Cuprins:

  1. Manichiură curată acasă
  2. Reguli de bază
  3. Design simplu
  4. Manichiură blândă pentru unghii scurte
  5. Manichiura mancati pentru unghii lungi
  6. Alegerea formei unghiilor

În prezent nu există fete care să nu aibă grijă de aspectul lor. La urma urmei, aspectul bine îngrijit are o importanță deosebită în societate. Acest lucru se reflectă în tot: părul original, haine la modă și frumoasă, make-up ușoară. Toate acestea creează o imagine frumoasă și neobișnuită. Cu toate acestea, elementul cel mai important care atrage cea mai mare parte a atenției celorlalți sunt pixurile. Pernele bine îngrijite sunt considerate cartea de vizită a fiecărei fete. Prin urmare, o manichiură executată cu atenție este o parte integrantă a aspectului atractiv al fetei. În ciuda tendințelor trecătoare din domeniul modei, care dictează soluții noi și elegante pentru lungime, culoare, modele, posibile decorații și texturi de acoperire, o manichiură elegantă rămâne cerința de bază a oricărei artă de unghii.

 

Manichiură curată acasă

Pentru a realiza o manichiură frumoasă și bine îngrijită pe unghii, nu este deloc necesar să vă petreceți mult timp în salonul de înfrumusețare. Este posibil să faceți acest lucru acasă. În acest caz, puteți realiza designul dorit sau puteți lăsa suprafața unei singure culori. Unele fete nu preferă aplicarea lacului și acoperă farfuria cu un fixativ incolor. În toate cazurile, o manichiură bine îngrijită va arăta atractivă și avantajoasă.

Reguli de bază atunci când se efectuează o manichiură elegantă

Cu siguranță, primul și cel mai important pas este hidratarea pielii mânerelor. Puteți face acest lucru folosind o mască sau o baie de mână. După mai multe astfel de proceduri, pielea va deveni matasoasă și delicată. Următoarea regulă inerentă este însăși manichiura. Este necesar să scapi de cuticule, de neregularitățile plăcii de unghii și de bavuri. Fă-o manichiură frumoasă poate fi o metodă de tăiere sau de tăiere. Pregătiți pielea în jurul unghiilor și a plăcii de unghii în sine, puteți trece în siguranță la proiectare.

Proiectare unghială solidă

Atunci când alegeți un strat monocromatic, trebuie avut în vedere faptul că tonurile luminoase și saturate sunt permise numai cu aceeași formă și lungime a tuturor unghiilor. Aceste culori subliniază și evidențiază toate imperfecțiunile. Umbrele ușoare și moi, dimpotrivă, vor ascunde toate defectele și vor face unghiile mai atractive și mai atractive.

Manichiură blândă pentru unghii scurte

Recent, gălbenelele scurte sunt tendința principală în arta de unghii. Această lungime este apreciată în special datorită confortului și absenței oricăror restricții în zona de lucru. Cu unghii scurte confortabile este mult mai ușor să facă față treburilor casnice. Sunt mai puțin susceptibile de a se rupe și nu necesită o întreținere atentă. În general, fetelor li se dă mult mai puține probleme. Pentru a realiza o manichiură îngrijită pe unghiile scurte, trebuie să alegeți un design destul de ușor, deoarece o mulțime de decor, modele, modele și alte detalii inutile vor face unghiile fără gust și fantezie. O soluție sofisticată pentru o scurtă durată de gălbenele va fi ombre, acoperire monocromă sau franceză. Lungimea vizuală a degetelor cu unghii scurte poate fi folosită cu ornamente verticale. Simple motive geometrice arata, de asemenea, foarte elegant, de exemplu, dungi, mazăre, valuri, linii drepte și sparte. De la pietre, sculptura, sclipici și alte tipuri de decoruri este cel mai bine să renunți. Maximul care se poate face este un decor moderat sub forma unui accent pe unul sau două unghii.

Manichiura mancati pentru unghii lungi

În ciuda faptului că unghiile lungi și-au pierdut temporar pozițiile, multe fete nu vor să își schimbe forma obișnuită. Și acest lucru este destul de așteptat, deoarece gălbenelele lungi pot da o imagine a feminității și a gravității în același timp. Dar unghiile lungi au o caracteristică, care este considerată un plus, dar în același timp și un minus - ele atrag întotdeauna o mulțime de atenție, ceea ce înseamnă că manichiura ar trebui să fie curată și de neegalat. Pentru inceput, este necesar ca toate unghiile sa aiba aceeasi forma, lungime, si apoi puteti trece la designul designului. Cuiele lungi permit folosirea tuturor soiurilor de design și decor disponibile, de la acoperirea monocromatică simplă până la compozițiile complexe cu pietre, paiete, modelare, pietre sau autocolante. Principalul lucru de a realiza un decor fără fanatism. Cea mai bună soluție ar fi o combinație de două tipuri de decor. Lacul pe gălbenele lungi trebuie aplicat cu o atenție deosebită pentru a evita neregulile. Orice manichiura pe unghii lungi va arata atractiva si luxoasa, daca este bine ingrijita si ingrijita.

Manichiura manichiura pentru diferite forme de unghii

Când vine vorba de o manichiură frumoasă și bine îngrijită, este mai bine să alegeți tonuri moderate de pasteluri sau nuduri, precum și o formă concisă de gălbenele. Desigur, forma mare este jucată de îngrijirea glantei în sine. Și dacă este mai ușor să pleci, uneori este foarte dificil să atingi forma corectă și rafinată a gălbenelei.Atunci când alegeți un formular pentru o manichiură, dați preferință celor care sunt cel mai potrivite pentru degete. Nu ar trebui să urmăriți tendința la modă de scurtă durată a unghiilor, dacă degetele sunt pline și scurte. În mod similar, nu este necesar să se efectueze unghii lungi arborate pe degetele lungi. Cu această formă, vor arăta prea subțiri și lungi. Cea mai populară și cea mai comună opțiune este o manichiură netedă pătată pe unghiile de lungime medie. Pentru degetele pline și scurte, sunt preferabile gălbenelele lungi, făcute în formă de oval moale. Pentru pixuri mici cu plenitudine medie, cea mai bună opțiune ar fi o formă pătrată pe lungimea medie a gălbenelei. Dar fetele cu degete aristocratice pot experimenta în condiții de siguranță lungimea și forma dorite. Numai unghiile prea lungi ar trebui eliminate.

O manichiură elegantă are o mare importanță atunci când creează o imagine elegantă, deci trebuie să-i acordați o atenție deosebită. Apoi toate imaginile feminine vor arata atractive, sofisticate si ingrijite. Urmăriți-vă unghiile!

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.