Cuprins:

  1. Cum sa faci un francez de aur?
  2. Jachetă negru și aur
  3. Alb francez cu aur
  4. Jachetă roșie și aurie
  5. Design elegant, francez, cu aur

Manichiura franceză a devenit la modă pentru o lungă perioadă de timp. Din acest motiv, multe fete consideră că este prea simplu și banal. De fapt, anual există noutăți la modă, cu ajutorul cărora puteți să prezentați designul clasic într-un mod nou. În 2019 ar trebui să acorde o atenție la culoarea franceză în aur.

Cum sa faci un francez de aur?

În primul rând, fetele se întreabă exact cum să facă acest design. În cazul unei jachete în culoarea aurului, totul este destul de simplu. Dar depinde foarte mult dacă faceți o manichiură sau în salon.

Vă recomandăm iubitorii de manichiură acasă să cumpere lac metalic. Apoi, pe întreaga suprafață a plăcii de unghii trebuie aplicată o nuanță neutră. Poate fi roz sau bej. După uscare, vârful unghiilor trebuie acoperit cu lac de aur.Rezultatul este o manichiură elegantă și la modă în doar câteva minute.

Cei care preferă o strălucire mai accentuată și mai activă ar trebui să se strălucească sau să strălucească. Mai întâi, aplicați culoarea principală pe unghii. Apoi, cu ajutorul unei perii sau puncte puteți transfera scânteile la vârful unghiilor. Rețineți că în acest caz este important să folosiți un strat superior. Deoarece va împiedica degajarea de paiete și fixarea sigură a designului.

Pentru a simplifica sarcina de a crea un astfel de design, puteți utiliza autocolante speciale. Ele au deja forma unui sacou. Prin urmare, singurul lucru care trebuie făcut este de a le transfera de la hârtie la plăcuță de unghii și, dacă este necesar, de a le tăia. În general, acest design pare destul de atractiv. În plus, procesul de înregistrare a unghiilor va dura destul de mult timp. Și acest lucru este un avantaj greu în condițiile ritmului modern al vieții.

Trebuie remarcat o astfel de modalitate de a crea o jachetă de aur, ca folia. Acest decor permite obținerea unei acoperiri uniforme, spectaculoase pe unghii. Dacă doriți, puteți să experimentați cu el. Aceasta este, pentru a face acoperirea nu numai buna, dar rupt. Arată incredibil de frumos și, în general, transformă vizual designul familiar.

Jachetă negru și aur

Poate că una dintre cele mai populare combinații de culori este jacheta negru și aur. Și nu contează cât de multe nuanțe vor fi folosite. Destul de des, culoarea neagră este baza, în timp ce nuanța aurie este folosită pentru a decora linia zâmbetului. Din cauza unui contrast atât de evident, manichiura se dovedește a fi saturată, moderat luminată. Cel mai adesea este ales pentru diferite sărbători.

De asemenea, culoarea negru și aurie poate fi aplicată liniei de zâmbet. Adică culoarea neagră acționează ca bază. Un lac sau decor de aur este un accent pe tot parcursul designului. O astfel de manichiură accentuează sofisticarea imaginii, așa că se face destul de des.

Alb francez cu aur

Nu mai puțin popular este combinația dintre alb și aur. Manichiura cu utilizarea lor este adesea mai modesta. Este perfect pentru natura blândă și romantică.

În plus, acest design este deosebit de popular în sezonul de vară. Faptul este că merge bine cu multe imagini și este o opțiune ideală pentru o vacanță.

Adesea, această opțiune este aleasă de mireasă pentru nuntă. În această zi, fiecare fată vrea ca totul să meargă perfect. Prin urmare, toate detaliile imaginii sunt gândite literalmente la cel mai mic detaliu.

Principalul lucru în acest caz este alb. La rândul său, culoarea aurie este folosită doar ca un accent. Poate fi o imagine mică, o presă de spangle sau o acoperire completă a unei gălbenele pe degetul inelului. În fiecare dintre opțiuni, manichiura se dovedește a fi festivă, dar în același timp restrânsă și concisă.

Jachetă roșie și aurie

O jachetă elegantă și îndrăzneață în culoarea roșie și aurie este aleasă de departe nu de toate fetele. Faptul este că o astfel de manichiură este deosebit de strălucitoare și întotdeauna atrage atenția. Prin urmare, este foarte important să alegeți combinația potrivită de nuanțe pentru a nu deveni vulgar.

Această opțiune este deseori aleasă pentru a sărbători Anul Nou, ziua de naștere și alte evenimente importante. Toate pentru că este destul de activ și arată foarte bine ca un accent în imagine.

Design elegant, francez, cu aur

După cum sa menționat mai sus, cantitatea de aur din design poate fi complet diferită. Chestia este, ce efect doriți să obțineți.

Iubitorii de modele nu prea active ar trebui să se uite la design de dantelă. Acesta presupune prezența unor linii subțiri ornate într-o cantitate mică. Din acest motiv, manichiura arată proaspătă și foarte originală. Dacă se dorește, poate fi suplimentat cu o cantitate mică de pietre.

Manichiura franceză este adesea combinată cu un design geometric. În acest caz, principalul principal negru. Desenul direct poate fi efectuat și în această umbră. Culoarea de aur este adesea folosită doar ca un accent pe unghii, în cazul în care designul este aplicat.Datorită acestei combinații, manichiura este discretă, dar în același timp luminoasă.

Alte opțiuni sunt acceptabile, așa că nu vă fie teamă să încercați ceva nou. De exemplu, în stilul minimalismului, albul este mai des folosit. Din acest motiv, designul ca un întreg este neutru și concis.

După cum se știe, jacheta clasică este adesea combinată cu o imprimare florală. În acest caz, este de asemenea relevantă. Muguri delicate sau flori mari vor completa doar designul și îl fac mai atractiv. Și nu contează deloc dacă va fi desenată manual sau aplicată cu ajutorul autocolantelor sau al designului de culori.

Unul dintre cele mai delicate și mai romantice este considerat un model sub formă de fluturi. Ele arată incredibil de frumoase, cu o jachetă în culoarea aurului. De asemenea, din ce în ce mai mult, fetele preferă să completeze manichiura cu un model sub formă de animale sau de tipărire animală. În acest caz, este într-adevăr o combinație armonioasă.

Manichiura franceză în culoarea aurului este o mare alternativă la clasic. Datorită diferitelor modele și decorului suplimentar, orice manichiură va arăta elegantă și modernă. Fi inspirat de ideile din colecția de fotografii și să le implementați cu îndrăzneală.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.