Cuprins:

  1. Stilul clasic
  2. Stil larg
  3. Low Jeans talie
  4. Bărbații subțiri pentru bărbați
  5. Jeans pantaloni
  6. Blugi estompați
  7. Cum de a alege stilul corect de blugi?

Aproape toți bărbații, chiar și de la o vârstă fragedă, au un lucru de neînlocuit în bluza lor. La urma urmei, ele sunt o opțiune de îmbrăcăminte excelentă care servește pentru a crea o imagine pentru toate ocaziile. Stilistii moderni ofera in fiecare an multe idei de design pentru barbati. Există mai multe stiluri de blugi de cusut: clasic, slab și tăiat larg, blugi cu manșete, rvanki. Astfel, fiecare om poate alege pentru sine varianta necesară de blugi, care nu numai că va fi în armonie cu îmbrăcămintea exterioară, ci și ascunde toate defectele figurii. În acest articol, propunem să discutăm toate stilurile de blugi pentru a face mai ușor pentru bărbați să decidă alegerea pantalonilor pentru imaginea lor.

Blugi blugi de stil clasic

În mod modern, blugi clasici nu își pierd popularitatea. Principala schimbare a fost culoarea pantalonilor. Cele obișnuite pentru toate materialele negre au fost înlocuite cu culori bogate în albastru. Prin urmare, bărbații care au preferat în trecut blugi negri pot uita de stilul întunecos și plictisitor și încearcă să-și diversifice aspectul clasic cu o culoare bogată. Această versiune de blugi se potrivește perfect cu stilul casual.

Acum cămășile perfect călcate perfect combinate cu pantaloni albastri. În ceea ce privește scara de culori a cămășilor, atunci un ton pastel sau de culoare bej deschis este ideal. Curelele catifelate, mocasinile nisipoase sau maronii cu șireturi trebuie folosite ca un supliment la aspectul clasic al bărbaților.

Designerii moderni oferă stiluri de blugi foarte confortabile care sunt lipsite de modele, decorații și amprente diferite. În acest moment, blugi din oțel la modă, potrivite pentru orice stil de îmbrăcăminte. Pantalonii într-un stil clasic arată perfect cu tricouri în stil sport, precum și cu pantofi, combinate cu gama de culori a unei centuri din piele. Ei bine, și acei bărbați care au o imagine de-a lungul vieții unui cowboy trebuie să acorde atenție blugilor de culoare albastră, în plus față de care o cămașă burgundă și pantofi de nuanță maro sunt perfecte.

Stil de blugi larg

Această opțiune de pantaloni este universală, deoarece este ideală pentru orice om. Cea mai importantă caracteristică a blugilor largi este că acest stil de îmbrăcăminte este capabil să vărseze un bărbat de mai mulți ani. Asta înseamnă că este posibil să te uiți puțin mai tânăr. Designerii moderni iubesc acest stil de blugi datorită faptului că aici puteți folosi o mulțime de combinații interesante cu alte haine. Lentilele mari sunt considerate în primul rând foarte confortabile, deoarece nu mențin corpul unui bărbat în nici o mișcare. Această tăietură de pantaloni este capabilă să ascundă toate defectele figurii unui bărbat. Blugi cu mâneci largi sunt ideali pentru cei care au un corp atletic construit. Pantaloni deosebit de la modă și sportivi vor arăta dacă există buzunare de patch-uri ca supliment.

Bărbați talie subțire jeans

Această versiune a pantalonilor nu este relevantă atunci când se creează un stil de îmbrăcăminte pentru birouri. Pantalonii cu talie joasă sunt ideali pentru odihnă în aer liber sau pentru o plimbare prin parc. Ele sunt perfect combinate cu tricouri în stil sportiv și arata destul de original dacă există niște usi în ele. Late sau îngustat până la blugi de jos - este alegerea bărbaților, în care cel mai important lucru de reținut despre scopul misiunii lor. Jeans, cu o talie joasa, cusute din bumbac, in mod ideal combinate cu o jacheta sau o jacheta usoara, creand astfel aspectul romantismului. De asemenea, acest tip de pantaloni, în plus, cu o cămașă în stilul unei ochelări clasice și ochelari, va da aspectului masculin un anumit mister și originalitate.

Bărbații subțiri pentru bărbați

Stilistii moderni au hotarat sa creeze in moda o versiune subtire a blugi pentru barbati. În plus, în fiecare an, astfel de modele devin din ce în ce mai multe. Ca un decor de pantaloni sunt utilizate:

  • fire nețesute lasate în timpul coaserii;
  • tăieturi speciale care imită o gaură ruptă;
  • bretelele.

Această opțiune de pantaloni este perfect combinată cu orice tip de îmbrăcăminte exterioară. De exemplu, blugii de culoare albastru închis arata grozav cu un tricou și o pălărie, iar pantalonii de culoare deschisă sunt perfecți în armonie cu cămășile albe și negre. Și merită să ne amintim lucrul principal! Dacă un bărbat are un corp destul de dens și o creștere scăzută, atunci blugi slabi ar trebui să fie aruncați. Acest lucru poate strica aspectul, subliniind toate defectele. Pantalonii tari sunt perfecti doar pentru baietii inalti si subtiri. În ceea ce privește încălțămintea, atunci puteți utiliza versiunea clasică. Totul depinde de condițiile meteorologice.

Jeans - pantaloni pentru barbati

Majoritatea bărbaților preferă să poarte pantaloni clasici din denim în dulap. La urma urmei, această versiune a modelului este ideală pentru o imagine de afaceri.Blugi blugi clasici, cu o săgeată arătată grozav cu pantofi și cămașă strictă. În această rochie, puteți organiza întâlniri și puteți participa la o întâlnire de afaceri.

Blugi estompați pentru bărbați

Din nou, la vârf de modă au devenit blugi cu elemente uzate, pete neclară și modulații de furnicături. Fringe de fire si taieturi permite tinerilor sa cumpere mai multe variante de blugi, realizate in nuante de culori diferite. Practic, acest stil este folosit pentru a crea o imagine pentru plimbări și întâlniri cu iubita ei. Astfel, un om încearcă să se arate ca un tânăr tânăr.

Cum de a alege stilul corect de blugi?

Primul este să țineți cont de cifră. Barbatii de statura scurta ar trebui sa plateasca un omagiu pentru pantalonii clasic verzi sau albastre. Ei bine, și reprezentanții unei jumătăți puternice de oameni cu o formă de atlet ar trebui să aleagă o pantaloni îngustați sau tăiați în culori albastre. Jeansul trebuie să aibă o culoare și un stil care să se potrivească categoriei de vârstă a unui bărbat și trebuie să respecte statutul social.

Jeans - acest lucru nu este interschimbabil în nici un dulap. Pantalonii Denim sunt asistentul perfect pentru a crea o imagine la modă. La urma urmei, ele sunt îmbrăcate nu numai cu generația tânără, ci și cu persoanele de vârstă înaintată.

 

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.