Cuprins:

 1. Blugi cu talie mare
 2. Tipuri de blugi mama
 3. Cine este potrivit pentru blugi?
 4. Diferențele mamei blugi de la iubiți
 5. Cele mai bune opțiuni de combinare
 6. Mici blugi pentru fete pline
 7. Expozitii si arcuri la moda

În 2019, blugi de modă și elegant, mama s-au întors la postul de la Olympus la modă, dar într-o nouă capacitate. Ele au umbrit multe stiluri de blugi la modă, inclusiv iubiți, care sunt acum considerați nepoliticoși în comparație cu acest stil. Bluzele practice și confortabile ale mamei au multe avantaje. La prima vedere se poate spune că acești blugi nu sunt formați, dar în același timp sunt capabili să sublinieze toată frumusețea figurii feminine. Cine se va potrivi cu astfel de blugi, cu ce să combine și care sunt soiurile, vom spune mai departe.

Blugi cu talie mare

Privind spectacolele de modă din 2019, puteți vedea că modelele de epocă cu o înaltă potrivire au înlocuit talia joasă.Tricourile cu mama cu talie mare sunt perfecte pentru înlocuirea prietenilor obișnuiți. Diferențele dintre aceste stiluri sunt semnificative, dar vom mai spune despre acestea. Absența unor linii clare și stricte creează impresia de neconformitate a blugilor la modă. Aceasta este ceea ce dă imaginea misterului și a jocului. Jeansul cu o talie mare trebuie sa fie combinat corespunzator, singura modalitate de a obtine arcuri rafinate si sofisticate pentru uzul cotidian.

Tipuri de blugi mama

Modelele vintage arată neobișnuit datorită tăierii specifice. Astfel de modele subliniază independența și independența fetelor. Cu toate acestea, cu combinația potrivită, puteți crea un arc foarte delicat și fragil. Modelele de zi cu zi, spre deosebire de câștigători, se disting prin confortul și caracterul practic al utilizării. În sezonul rece, sunt capabili să protejeze corpul inferior de aerul înghețat. Aceste blugi arata foarte armonios cu tricourile, broderiile si chiar cu puloverele. În ceea ce privește pantofii, totul depinde de stilul ales de fată.

Cine sunt blugi de epoca pentru mama?

Când alegeți acest stil de blugi, este foarte important să înțelegeți cine este potrivit și căruia stilul este absolut contraindicat. Cu siguranță, există limitări, dar pot fi ușor bătut și ocolite. Bineînțeles, blugi foarte subțiri și atrăgători se uită pe figuri feminine fragile. Pe baza acestui fapt, mulți cred că acest stil de blugi este absolut contraindicat pentru fetele care au forme mari. Deci, stilistii ofera sa aleaga aceste blugi de 2 dimensiuni mai mari. Acest lucru va ajuta la ascunderea vizuală a kilogramelor suplimentare, arătați elegant și sofisticat. Nu este recomandat să purtați blugi de fete cu picioare scurte, și nu este nimic de făcut. Dacă lungimea corpului este mult mai lungă decât lungimea picioarelor, atunci este mai bine să refuzați astfel de blugi cu talie înaltă, în caz contrar, cifra va părea ciudată, iar aspectul unui arc general va strica.

Principalele diferențe dintre blugi și iubiți

Diferențele dintre aceste două stiluri de blugi la modă sunt evidente. Ele constau în multe elemente de tăiere și în decorarea blugi. Apoi vom demonstra cât de diferit este de la MMM față de iubiți și care model este cel mai potrivit atunci când se creează imagini de zi cu zi în stil normcore.

Diferențele principale ale stilurilor sunt următoarele:

 • mamele blugi au o talie mai mare;
 • pe șolduri și în talie, blugi stau mai tari decât prietenii;
 • mama are lungimea piciorului 7/8 fara usile;
 • prietenii au o curea larga, iar memeul permite doar un accesoriu subtire, care se afla la nivelul coapselor inferioare.

Cele mai bune opțiuni pentru o combinație de blugi

Este foarte dificil să combine blugi și pantofi unul cu celălalt, deoarece printre tipurile moderne de pantofi este foarte dificil să alegeți cele potrivite. Prin urmare, designerii de modă sfătuiesc să acorde prioritate opțiunilor câștigătoare și versatile - loafers, oxfords și adidași. Pantofii lăcuți sunt cel mai bine utilizați în combinație cu un top clasic. De asemenea, atunci când se formează un aspect clasic, cizmele gleznei vor fi o soluție excelentă. Atunci când utilizați o imagine rebelă cu jachetă din piele sau jachetă de piele, se recomandă să alegeți cizme în stil biker cu nituri și șnururi. Maneaua blugilor este foarte subtilă, cu pulovere cu coasere grosieră. În această versiune a lungimii arcul de pulover poate ajunge doar la talie. În cazul în care ascundeți blugii de talie înalți, ei au un aspect amețitor și ridicol. Prin urmare, atunci când combinați blugi cu pulovere, jachete sau blazeri, îmbrăcămintea trebuie să fie o scurtă privire.

Combinație blugi opțiuni pentru fete pline

Pentru fete pline, stilistii sunt sfatuiti sa poarte blugi de mama de epoca cu anumite lucruri. În acest caz, poate ajuta la cizme - haina de femei. Se poate face fără guler și cu mâneci, dar în același timp are o lungime maximă la podea. În timpul verii, puteți purta o versiune șifonată sau dantela a căputei.Și în sezonul rece, un boot din draperie sau blană faux va ajuta. Pentru a purta acest articol, îmbrăcămintea poate fi apăsată sau dezactivată. Astfel, ascunzând vizual toate defectele figurii feminine.

Imagini de modă și arcuri cu blugi pe mama fotografie

Imaginile stilate cu blugi pot fi făcute numai cu combinația corectă de lucruri. Mai întâi de toate, trebuie să acordați atenție materialului - acestea trebuie contraste. În timpul verii, partea superioară a mătăsii va fi cea mai de succes combinație cu blugi. Costumele de toamnă cu aceste blugi pot fi create în combinație cu o jachetă de piele cu o tăietură scurtă. În primul rând, acestea sunt jachete și jachete din piele cu o tăietură fixată. În timpul iernii, designerii recomandă combinarea blugi cu blănuri realizate din blană reală sau artificială. Echipamentele foarte elegante și sofisticate se obțin atunci când sunt combinate cu diverse cămăși și bluze din sifon. Ei trebuie să fie înțepați în blugi.

Moss blugi sunt o soluție excelentă pentru arcuri rebele și extraordinare. Acest stil de blugi este incredibil de la modă și popular în acest an. Prin urmare, fiecare fată ar trebui să uimească cu arcul ei extraordinar și luxos, folosind blugi trendy.

1 COMENTARIU

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.