Cuprins:

  1. Tendințe de modă
  2. Blugi tăiați drept
  3. Elegant blugi blugi
  4. Blugi prieten
  5. Populare blugi talie înaltă
  6. Blugi neobișnuit răniți
  7. Cele mai bune combinații de modele de blugi

În dulapul fiecărei fete există un lucru universal ca blugi. Din cauza caracterului lor practic, ei nu pierd popularitate. Și în acest an, designerii au decis să se concentreze asupra confortului și practicității blugi pentru fete. Ea arde că într-un număr de modele va fi dificil să se întâlnească modele neobișnuite și amprente strălucitoare. Astăzi în tendința stiluri restrâns, permițându-vă să creați o varietate de tinute. Apoi, prezentăm modelele cele mai la modă din 2019 în atenția fashionistas.

Tendintele de moda ale blugilor de femei

Nu este deloc dificil pentru fete să aleagă blugi potriviți pentru ei înșiși, mai ales dacă o femeie de modă ia în considerare particularitățile figurii ei și aderă la principalele tendințe de modă.În acest an, iubitorii de modă sunt sfătuiți să acorde atenție culorii clasice albastre. Jeansul trebuie să fie tăiat drept, arătat restrâns și strict. Această opțiune este foarte potrivită pentru fetele modeste care nu le place să experimenteze cu imagini.

O atenție deosebită ar trebui acordată blugi în alb. Ele sunt rafinate pentru aspectul primavara-vara. Modelele albe sunt combinate armonios cu multe lucruri, ceea ce le conferă o popularitate și mai mare.

Nuante mai putin la moda sunt: ​​albastru, caramel si negru. Dar asemenea blugi sunt mai greu de combinat.

Blugi elegant cu sloturi câștigă popularitate din nou.

Fetele nu inceteaza sa mai placa stilurile cu broderii, franjuri si alte elemente decorative. În acest an, este foarte important să nu existe prea multe elemente suplimentare. Toate fetele sunt mulțumite de știrea că anul acesta se concentrează asupra mai multor opțiuni de tăiere dintr-o dată. Acest lucru simplifică selecția de blugi pentru fete cu diferite tipuri de figuri.

Blugi tăiați drept

Adevărata lovitură a acestui an este, bineînțeles, blugi clasice la modă. Ele sunt potrivite pentru orice tip de figură, sunt considerate versatile și foarte confortabile, ceea ce este important atunci când alegeți acest tip de îmbrăcăminte. În ceea ce privește trăsăturile caracteristice ale tăierii dreptunghiulare, merită să subliniem opțiunile cu zone mari sau mijlocii și zone mici uzate. Potrivit stilistilor, cel mai bun mod de a face mici ture. Din acest motiv, ele arata versatil si perfect combinate cu diferite tipuri de pantofi. Un aspect foarte neobișnuit de blugi drept, realizat în stil clasic. Ei fac săgeți netede pe ele pentru a da o gravitate, în timp ce pe blugi nu ar trebui să existe decoruri suplimentare.

Blugi elegant - arșiți

Toată lumea sa obișnuit cu faptul că moda se întoarce întotdeauna din anii trecuți, dar, în același timp, detaliile elegante se adaugă lucrurilor retro. De asemenea, blugi înflăcărat s-au bucurat anterior de o mare popularitate. Iar ei se întorc la vârful modului Olympus. Singurul lucru care sa schimbat în ele este aterizarea. Acum e înaltă. Aceste blugi au adesea o culoare albastră standard. Flare în sine poate proveni de la șold sau de la genunchi. Cu acest detaliu puteți face cu succes ajustări globale la figura dvs.

Blugi prieten

Din acest stil elegant nebun cele mai multe fashionistas. Încă în continuare rămân în tendință în acest an. Numai designerii au decis să facă unele ajustări acestui tip de blugi. Este recomandat să alegeți o potrivire mai bună, care accentuează cu succes talia femeii. Cea mai potrivita lungime a picioarelor 7/8 se potriveste atat femeilor inalte cat si celor mici de moda. Un astfel de stil poate fi liber sau restrâns, depinde doar de dorința fetelor. Soluția de culoare a iubiților este foarte diversă: cel mai important lucru este să alegeți blugi albastri și toate nuanțele. Este posibil prezența de scuffs și decor. Principalul lucru este că pentru versiunea de zi cu zi a blugi un element suplimentar nu devine prea mult.

Populare blugi talie înaltă

Blugi eleganți și eleganți, care se potrivesc cel mai mult fetelor subțiri. Și acest lucru este evident, pentru că astfel de stiluri se potrivesc perfect cu cifra și evidențiază toate îndoirile, făcând un accent luminos pe o talie subțire. Din acest motiv, cifra pare mult mai atractivă. Această variantă de blugi are o gamă largă de culori, începând cu tonul albastru clasic, care se termină cu alb, verde, negru și roșu.

Blugi neobișnuit răniți

Modelele cu tăieturi și scufe au revenit la cele mai relevante stiluri de blugi. Variante cu o cantitate destul de moderată de decor sunt minunate pentru toate fetele. Stilurile prea zdruncinate sunt foarte îndrăgite de fetele care preferă să creeze imagini extraordinare și grosiere. Fiecare dintre variantele blugi rupte este atrăgătoare și sofisticată. Practic, aceste blugi sunt fabricate din material ușor, deoarece sunt purtate în sezonul cald. Dacă doriți, puteți construi o fundătură mică a blugi pentru a face un accent mai pronunțat.În sine, acesta este un stil foarte bland și luminos de blugi, deci este mai bine să le combinați cu haine simple și simple, cum ar fi tricouri, pulovere sau tricouri.

Cele mai bune opțiuni pentru o combinație de blugi la modă

După cum sa menționat deja, blugi - aceasta este o versiune practică și versatilă a arcului feminin. Prin urmare, ele sunt ușor de combinat cu aproape orice element al dulapului feminin. De exemplu, cu o combinație sofisticată de bluză cu pantofi, se creează un aspect foarte romantic și ușor strictă. Aici, mult depinde de stilul bluzei. Atunci când combinați blugi cu cardigani, tricouri, jachete denim sau tricouri, puteți crea un arc excelent casual. În ceea ce privește pantofii, puteți alege diferite pantofi, apartamente de balet, adidași, adidași și alte tipuri de pantofi pe care modelele de modă le plac. În timpul iernii, blugi devin și mai populari decât în ​​timpul anotimpurilor mai calde. Ele sunt combinate cu haine de piele de oaie, jachete în jos, parcuri sau jachete de sport.

Indiferent de stilul preferat, blugi sunt obiectul de bază al dulapului unei fete. Pe o bază atât de elegantă și armonioasă, puteți crea cu ușurință multe imagini de lux și practice.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.