Cuprins:

  1. Soiuri de sacou luminos
  2. Model luminos francez
  3. Summer french 2019

Designul clasic al unghiilor este important de mulți ani. Desigur, atitudinea față de acest design este diferită. Cineva consideră că este un semn de eleganță și feminitate. În timp ce alte fete numesc franceză banală și prea simplă. Desigur, în lumea modernă există multe tipuri diferite de design care concurează cu clasicii. Prin urmare, vă sugerăm să acordați atenție manichiurului francez luminos la modă. Veți afla despre caracteristicile sale și tipurile de design în articolul de astăzi.

Soiuri de sacou luminos

Modernul francez diferă semnificativ de versiunea clasică. În cea mai mare parte este făcută în culori vii sau pastelate. Acest lucru oferă mai multe oportunități de a arăta imaginația și de a face o manichiură interesantă. Destul de des, fetele combină mai multe nuanțe într-un singur design. Se pare foarte elegant, în plus vă permite să vă concentrați asupra câtorva unghii.

O altă opțiune de design, care este adesea echivalentă cu cea clasică, este o combinație între o jachetă franceză și o manichiură de lună. Adesea, culoarea de bază a stratului de acoperire este neutră, iar nuanțele luminoase sunt folosite pentru liniile de zăpadă și de zâmbet. Cu toate acestea, opțiunea inversă arată, de asemenea, minunat.

Iubitorii de abordare non-standard de design de unghii oferă pentru a face o linie neobișnuită linie zâmbet. Poate fi offset, pătrat, triunghiular sau combina mai multe benzi. Manichiura nu este lăsată nesupravegheată.

Jacheta curcubeu este deosebit de populară în sezonul primăvară-vară. Aceasta implică o combinație de mai multe nuanțe care sunt aplicate pe diferite gălbenele. De asemenea, de multe ori fac curcubeu francez sub forma unui design de gradient. Manichiura franceză este perfectă pentru acest lucru și arată atât de uimitor de frumoasă.

Adăugați luminozitate la manichiura obișnuită nu se poate numai cu lac. Pentru această mare varietate de decor. Diferite elemente de folie din vârf în 2019. Scotch bandă ajută pentru a face un design neutru sub forma de linii subțiri. La rândul său, o foaie simplă de folie poate fi utilizată pentru un design zdrențuit pe unghii strălucitoare. Arată incredibil de frumos, în afară, în soare manichiura va străluci.

Kamifubuki este un alt decor popular din folie. Poate fi de diferite forme. Dar majoritatea fetelor aleg părți pătrată și rotundă, precum și în formă de inimă. Și, firește, pietrele și paietele sunt un decor de neînlocuit în manichiura modernă. Arată grozav pe un strat monofonic și ca o decorare pe desene. Și deloc nu contează în ce umbră decorul pe care îl alegeți. Fiecare dintre ele este o mare plus față de design.

Model luminos francez

În ciuda relevanței sacoului clasic în culori strălucitoare, este adesea completat de diverse modele. Printre acestea există multe opțiuni care creează un efect complet diferit asupra unghiilor.

Printre cele mai populare opțiuni se numără modele florale. Cel mai adesea, fetele decorează unghia degetului cu un mic mugur sau o crenguță cu frunze. Acest design arată deosebit de blând, concis. Prin urmare, este potrivit pentru o dată romantică și pentru viața de zi cu zi. Principalul avantaj al designului floral minimalist este că se va potrivi absolut orice imagine.

Flori mari, voluminoase, de asemenea, merge bine cu un sacou. Dar spre deosebire de versiunea anterioară, acestea nu ar trebui utilizate în cantități mari. Suficientă una sau două flori în întregul design. Datorită acestui lucru, manichiura va arăta elegantă. În plus, alegerea unui astfel de design, fi pregătit pentru faptul că imaginea va trebui să reflecteze mai atent. La urma urmei, fiecare detaliu ar trebui să arate armonios. În sezonul de vară, amprentele floristice sub formă de frunze verzi mari sunt de asemenea relevante. Aceasta este o soluție excelentă pentru o vacanță pe litoral.

Nu există nici o denigrare a popularității tiparului geometric. Arată bine pe o acoperire monofonică și în combinație cu o jachetă. Așa că nu ezitați să faceți această opțiune dacă vă place. Apropo, artiștii de unghii experimentați pictează adesea un design cu o perie și vopsele subțiri. Acest lucru vă permite să elaborați toate detaliile și să traduceți cu exactitate ideea.

Dacă intenționați să faceți o astfel de manichiură acasă, vă recomandăm să cumpărați autocolante speciale sau un set de ștampile. Aceasta este o alternativă bună care vă va ajuta să creați un design elegant. Cu toate acestea, înainte de a aplica va trebui să practici pe hârtie. De asemenea, mulți folosesc bandă scotch. Este potrivit pentru rolul unui șablon și pentru a crea linii grafice clare.

Desene desenate în culori strălucitoare - soluția perfectă pentru zilele fierbinți de vară. Această manichiură este destul de versatilă și se va potrivi cu certitudine majorității imaginilor mării.

Bright summer french 2019

În sezonul de vară, culorile luminoase sunt folosite cel mai des. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece în această perioadă fiecare fată creează imagini noi și îndrăznețe. Experimentele pot fi urmărite literalmente în totul, iar manichiura nu face excepție.

Ca accent, desenele tematice sunt adesea folosite. De exemplu, aripile fluturilor conferă manichiurii o ușoară și delicatețe deosebită. În plus, poate fi făcută nu numai în culori strălucitoare, ci și în culori pastelate. Pietre și paiete în acest caz sunt folosite aproape întotdeauna. La urma urmei, acest decor este capabil să sublinieze toată frumusețea imaginii.

Tot în timpul verii, fetele aleg deseori desene sub formă de fructe și fructe de pădure. Poate fi absolut orice îți place. Un maestru experimentat cu unghii poate descrie cu ușurință un astfel de model pe unghii.

Pe unghiile arată o imagine minunată a dulciurilor și cocktail-urilor preferate. Sunt de acord, nu fiecare fată va decide să facă un astfel de proiect. Dar, cu toate acestea, se poate numi pe bună dreptate una dintre cele mai elegante opțiuni pentru vară.

O manichiura frumoasa nu trebuie sa fie discreta, neutra sau prea luminoasa. Principalul lucru este să păstrați echilibrul și să selectați cea mai potrivită opțiune pentru dvs. Doar în acest caz, imaginea va fi completată.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.