Cuprins:

  1. Tipuri de piatră
  2. Opțiuni de locație
  3. Cele mai bune idei de design
  4. Franceză cu pietre
  5. Machiaj mat cu pietre
  6. Manichiura pixie

Manichiura este foarte importantă în imaginea feminină, așa că atunci când o creați trebuie să țineți cont de toate tendințele modei, mai ales când vine vorba de decor. Pietrele sunt considerate unul dintre cele mai la modă și populare tipuri de decoruri. Ele sunt potrivite pentru aspectul zilnic și vor completa în mod delicat arcurile de vacanță. Prin urmare, manichiuristii recomanda cu fermitate folosirea unui asemenea decor luxos pentru fete. Apoi, prezentăm cele mai bune idei de manichiură și spunem totul despre tipurile de pietre.

Cele mai populare tipuri de pietre pentru decorarea manichiurului

Există multe tipuri de pietre. Toate acestea sunt atractive și stilate în felul lor.

Pietre clasice

Acest tip este folosit cel mai adesea pentru manichiura. Ele sunt folosite atât pentru gălbenele scurte, cât și pentru gălbenele lungi. Ele au forma unui polyhedron și sunt foarte asemănătoare vizual cu pietrele prețioase.

Pixie

O risipă de pietre mici care variază în formă. Ele creează un efect minunat de sticlă spartă.

Pietre hemisferice

Aceste elemente au o suprafață netedă, bine lustruită. Ele pot fi cu strălucire perle sau lucioase.

Sinju Pearl

Pietre frumoase care creează efectul perlelor pe unghii. Forma și culoarea lor sunt pe deplin compatibile cu perlele delicate.

Pietrele conului

Elemente colorate care sunt decorate sub forma unui con și se vor uni pe picior până la fundul foliei.

Sharma

Produse finite din pietre multicolore. Ele pot fi făcute în diferite forme, de exemplu, arc, pisoi sau inimă.

Modificări variate ale locației pietrelor pe unghii

În prezent, există multe opțiuni pentru cât de frumos și subtil pentru a pune pietre pe unghii. Puteți să vă predați pe deplin imaginației și să experimentați fără sfârșit. Cel mai important lucru nu este să o exagerați, pentru că atunci o manichiură poate să arate nepoliticoasă, strălucitoare și chiar vulgară. Mai jos vom prezenta locul cel mai bun și relevant al pietrelor pe unghii, astfel încât manichiura arata foarte armonioasă și elegantă.

bandă

După efectuarea unei benzi verticale drepte de pietre de-a lungul plăcii de unghii, manichiura va dobândi un element accentuant care cu siguranță nu va trece neobservat. Astfel, cel mai bine este să decorezi arta mono-design sau gradient.

Pietre în formă de arc

Aceasta este o variantă a locației decorului în ultima vreme, câștigând rapid popularitate și se găsește din ce în ce mai mult în resurse care spun despre cele mai moderne tipuri de unghii. Pentru a efectua arcul este cel mai bine să alegeți pietre de aceeași mărime și culoare. Acest decor este adesea completat cu monograme și curlicuri. Puteți face astfel de arcuri drăguțe pe câteva gălbenele, sau să le facă mici în dimensiune, dar pe fiecare deget.

Grasful Pea Pebbles

Puteți face mazăre din pietre de diferite culori, dar perlele sunt cea mai de succes opțiune. Așezați-le în ordine haotică, iar manichiura va avea tendință și ușurință. Cel mai bine este să folosiți acest decor pentru nuanțe întunecate de manichiură. Pentru decorare, este suficient să acoperiți una sau mai multe gălbenele cu mazare elegantă.

Piatră de fagure

Această versiune a locației pietrelor este foarte simplă, dar creează, de asemenea, un design foarte elegant și neobișnuit. Lay de decor ar trebui să fie cât mai aproape posibil unul de celălalt, astfel încât modelul vizual a semănat cu o fagure de miere. Este posibil să decorați în acest fel întreaga placă de unghii sau orice parte a acesteia. Pentru arta unghiilor de lux, este suficient sa decorezi cu un singur deget.

Cele mai bune idei de design de manichiura cu pietre

Manichiura cu pietre este foarte populară și, prin urmare, în fiecare zi există noi idei ale acestei artă de unghii. Pana in prezent, imaginile fetelor fetelor de pe unghii au devenit foarte populare si sunt considerate trendul cel mai la moda din acest an. Adăugând un astfel de design luminos și elegant, cu ajutorul pietricelelor, veți obține un efect incredibil care va atrage multă atenție și încântare. Cu pietre puteți face o imitație a unui ac de păr sau așezați fire de cristale în păr.

Manichiură franceză elegantă cu pietre

Așa cum toată lumea știe în domeniul unghiilor, manichiura clasică franceză este considerată un design clasic. Puteți să vă diversificați zâmbetul alb familiar cu pietre. Cu un decor pâlpâitor, nu numai că puteți înfrumuseța conturul unui zâmbet, dar și îl puteți îndeplini complet. Arta nailonului nu arata prea catchy, decora cateva unghii. Se pare un zâmbet foarte elegant de la pietre pe două cuie, iar restul cu o dungă elegantă de-a lungul conturului.

Manichiură mată luxoasă cu pietre

Contrastul perfect al învelișului mat de catifea cu strălucirea pietrelor creează o manichiură foarte scumpă și nobilă. Această combinație pare incredibilă. Aceasta este o opțiune excelentă pentru a decora un finisaj mat plictisitor. Pietrele pot fi folosite în orice culoare, dar tonul este cel mai bine pentru a alege lumina pentru a evidenția eleganța decorului.

Manichiura Pixie elegantă cu pietre

Unul dintre modelele simple, dar de neegalat de unghii art. După ce ați acoperit complet cuiele cu pietre pixie, este necesar să faceți accente luminoase sub forma mai multor pietre luminoase mici. Manichiuristii sfatuiesc sa alcatuiasca restul unghiilor cu o culoare monofonica usoara, astfel incat manichiura sa nu arate prea catchy.

Fiecare fată acordă o atenție deosebită manichiurii ei. Și nu este surprinzător faptul că toate femeile la modă încearcă să observe idei elegante și la modă de a realiza arta unghiilor. Unul dintre elementele spectaculoase ale decorului sunt pietrele. Decorarea cu pietre colorate conferă designului un aspect luminos și, de asemenea, atrage multă atenție. Acest decor este rafinat pentru diverse echipamente și evenimente. Cu prezența acestui element al decorului nu va fi dificil să atrageți atenția asupra manichiurului său excelent.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.