensive au valori radicale diferite și sunt în mare parte negative. În ceea ce privește cardurile, acestea sunt folosite în zonă destul de des, în timp ce valoarea lor depinde de costum și valoarea cardului. Crucea este un costum pentru hoți în lege, iar un vârf este un simbol al hoților în autoritate. Tamburinele sunt catali, jucători și escroci. Dar costumul inimii este de o importanță deosebită și cel mai negativ, deoarece în închisoare acest simbol este aplicat corpului persoanelor cu orientare neconvențională sau a așa-numitei "omise".

Tatuajele cu imaginea cărților de joc sunt populare nu numai în penitenciarele de sex masculin, ci și de femei. În principiu, înțelesul nu este foarte diferit, astfel încât un tamburin este, de asemenea, un simbol al fraudei, o cruce și un vârf - numai pentru hoți, dar inima este o reflectare a celor condamnați pentru o atitudine depravată (pedofilia).

Locația și schițele cărților de tatuaj

Tatuajele cu imaginea cărților de joc sunt deosebit de populare printre cei care iubesc jocurile de noroc. Pentru a atrage noroc și noroc, bărbații pun imaginea cărților pe mâini, în timp ce schița constă din mai multe cărți, ca și cum ar fi aruncate în joc. În cazul în care cardul tatuaj nu este folosit ca un simbol al farta, ci pur și simplu un ornament, atunci poate fi poziționat pe orice parte a corpului. De exemplu, femeile preferă să plaseze imaginea pe gât, la umăr sau pe abdomen, mai rar pe coaste sau brațe.În ceea ce privește bărbații, ei preferă figuri mari care sunt plasate pe claviculă, pe piept, pe umăr sau pe spate. În general, alegerea locației pentru tatuaj depinde de durerea, de preferințele personale ale clientului și de mărimea schiței.

Cardurile de tatuaje sunt folosite de obicei pentru a-și demonstra puterea, puterea, conducerea și autoritatea în societate. În acest caz, tatuajele sunt realizate într-un mod agresiv, completându-le cu cranii sau stropi de sânge. De asemenea, cererea este imaginea hărților, ca și cum ar fi fost îngropate în flăcări. Nu mai puțin opțiune populară - o combinație de cărți cu simbolurile păcatelor mortale sau diavolul însuși. În ceea ce privește fetele, ele utilizează adaosuri mai delicate și mai delicate, de exemplu fructe de padure, flori, silueta unui iubit. Dacă vorbim despre stiluri, este mai bine să acordați prioritate uneia dintre următoarele tehnici de aplicare:

  • Pomeți noi sau pomeți vechi.
  • Graffiti.
  • Realismul.

Schițe populare de tatuaje cu cărți de joc:

  • Combinații de poker.
  • Ace de pică.
  • Doamna doamnelor - varianta feminina.
  • Carduri cu zaruri.
  • O combinație de cărți cu o minge de bowling (alegeți de obicei o minge neagră cu numărul 8).
  • Carduri și jetoane - temă de poker.
  • Jokerul

 

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.