Cuprins:

 1. Blugi drepți
 2. Jeans în stil rapper
 3. Modele hip hop
 4. O flacără largă
 5. Rani blugi
 6. Femeile americane
 7. Jeans cu talie mare
 8. Blugi scăzut
 9. Alegeți lungimea
 10. Culori și nuanțe moderne
 11. Ce pot purta cu blugi?
 12. Pantofi cu blugi largi

Jeansul pentru mai mult de un an rămâne cea mai populară și mai căutată piesă de dulap pentru femei. Astăzi, orice doamnă va fi în măsură să aleagă modelul optim potrivit pentru figura ei. În acest sezon, blugi în diverse nuanțe și modele sunt la modă. O trăsătură distinctivă a blugilor largi pentru femei este un picior care se potrivește frumos cu piciorul, dar nu se potrivește. În articolul nostru vom vorbi despre tendințele cele mai la modă ale pantalonilor largi pentru femei de blugi.

Drepte blugi femei mari

Drepte blugi femei mari sunt un model popular, a cărui lățime a piciorului este la fel de largă la partea de jos și de sus a pantalonilor. Acesti blugi pot fi atat inalti si cu o talie mica.În mod remarcabil, blugi cu unghi drept, dar, în același timp, eleganți, arată atât de încrețiți până la nivelul gleznei.

Bărbați rapperi de femei mari

Jachetele largi de rapper feminin sunt un model cu accent pe piciorul larg cu o talie foarte joasă și joasă. Și pentru confort, atunci când mersul pe jos picioarele sunt adunate în partea de jos, cu o bandă de cauciuc sau mansete. O centură frumoasă, decorată cu nituri, va ajuta, de exemplu, să sublinieze frumusețea și individualitatea blugilor largi de rapper. Pantalonii sunt decorați cu efect de vărsături, zgârieturi, multe nituri, fermoare, șireturi și cravate. Acești blugi sunt cei care preferă stilul stradal și liber.

Wide blugi de femei hip-hop

Lamele largi de hip-hop pentru femei sunt un model de pantaloni cu picioare largi, conice la tiv. Acest model de blugi este perfect pentru doamnelor cu șolduri largi, pentru că îi face figura fermecătoare și irezistibilă. O cămașă carouri, tricou sau vesta va contribui la creșterea efectului. Hip-hop blugi sunt foarte populare pentru femeile tinere.

Bijuterii largi pentru femei

Blugi blugi blugi - un model de blugi pentru femei, care ocupă mai mult de un an o poziție de lider în garderoba pentru femei. Jeansul are mai multe optiuni pentru arsuri: la baza piciorului, de la sold sau de la genunchi. Aceste blugi sunt o opțiune versatilă pentru a crea o imagine feminină la modă și elegantă.

Ripite femei mari blugi

Ragged decor astăzi se găsește în diferite stiluri și modele. Aceste blugi de femei sunt, de asemenea, numite hippies și iubiți. Pentru a crea un arc frumos și elegant, adăugați blugi ripți cu un dantelă de sus sau o jachetă scurtă.

American blugi feminin largă

Americanii sunt un model de blugi, care va oferi ușurință de mișcare și confort. Acest model de blugi are propriile caracteristici specifice. De exemplu, tesatura pentru femeile americane este aleasă strâns și foarte puternică. Prezența fantetelor de-a lungul piciorului și a ușilor este obligatorie.

Blugi largi pentru femei cu talie înaltă

Blugi largi pentru femei cu talie mare - o modalitate excelentă de a accentua frumusețea figurii. În special mare aceste pantaloni arata cu o cămașă albă sau roșie. Pentru a crea un arc festiv, blugi cu un corset cu bandă largă sunt perfecți. O astfel de curea, decorată cu șnururi sau nituri, creează o imagine cu adevărat convingătoare. Tocurile largi cu pantofi cu talie înaltă, cu călcâi sau pene, și pentru a crea un arc casual pentru comoditate, ridicați pantofii de pantofi moi.

Wide Womans Jeans cu talie joasa

Bomboanele largi cu bluză înaltă sunt recomandate pentru doamnele cu o proporție ideală a formei corpului, deoarece potrivirea acestor pantaloni se face sub șolduri. Dacă nu sunteți proprietarul figurii perfecte, alegeți pantaloni cu o potrivire medie. În acest sezon, designerii moderni sfătuiesc blugi largi cu o talie joasă, decorați cu broderie.

Alegerea blugilor largi cu talie înaltă sau joasă depinde de tipul femelei.

Alegeți blugi largi în lungime

Aceste pantaloni vor da imaginii o chicitate deosebita, principalul lucru fiind acela de a sti cum sa faci rezolvari in mod corect si frumos. Strângeți piciorul pantaloni de două ori cu aproximativ trei centimetri, apoi trageți-le ușor spre dvs. Această metodă de a crea manșete este utilizată pentru aproape toate modelele de blugi largi, cu excepția celor arșite. Lentilele scurte largi sunt perfecte pentru doamnele cu o figura perfecta subtire. Dacă scurtați lungimea modelelor largi de blugi, adăugați vizual volumul la coapsele feminine. Dar modelele alungite de blugi largi ar trebui alese cu doi centimetri mai mult, apoi aceste pantaloni vor arata superb cu pantofi cu tocuri sau pene.

Culori și nuanțe colorate de blugi largi pentru femei

Moda modernă dictează propriile reguli și astăzi, în plus față de nuanțele clasice ale blugi de femei largi, blugi de luminoase sau, dimpotrivă, calitățile pastelate liniștitoare arată elegant și atractiv. Nuanțele clasice includ denim întunecat, indigo și albastru deschis. Aceste nuanțe vor rămâne întotdeauna în tendință.Dar, așa cum am menționat mai sus, moda nu se oprește, de aceea astăzi opțiunile de culoare non-standard pentru blugi largi sunt foarte populare. Aici este necesar să evidențiem culori precum cenușă cenușie, galbenă și verde închis. Dar culoarea fildeșului sau a albului sunt semne de rafinament și feminitate. Dacă aveți nevoie pentru a face vizual o figură mai subțire, alegeți blugi largi pe manșete de culoare neagră.

Ce pot purta cu blugi?

Pentru a crea o imagine frumoasă și atractivă cu blugi largi, este necesar să se respecte câteva condiții. Pentru a accentua frumusețea figurii și pentru a vă concentra pe blugi, alegeți partea de sus, potrivind figura. O cămașă rochie îngustă este potrivită pentru blugi mari. Un astfel de arc este potrivit ca o opțiune zilnică sau de birou. Un alt sfat atunci când creați o imagine: accentul ar trebui să fie pe blugi, deci alegeți simplu de top, și accesorii și alte lucruri ar trebui să acționeze doar ca un supliment. Tricourile simple și tricourile clasice vor face o treabă uimitoare. Blugi largi cu elastic fără fermoare și fermoare completează perfect un tricou simplu sau un tricou.

Pantofi cu blugi largi

Stilistii recomanda blugi largi pentru a selecta versiuni simple de pantofi. De exemplu, mocasine, papuci de sport, sandale sau apartamente de balet. Pentru vreme rece, pantofii cu dantela sunt perfecti. O pantofă de platformă frumoasă în combinație cu blugi lungi lungi va prelungi vizual picioarele și creșterea generală.

Astăzi, o varietate de modele și culori de blugi largi permite fiecărei femei să creeze o imagine irezistibilă și unică. Lungi blugi - parte din îmbrăcămintea femeilor, care trebuie să fie în garderoba fiecăruia.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.