Fusta creion este o bucată elegantă și elegantă de îmbrăcăminte pe care fiecare femeie la modă ar trebui să o aibă. Linii netede și contururi clare fac din figură și mai seducătoare, accentuând curbele naturale ale corpului. Materialul dens va ajuta la strângerea problemelor și la reducerea volumelor.

Această fustă contribuie la întinderea vizuală a siluetei. Picioarele sunt mai lungi, iar talia este mai subțire. Proporțiile corpului sunt aproape de ideal.

Ce model să alegeți

În evaluarea fusta a implicat mai multe criterii. Durata modelului depinde de datele tinerei doamne. Dacă are picioare lungi subțiri, atunci puteți cumpăra orice element de lungime. Picioarele picioarele nu trebuie accentuate până la jumătatea gambelor. Este mai bine să alegeți o fustă chiar sub genunchi. Această condiție va face zona problematică mai subțire.

Cei pe care natura și fitness-ul le-au acordat cu o talie subțire se pot răsfăța cu orice model care le place. Restul doamnelor trebuie să evite centurile înalte pe hainele lor.Orice volum suplimentar din zona abdominală va extinde talia. Toate curelele, curelele proeminente și cusăturile brute trebuie să rămână la nivelul șoldurilor. Fusta cu talie joasa - cea mai potrivita optiune.

Țesătura este selectată în funcție de sezon și de textura acelor lucruri cu care fusta este planificată să fie combinată. Dar trebuie amintit că numai țesăturile dense pot crea efectul unui bandaj și se pot micșora în plus centimetri. Subțirele subțiri nu vor ajuta în problema formării corpului.

Ce să purtați cu o fustă de creion. Reguli stricte și orientări generale

În primul rând trebuie să acordați atenție pantofilor. În mod ideal, un astfel de model de fustă necesită un călcâi. Chiar și un toc mediu va forma linia dorită de picioare. Dar talpa plat poate nega întregul efect al imaginii selectate. Între o călcâi largă, o pană și un știft, este mai bine să alegi un știft. Ele sunt echipate cu multe pantofi, sandale și cizme elegante.

Fusta din creion negru

Inițial, aceste modele au aparținut unor haine de birou și au fost executate în principal în negru. Dar efectul uimitor al unei astfel de fuste nu a putut fi ascuns în spatele biroului, așa că "creionul" a ieșit afară, la petreceri și evenimente sociale, și a obținut, de asemenea, o paletă largă de culori și nuanțe.

Datorită istoriei sale, fusta creionului negru arată organic în combinație cu bluze, cămăși și golf. Manecile de pe aceste haine pot fi oricare. În timpul verii, fusta este combinată cu șifon, satin sau dantela. Sezonul rece permite o acoperire mai densă, dar nu este mai densă decât țesătura fustei. Decorul excesiv nu este potrivit pentru astfel de imagini. Fusta creionului în sine este un accent luminos.

Sub fusta neagră ar trebui să ridice pantofi pentru a se potrivi cu ea sau culoarea bluzei. Fusta neagra este potrivita nu numai pentru birou. Va fi potrivit pentru evenimente sociale și mese de afaceri în restaurante. Pentru partide, este mai bine să alegeți un model mai luminos.

În sezonul rece, imaginea va completa jacheta strânsă. Accesoriile trebuie să fie discrete și să fie prezente în cantități mici. Punga este mai bine să alegeți pentru a se potrivi cu bluza.

Lace Pencil Fusta

Există doar un singur lucru de dantelă într-un arc. Deoarece acest material este foarte capricios, se recomandă combinarea acestuia cu tricotajele fine. În plus, această fustă necesită o selecție atentă a pantofilor - perechea selectată ar trebui să fie luxoasă și costisitoare. Articolele decorative trebuie să fie limitate. Accesoriile pot fi folosite numai în cazul în care acestea completează perfect imaginea, fără a mai fi atras atenția.

Fusta cu creioane din piele

Fusta cu creioane din piele este o opțiune rafinată pentru adevărații cunoscători de modă. Pielea este unul dintre acele materiale care îndeplinesc în mod ideal funcția de bandaj și corset, subliniind eleganța formelor de sex feminin.

Fuste de piele se combină bine cu bluze. Aici nu vă puteți restrânge și alegeți nu doar o cămașă modestă de tăiat masculin, ci și modele elegante cu bască, bluză, volane, mâneci voluminoase, arcuri. Gulerul de stand-up va arăta original. Tricourile și tricourile vă vor ajuta să creați o imagine alternativă cu o fustă din piele. Rezultatul va fi un arc simplu și elegant, fără detalii inutile. Astfel de imagini completează pantofii din piele cu tocuri. Printre accesorii pot fi obiecte de aur sau bijuterii etnice fabricate din țesături și fir. Punga trebuie să fie simplă și de preferință în vrac.

Culoarea părții superioare a imaginii poate fi în ton cu fusta sau invers. În cazul în care partea de sus nu implică elemente decorative, atunci el însuși trebuie să fie fabricat din materiale scumpe de înaltă calitate. Bumbacul și lenjeria de corp vor fi nepotrivite aici, deoarece vor crea o influență a provincialismului.

Pentru sezonul rece, o fustă din piele de piele poate fi combinată cu haine de tren și cu un strat. Jachetele din piele vor arăta, de asemenea, potrivite. Pentru a nu îngheța în timpul iernii, merită să trăiți în combinația unei fuste cu o jachetă moale, pe care este purtat o haină de piele scurtă. O alternativă poate fi o vesta de blană scurtă sau blană. Un strat de cașmir acoperit cu blană este, de asemenea, capabil să decoreze un aspect de iarnă.

În ceea ce privește jacheta, este mai bine să alegeți modele non-luminoase de branduri bune.Trebuie acordată atenție acrylicului, tricotului sau lânii de înaltă calitate. Din vestigiile americane, imaginea unei fete în fusta de piele și cămașa de denim a migrat. Ideea de bază a imaginii a fost păstrată, doar detaliile s-au schimbat. O fusta moderna cu creion nu este decorata cu o franjuri si are contururi netede. Cămașa poate fi, ambele montate și o tăiere liberă.

Fuste cu creioane colorate

O fustă alb creion este tendința din sezonul de vară. Imaginea poate fi casuală sau solemnă, dar va fi întotdeauna blândă și rafinată. Stilul fustei compensează capacitatea de a umple culoarea albă. Prin urmare, într-un astfel de echipament puteți uita de complexele lor. Cartierul perfect pentru un astfel de produs va fi o culoare bej. Acestea pot fi pantofi, tocuri sau îmbrăcăminte exterioară. Sacul ambreiajului va fi un accent luminos, dacă alegeți dintre modelele color.

O fustă albastră necesită un top negru sau alb. Pantofii sunt cele mai bune pentru a se potrivi cu tonul unei fuste sau al unui clasic negru. Alegerea nuanțelor pentru arcuri cu o fustă albastră poate fi o problemă dacă ștergeți nuanțele contrastante. Cele mai bune combinații sunt albastru și negru. Cu o întindere, puteți folosi galben sau roșu. Astfel de nuanțe necesită suport, astfel încât imaginea să aibă cel puțin 2 elemente de culoare contrastantă. Restul paletei de vopsea trebuie privit cu prudență. Trebuie să vă concentrați asupra reflecției în oglindă.

O fustă roșie va necesita și un gust subtil. Alegerea cea mai ușoară este să alegeți negru, alb și roșu. Culoarea bej va face, de asemenea, un partid excelent pentru fusta rosie. Alte combinații pot face arcul prea variat. Dar acest lucru nu va fi în calea adevăratului fashionist, dacă imaginea se potrivește cu ocazia.

Un arc cu o fusta cu creion este intotdeauna un succes. Figura ideală și feminitatea pretutindeni atrage atenția și invidia. Prin urmare, dulapul poate fi completat cu mai multe modele simultan și purtați-le cât mai des posibil.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.