Cuprins:

  1. Caracteristicile jachetei clasice
  2. Idei franceze de design
  3. Franceză pentru unghii scurte
  4. O selecție de fotografii 2019

Designul clasic sub forma unei jachete va fi întotdeauna la modă, indiferent de toate tendințele actuale. În plus, masterii de unghii prezintă în fiecare an noi opțiuni de design interesante, luând în considerare regulile stabilite și tehnicile de aplicare. Ce proiect ar trebui ales în 2019? Veți afla despre asta chiar acum.

Caracteristicile jachetei clasice

După cum știți, acest design sugerează o bandă subțire pe linia de zâmbet în alb. Fundalul principal poate fi o culoare roz, piersică sau bej. Se crede că această combinație este cea mai armonioasă. Prin urmare, design-ul rămâne relevant absolut în orice imagine sau situație.

Când alegeți pentru dvs. acest tip de design, rețineți că nu arată bine pe nici un fel de unghii. Masti de unghii spun ca cele mai optime vor fi unghiile în formă de ovale, migdale și pătrate. Cu toate acestea, este foarte important ca liniile să fie moi, ușor rotunjite.Toate acestea vor sublinia doar designul sofisticat și dau imaginii o eleganță deosebită.

Dacă clasicul pare prea plictisitor, amintiți-vă că puteți oricând să îl modificați puțin. O mare plus va fi desenele stilate sau obiectele decorative. În general, fiecare dintre aceste metode poate transforma în mod semnificativ o manichiură.

În funcție de preferințele dvs., puteți realiza o jachetă franceză nu numai în nuanțe clasice. Alegeți orice altă opțiune pe baza relevanței acesteia într-un anumit sezon. De exemplu, în primăvară fetele preferă culori pastelate moi, în timp ce culorile vii devin cele mai populare.

În sezonul de toamnă se folosesc în mod predominant nuanțe mutite, care sunt ideale pentru desene tematice. În timpul iernii, manichiura este adesea făcută în culori reci și întunecate. Datorită acestei separări, este mult mai ușor să alegeți culoarea potrivită pentru a crea o manichiură la modă.

Idei de design clasice franceze

În ciuda prezenței multor tipuri actuale de design, jacheta de servicii este încă una dintre cele mai la modă și relevante. Aceasta este o versiune clasică, dar nu exclude diferite desene ca supliment.

Genți de serviciu excelente

Oponenții claselor ar trebui să se uite la o execuție mai neobișnuită a designului. În ce mai mult, fetele aleg o jachetă strălucitoare. În acest scop, se aplică o bandă de lac pe vârful gălbenelei, iar pe deasupra se fac o umbrire a paietelor cu o perie subțire. Rezultatul arată incredibil de frumos. Această manichiură este potrivită pentru seara și ocazii speciale. În acest francez vizual foarte diferit de versiunea obișnuită.

Design de nunta

Pentru fiecare fată, o nuntă este un eveniment special, emoționant. Prin urmare, alegerea de design de unghii, ca orice alte detalii din imagine, toate se potrivesc cu un fior special. Nu este greu de ghicit că franceza - opțiunea cea mai versatilă. La urma urmei, se potriveste absolut orice stil si taietura rochiei.

Dacă se dorește, poate fi suplimentat cu o imagine tematică. De exemplu, silueta mirelui pe degetul inelului sau un buchet pentru a se potrivi cu decizia de culoare a sărbătorii. Adesea, fetele aleg flori abia vizibile ca un design sau pur și simplu completează manichiura cu paiete și pietre. Există nenumărate opțiuni și fiecare mireasă are dreptul de a alege pentru ea însăși cel mai bun dintre ei.

Manichiură neobișnuită cu decor

Efectuarea de gălbenele nu se poate face numai cu ajutorul imaginii. Pentru a obține efectul original, puteți folosi chiar elemente decorative. În acest scop, utilizați o folie specială. Imprimantele mici pe vârfuri sau linia zâmbetului cu un astfel de design arată incredibil de frumoasă. Dar în acest caz este necesar să alegeți schema potrivită de culoare.

Vă atrage atenția asupra decorului elementului numit "gossamer". Aceasta este o vopsea specială cu gel, cu care puteți face o varietate de desene. Datorită structurii de întindere a unghiilor, sunt obținute cele mai bune benzi abstracte. Apropo, unul dintre principalele avantaje ale lucrului cu acest material este manipularea ușoară. Asta este, chiar și un novice se poate descurca. Rezultatul, în orice caz, va fi decent.

Manichiura franceză și lunară

De mai mulți ani, nu numai un sacou francez a fost considerat un clasic, dar și combinația sa cu designul lunii. Aceste două desene se completează perfect, în timp ce există multe idei pentru experimente.

Acest design nu trebuie să fie standard. Stratul de spațiu negativ și modelele geometrice devin din ce în ce mai populare. Toate acestea vă permit să vă uitați la o nouă manichiură într-un mod nou.

Manichiură cu inscripții

O tendință relativ nouă în lumea artă a unghiilor - o varietate de inscripții pe unghii. Acestea pot fi nume de branduri preferate, citate sau fraze motivaționale. Ele sunt perfect combinate cu designul clasic.

Este mai ușor să faceți acest design cu un maestru experimentat. Cu toate acestea, aceasta nu înseamnă că este imposibil să o implementați acasă. Pentru aceasta, va trebui să achiziționați autocolante speciale sau să cumpărați un set de ștampilare.Fiecare opțiune dă un rezultat diferit, dar, cu toate acestea, ele arată foarte frumoase.

Rochie jachetă

O variație puțin mai originală a clasicilor - răsuciți-franceză devine din ce în ce mai relevantă în 2019. Această tehnică implică o combinație de două nuanțe la vârful cuiului. Din acest motiv, designul pare foarte neobișnuit și diferă semnificativ de designul obișnuit.

Jachetă inversă

Dacă soluția standard te-a plictisit, e timpul pentru un design inversat sau invers. Puteți face cu un set de lacuri sau benzi metalizate. Fiecare opțiune pare atractivă în felul său.

Clasic francez pe unghii scurte

Desigur, acest tip de design se face cel mai adesea pe unghii de lungime medie. Dar acest lucru nu înseamnă că proprietarii de cuie scurte ar trebui să caute o altă opțiune. Dimpotrivă, haina de serviciu cu dungi foarte subțiri este la modă acum.

Jachetă elegantă clasică: o selecție de fotografii 2019

Modern manichiura franceză este semnificativ diferită de ceea ce a fost anterior relevant. Dar amintiți-vă că este încă important să respectați principalele caracteristici, completând designul cu detalii interesante.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.