Cuprins:

 1. Vacanță pe mare
 2. Vacanta in Rusia "all inclusive", preturi in 2019
 3. Unde să vă relaxați cu copiii în vara anului 2019

Vacanțele în Rusia devin din ce în ce mai populare. În plus, în fiecare an, acest timp liber devine mai divers, accesibil și confortabil.

Vacanta in Rusia pe mare in 2019

În vara, toată lumea aspiră la mare. Există multe locuri în Rusia, unde puteți să vă bucurați de razele soarelui de vară și să vă arătați în valurile calde sărate.

Soci

Cele mai populare printre stațiunile din Rusia de la vremea Uniunii Sovietice este Sochi. Orașul se întinde de-a lungul coastei Mării Negre și în fiecare an devine mai frumos și mai modern. Clima subtropicală umedă a locului are un efect pozitiv asupra florei și faunei locale și are, de asemenea, un efect benefic asupra organismului, care necesită vindecare și întărire. În timpul verii, temperatura medie a aerului variază de la 24 la 27 de grade plus.

Dacă locuiești în satul Sochi, pare a fi costisitor, atunci poți oricând să alegi una dintre așezările din apropiere cu exact aceeași natură și climă:

 • Adler;
 • Dagomys;
 • Matsesta și alții.

Acesta oferă odihnă bugetară, case de oaspeți și moteluri, precum și hoteluri de lux, care lucrează la un "all inclusive". O astfel de călătorie va costa 33.000-155.000 de ruble, în funcție de lista de servicii și de modul de cazare. În astfel de permise, de obicei, includeți bilete de avion, transferuri și tot ce aveți nevoie pentru un sejur confortabil.

Anapa

Anapa este foarte solicitată în timpul verii. Munții caucazieni și apele calde de coastă combinate cu plajele de nisip atrage pe cei care iubesc vacanțele pasive pe plajă. Printre satele locale, Vityazevo a devenit cel mai popular. Cazarea este posibilă pentru orice gust: de la corturi de camping până la hoteluri de nivel superior.

Vara caldă a climei mediteraneene permite ca apa din mare să se încălzească bine, făcând posibilă călătoria aici cu copii mici. Costul unei astfel de călătorii este de 30000-55000 ruble, în funcție de metoda de cazare.

Gelendzhik

Combinația dintre clima marină și cea montană face locul aerului extrem de util. Faptul că această parte a coastei este suflată de vânt face căldura în sezonul de vârf nu este atât de obositoare, așa cum se întâmplă și în alte regiuni.

Vă puteți bucura pe deplin de priveliștile frumoase cu ajutorul telecabinei, dintre care două. Alegerea locurilor de cazare este extrem de largă, care, împreună cu o infrastructură bine dezvoltată, face restul cât mai confortabil posibil. Stați aici în timpul săptămânii va costa aproximativ 25.000 de ruble pe persoană. Prețul include, de obicei, bilete de avion, transfer, întreaga ședere, mese și asigurare.

Yeisk

Marea Azov este de asemenea foarte atractivă pentru turiști. De exemplu, mulțimi de turiști vin la Yeisk de mulți ani. Mulți dintre ei au devenit oaspeți obișnuiți aici. Cazare în case de oaspeți, centre de recreere și hoteluri la orice nivel permite reprezentanților majorității segmentelor populației să vină aici.

Aici vă puteți bucura de întreaga familie. Vara, apa se incalzeste pana la 28 de grade. În funcție de alegerea metodei de cazare, prețul unei asemenea călătorii variază de asemenea:

 • de la 1100 la 2300 de ruble pe zi pentru a trăi într-un apartament;
 • de la 1800 la 4500 de ruble pe cameră la hotel.

De asemenea, prețul se modifică în funcție de faptul dacă mâncarea este inclusă în preț. Trebuie să fie discutată în prealabil cu proprietarul. De asemenea, trebuie să se calculeze separat costul drumului. Un loc într-un loc rezervat de la Moscova va costa 2.600 de ruble, într-un compartiment de 4.000 de ruble. De la St. Petersburg tariful este mai scump.

Stanitsa golubitskaya

În ciuda numelui, acest loc este destul de modern. Există multe opțiuni de cazare, inclusiv hoteluri, centre de recreere, facilități din sectorul privat pentru fiecare gust. În plus, pe coastă puteți vizita diverse tipuri de facilități de divertisment. În sat puteți găsi opțiunea de cazare mai ieftină și în același timp obțineți tot ce aveți nevoie pentru confort. Chiria va costa 300-800 ruble pe zi într-o casă de oaspeți sau 1500-2900 de ruble pe cameră la un hotel.

Kaspiysk (Dagestan)

Marea Caspică este unul dintre locurile cu climatul cel mai vindecător. Kaspiysk atrage turiștii cu pace și armonie cu natura. În plus față de o vacanță pe plajă, vă puteți bucura de excursii istorice interesante. În centrul său, acest oraș nu este o stațiune, dar este dotat cu tot ceea ce este necesar pentru o ședere confortabilă a oaspeților.

Cazarea la hotel va costa de la 1500 de ruble. Pentru 5500 de ruble pe zi puteți obține cea mai largă gamă de servicii și pensiune completă.

Derbent

Acesta este punctul central de odihnă în Marea Caspică. Turiștii sunt atrași aici de peisaje minunate, atracții și cazare confortabilă. Clima subtropicală oferă o temperatură de vară caldă și confortabilă a apei. Chiar în oraș există un vechi complex de fortificații. Aici puteți merge alpinism și alte sporturi extreme. Cazarea la hotel va costa 1200-3800 ruble pe persoană pe zi. O opțiune mai accesibilă este de vile și case de oaspeți. Prețul de închiriere va fi de 600-1000 de ruble. Un apartament poate fi închiriat pentru o sumă de 700 de ruble pe persoană pe zi.

Vacanta in Rusia "all inclusive": preturi 2019

În stațiunile rusești un număr mare de spații de cazare oferă cazare în sistemul "all inclusive". În conformitate cu aceeași schemă, mulți operatori de turism oferă tururi gata făcute cu prețul inclus în preț scump.

Hotel «FioLeto»

Acest hotel aparține familiei. Acesta este situat în Anapa și oferă oaspeților o gamă completă de servicii, inclusiv transferuri, Wi-Fi, excursii, piscină, salon și multe altele.

Hotelul "Azaria"

"Azaria" a primit doar trei stele. În același timp, hotelul oferă un nivel ridicat de confort, organizat într-un sistem all-inclusive. Aici puteți obține pensiune completă, inclusiv trei mese pe zi pe sistem "bufet", gustări intermediare, alcool de la producătorii locali și așa mai departe.

Hotelul "MoreLeto"

De asemenea, în acest segment de prețuri, hotelul MoreLeto 3 * se remarcă. Acest hotel modern oferă diferite tipuri de recreere, care se adresează acelor turiști cu preferințe de gust diferite.

Sistemul "all inclusive" funcționează în mai multe hoteluri:

 • Heliopark Aqua Resort;
 • Crystal Orchestra Sochi Resort;
 • Rețeaua "Alean Family Resort";
 • "Beton Brut";
 • Park Hotel "Romanova";
 • "Stațiunea Bridge";
 • Clubul Prometheus;
 • "1000 și o noapte" 3 *;
 • Park-Hotel "Sea Dal".

În plus față de hoteluri și hoteluri, pensiuni, moteluri și centre de recreere operează pe sistemul "all inclusive". De exemplu, merită menționat:

 • pensiunea "Bagripsh" - situată pe teritoriul Abhaziei, nu departe de râul rece ecologic, are 2 clădiri, trei mese pe zi, gustări suplimentare, alcool local;
 • pensiunea "Burgas" - situat în satul Kudepsta (Adler), o gamă largă de servicii, trei mese pe zi;
 • sanatoriu "Small Bay" - situat lângă Anapa, include 4 clădiri, oferă tratament, funcționează pe tot parcursul anului, are complexul "Winter Beach", o piscină cu apă sărată încălzită, un patinoar;
 • complexul complex "Gamma" - este situat în satul Olginka, nu departe de rezervația naturală Agriysky, la 350 de metri de plaja cu pietriș, ca parte a complexului hotelier 5 * 16 etaje, 5 clădiri 4 *, infrastructura dezvoltată, sistemul "ultra all inclusive".

Unde să vă relaxați cu copiii din Rusia în vara anului 2019

La copii este mai bine să vă relaxați la mare. Acest lucru este util pentru imunitatea lor imatură, și oferă, de asemenea, o mulțime de oportunități de divertisment. Desigur, cei mai disperați admiratori ai turismului pot călători cu copiii la Lacul Baikal sau la Altai. Dar, în acest caz, trebuie să vă pregătiți cu atenție pentru călătorie și să luați în considerare faptul că printre divertisment vor fi în principal excursii și plimbări de diferite tipuri.

Pe coasta Mării Negre cu copii se recomandă călătoria în iulie și august. În acest moment, apa va fi deja suficient de caldă și mai este încă mult timp până la sfârșitul sezonului. În acest moment în regiune o mulțime de legume proaspete și fructe. Puteți alege dintr-o listă uriașă de stațiuni:

 • Soci;
 • Anapa;
 • Gelendzhik;
 • Numeroase stațiuni din Crimeea (Yalta, Evpatoria, Feodosia);
 • Tuapse;
 • Kabardinka și multe altele.

Marea Azov este, de asemenea, benefică pentru familiile cu copii. Copiii sunt trimiși aici, chiar și pe baza recomandărilor pediatrilor. În cea mai mare parte, acest lucru se datorează predominării iodului din aer. Ceea ce are un efect benefic asupra sistemelor respiratorii, nervoase și endocrine. Aici mulți ani rămân puncte atractive:

 • Yeisk;
 • Kuchugury;
 • Satul Golubitskaya.

În orice caz, atunci când selectați un tur, se recomandă să luați în considerare opinia unui mic turist. Astfel, toți membrii familiei vor fi mulțumiți de odihna comună.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.