Fiecare fată tinde să fie deosebit de frumoasă în ajunul Anului Nou. Desigur, imaginea este compusă din multe detalii, iar o manichiură frumoasă și elegantă nu face excepție.

Am făcut pentru dvs. o selecție a celor mai interesante și mai relevante versiuni ale designului unghiilor, printre care veți găsi cu siguranță ceva potrivit.

Manichiura de Anul Nou 2018: ce sa cautam?

Printre varietatea de opțiuni pentru unghii de design este uneori dificil de a alege ceva cel mai potrivit. Desigur, în procesul de selectare a modelului pentru Anul Nou, este necesar să ne concentrăm asupra schemei de culoare a rochiei. Și nu este deloc necesar ca culorile să se potrivească, principalul lucru fiind acela că ele sunt combinate în mod ideal unul cu celălalt.

Forma unghiei este cel mai bine făcută ovală. Această opțiune arată cel mai natural. Cu toate acestea, dacă preferați unghii în formă de pătrate, atunci nu faceți ca colțurile să fie prea ascuțite. De remarcat, de asemenea, că în 2018 lungimea medie va fi relevantă.

Anul Nou - timpul perfect pentru a experimenta. Dacă în viața de zi cu zi alegeți pentru dvs. nuanțe delicate, neutre, încercați ceva nou.De exemplu, o nuanta inchisa de lac cu paiete, model sau strasuri. Asigurați-vă că o astfel de alegere este mult mai potrivită pentru rochia festivă.

Nuanțe saturate

Nuanțele întunecate și întunecate arată mereu luxoase și costisitoare. Acest lucru se aplică nu numai la îmbrăcăminte și accesorii, ci și la designul unghiilor. Pentru Anul Nou, această opțiune este ideală, deoarece este combinată cu aproape orice echipament.

Dacă doriți, puteți alege o acoperire monocromatică, dar totuși vă recomandăm să faceți o varietate. Pietrele de dimensiuni mici sau paietele pe unghii arată foarte elegant. La urma urmei, aceasta este exact ceea ce este necesar într-o vacanță atât de luminată.

Nu mai puțin elegant este combinația de acoperire mată și lucioasă într-un singur design.

Manichiura franceză și lunară

Clasele eterne vor fi potrivite pentru orice eveniment, iar Anul Nou nu este o excepție. Alegerea acestei opțiuni este deținătorii unghiilor în formă de migdale, pătrate sau ovale.

În ceea ce privește design-ul în sine, nu este deloc necesar să alegeți versiunea standard. Se pare o manichiură franceză excelentă cu decor în formă de paiete, pietre, precum și diverse fulgi de zăpadă.

Unii completează modelul tricotat francez de manichiură. Din acest motiv, se pare că mai mult iarna, confortabilă.

Manichiura cu paiete

Sequins vor fi întotdeauna asociate cu vacanța. Dar, totuși, recomandăm să nu faceți un design standard, sub forma unei acoperiri de gălbenele cu un lac strălucitor. Această tendință a fost depășită de mult timp, iar noi idei originale l-au înlocuit.

Arată o combinație excelentă de nuanțe diferite într-un singur design. Pentru a face acest lucru, acoperiți câteva cuiuri cu umbra preferată și aplicați lac de zăbrele mari pe restul.

În plus, puteți utiliza cristale frumoase pentru a se potrivi sau modele geometrice. Din acest motiv, designul festiv va arăta mult mai frumos.

Efect de sticlă spartă

Tendința privind manichiura de sticlă a fost considerată de mult timp nouă, dar acest lucru nu ia împiedicat să preia conducerea printre cele actualizate în 2018. De aceea vă sugerăm să-l folosiți ca un design pentru Revelion.

Efectul neobișnuit al "sticlei sparte" se realizează prin bucăți mici de material care sunt atașate la unghii într-o anumită poziție. Poate fi haotic sau corect, datorită căruia se obține efectul unui ornament. Oricum, la lovitura de soare, materialul este turnat de diferite nuante.

Apropo, aproape intotdeauna unghiile sunt acoperite cu o singura culoare si datorita "sticlei sparte" manichiura pare mai interesanta. De asemenea, acest design este combinat cu modele geometrice. Arată original și destul de neobișnuit.

Design tematic

Să nu mai vorbim de designul tematic de Anul Nou, care arată grozav ca un desen pentru unghii. O varietate de fulgi de zăpadă este deosebit de populară pentru fete. Dar, în ciuda acestui lucru, pentru a vedea aceeași manichiură este aproape imposibil.

La urma urmei, cineva decoreaza cu ajutorul lor o manichiura franceza, altii - acoperire monofonica. Fulgi de zăpadă diferă și în ceea ce privește aspectul. Mulți maeștri îi pictează manual pentru a face desenul unic. Alții folosesc modele traduse sau le creează cu pietre. Prin urmare, experimentul și apoi ceva interesant se va dovedi exact.

Nu mai puțin elegant este imaginea lui Moș Crăciun, precum și pomii de Crăciun, jucăriile, țigările și ghirlanda. Fiecare imagine pare interesantă în felul său, deci alegeți ceea ce vă place.

Ochi de pisică

Nu mai puțin impresionant decât designul cu "sticlă spartă" arată efectul ochiului pisicii asupra unghiilor. Creați-o destul de ușor chiar și acasă. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de un lac special cu particule strălucitoare mici și un magnet, care este adesea vândut în kit.

În primul rând trebuie să aplicați lac și, fără a aștepta uscarea, aduceți magnetul foarte aproape de unghii pentru câteva secunde. Datorită unor astfel de acțiuni simple, efectul "pisică-ochi" este creat.Apropo pentru o manichiură de sărbătoare, vă recomandăm să alegeți culori întunecate și adânci care să se potrivească cel mai bine cu costumele potrivite.

Manichiură tricotată

O altă tendință care rămâne relevantă de mai mulți ani la rând este manichiura tricotată. Creează o atmosferă specială de căldură și confort, deci este minunat pentru sezonul de iarnă. Apropo, spre deosebire de alte optiuni de design, acesta arata cel mai bine pe ghearele scurte.

Manichiura de Anul Nou 2018

În ciuda tuturor aspectelor pozitive, multe fete cred că acest design este mai potrivit pentru viața de zi cu zi. În parte, acest lucru este adevărat, dar există și excepții. În procesul de elaborare a unei imagini festive este foarte important ca fiecare detaliu să fie combinat. Utilizați acest sfat și veți simți cel mai fermecător.

Manichiura frumoasă, festivă este un ornament pentru fiecare fată. Sperăm că printre opțiunile prezentate veți găsi exact ideea pe care doriți să o implementați.

Și ce fel de design de unghii pentru Ajunul Anului Nou te-a atras?

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.