Gama de tratamente de îngrijire personală include o manichiură. În fiecare an, formele, culorile și materialele pentru designul unghiilor sunt prezentate într-o gamă tot mai largă.

Unghii îngrijite

Manichiură neagră elegantă

Modelul original

Manichiura geometrica

Argint și roz pe unghii

Ciocolata pe unghii

Cuie multi-colorate

Noble combinație de aur și negruMată bejAur și bej

Vopsea de piersicMotive naturale în manichiurăModel rafinat

Imaginea armonioasă include multe criterii. Deci, o manichiură ar trebui să fie o armonie de formă, culoare și tendințe de modă.

Combinația de culori strălucitoare în manichiură

Formă neobișnuită pe unghii

Flori strălucitoare pe unghii

Tendințe de bază ale sezonului 2018

Moda pentru arta neil se schimbă rapid de la sezon la sezon. Opțiunile ultramoderne de design ale unghiilor sugerează combinații neașteptate de nuanțe și texturi, precum și utilizarea originală a decorului.Aur rafinat pe negrudecorare

La varf de moda sunt placa de unghii, decorata cu margele, fire metalice, paiete si strasuri. Cu ajutorul lor, stăpânul stabilește modele complicate care aduc înțeles compoziției. Iubitorii de lux rafinat își pot decora degetele cu cristale Swarovski.

Shimmering albastru cu sclipici

Accenturi strălucitoare

Jachetă roz

Albastru cu lac de unghii

Manichiura goticaPurple metalic în manichiură

Matte Nail Polish

Ochiul lui Tiger

Desene de Anul Nou pe unghii

Decor de lacul

Gel lustruire

Gelul de acoperire cu lac este încă în vogă. O alternativă la acest material universal nu a fost încă găsită.El este capabil să își mențină proprietățile timp de o lună fără a pierde strălucirea culorii.Manichiură blândă albastrăModel geometric luminosNuanțe de liliac pe unghiiNud blând

O altă tendință 2018 - nuanțe nud. Toată noblețea unei nuanțe naturale are ca rezultat o manichiură ușoară și blândă. Pentru astfel de produse Neil Art, este necesară o bază translucidă, care poate fi înlocuită cu o compoziție de vitamine pentru a întări placa de unghii.

Delicate roz

Combinație de culori ușoareGenți de manichiură ușoară

Manichiura de culoare a corpului

Manichiura nudă

Unghii scurte strălucitoarePrelungirea cuietelorFermoare de unghiiO astfel de manichiură implică nuanțe de lavandă, petale de trandafir, ecru, piersic și altele. Opțiunea clasică este considerată nuanțe de bej, care vor fi combinate cu orice fel.

Soluție originală pentru manichiurăUnghii în formă de migdal

Ombre

Din sezonul trecut până la noua tehnică de ombre. Manichiura implică o tranziție blândă de la o umbră la alta. Poate că o combinație de orice culoare, astfel încât acest stil este potrivit pentru orice ocazie. Culorile pot fi atât blând și calm, și luminoase și strălucitoare.

Printre combinațiile populare sunt portocaliu - roșu, negru - roșu, alb - negru, galben - verde, alb - albastru, violet - roz, auriu - maro, roz - alb.

Ombre în albastru și liliacPearl joacă pe unghiiClasic franceză și anti-sacou

Se pare că manichiura franceză nu va ieși din stil. În sezonul 2018, și el nu își va pierde relevanța.Mat de unghii lenjerie

Cute mazăre pe unghiiDespre clasicul francez a spus deja foarte mult. El este chiar harul și sofisticarea. Această manichiură este potrivită pentru orice dulap și accesorii.

O categorie separată în această tehnică a devenit o jachetă de culoare. Aici, stăpânul își poate da liberă imaginația. În noul an, utilizarea de sclipici și decor în formă de margele este importantă. Jacheta de aur îi va da proprietarului o aromă suplimentară în imagine.

Piersica pe piersic și strălucirea de bronz

Piersici de piersiciFranceză în culori închise

O jachetă țipătoare dintr-o combinație de roșu și negru, un model pe una din părțile plăcii sau o bandă netedă pe întregul unghi - toate acestea pot deveni parte din acest tip de artă neil.

Franceză în negruAntifrench este un alt nume - manichiura lunară. În această tehnică, partea inferioară a unghiei este evidențiată în culori. Alte modalități de a decora o astfel de manichiură pot fi învățate din soiul anterior.

Lunii manichiura

Luminos manichiura lunii

Forma geometrică pe unghiiGeometria în manichiură

Spațiu negativ

Această tehnică este o noutate absolută în lumea artei Neil. Esența designului este că o parte a unghiei este vopsită cu un gel incolor, în timp ce restul spațiului este plin de culoare. Spațiul gol poate lua orice formă.

Formă acută de unghii

Sticlă spartă

Iluzia fragmentelor de pe placa de unghii a primit deja admiratorii. "Unghiile din sticlă" oferă stralucire de manichiură și strălucire a luminii. Aceste unghii vor fi unghia de Anul Nou.

Pentru a crea o capodoperă, trebuie să utilizați autocolante speciale. Modelul poate fi completat cu cristale care imită fragmente de gheață.Blana

Printre deciziile cele mai curajoase o acoperire sub forma unui pompon de blană. Tehnica de execuție este lipirea bucăților de lână sau blană pe suprafața unghiei. Asemenea arta de unghii nu poate fi de zi cu zi, dar este ușor pentru ei să atragă atenția vizitatorilor la o petrecere de tineret.

Lăcustă de lapte cu paiete

Albastru strălucește pe unghiiManichiura pentru unghii scurteManichiura manichiurita pentru unghii scurteTrandafiri de migdal

Lac negru cu paiete

Cuie în cadru

Așa-numita conturare este mai dificilă decât unghiile de blană. Executați cu exactitate un cadru pe suprafața plăcii sub forța celui mai experimentat maestru. Pentru cel mai bun efect, experții recomandă utilizarea nuanțelor puternice contrastante.

Modele negre pe o bază transparentă.Feng shui

Acest tip de manichiură este mai aproape de starea de spirit a femeilor de modă, în loc să încerce să urmeze tendințele modei. Se crede că fiecare deget este responsabil pentru o zonă separată a vieții. Alegerea unuia dintre unghii și o pictură într-o culoare diferită de celelalte, maestrul atrage atenția Providence asupra unei probleme specifice a clientului.

Culoarea unghiilor de mentaManichiură elegantă alb-negru

Se crede că forțele superioare trebuie să direcționeze în același timp energia pozitivă pentru a crea armonie în acest domeniu. Este important să se studieze preliminar efectul culorilor asupra unei persoane și să se aleagă o paletă potrivită pentru manichiură.Fluturi pe unghii

timbre

Distracțiile micro-desenate vor fi populare în sezonul următor. Efectuarea lor este destul de simplă. Este suficient doar să cumpărați sau să realizați o imprimare cu dimensiunea corespunzătoare. Pictați această imprimare cu lac, puteți repeta același model pe toate unghiile.Contrast combinații în manichiurăContrast strălucitor pe unghiiRoz fluture fluturi pe unghii

Culori moderne în arta de unghii 2018

În noul sezon este dificil de determinat tendința de culoare. Pentru bucuria modaților pentru o manichiură elegantă, orice culoare va face.Este important să observăm compatibilitatea nuanțelor.Bujii strălucitoriPuncte pe fundal griModele rafinate pe unghii

Cele mai multe tehnici implică utilizarea de culori contrastante. Restul ne permit să distingem numai nuanțele aceleiași culori în preaplinuri.Motive de toamnăPuncte colorate pe negruNud stilat

În anul nou, culorile adânci sunt preferabile pentru colorarea monocromatică: Marsala, cafea, vin, burgund, prune, albastru închis, ciocolată, cardinală (roșu închis).

Burgundia color manichiuraManichiura mancata

Culoare de manichiură de vinuri profundePuncte strălucitoare pe unghiiNud Glitter Manicure

Adâncurile de prune adânci

Negru cuie

Pentru a nu deveni confuz într-o varietate atât de largă, trebuie să vă concentrați asupra detaliilor rămase ale imaginii: culoarea hainei și stilului, accesoriile, culoarea pielii, părului și a ochilor, precum și accentele de bază ale machiajului.Manichiură blândă în culoarea albastrăJachetă elegantăTema de CrăciunCulorile de Anul Nou în manichiură

Decorul de Anul Nou

Lungimea și forma curentă a plăcii unghiilor

Practicitatea, comoditatea și naturalețea formei - acestea sunt cele trei componente ale unei manichiuri moderne. O scurtă durată vă va permite să creați un stil adecvat atât în ​​birou, cât și la petrecere.Delicate fulgi de zăpadă pe unghiiCuie albastră cu modulațiiStrălucite fulgi de zăpadă pe un fundal negru

Maturale pătrată și migdale naturale vor fi în afara concurenței. Crearea copiilor lungi și ascuțite a dispărut. Dacă modașii au rămas aderenți ai unghiilor lungi, atunci ar trebui să alegeți cu atenție forma.Locuri strălucitoare în manichiurăCombinație proaspătă în manichiurăDesen original pe unghiiDungi gri în manichiură

Agresivitatea în manichiură este inadecvată. Această abordare este înlocuită de crearea de forme armonioase și de linii netede care sunt potrivite pentru orice ocazie.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.