Ce tendințe în 2019 vor fi cele mai relevante? Culori pastelate sau imprimare florală? Care sunt stilurile de modă de rochii? Ce părere aveți despre tendința cămășilor de bărbați în mod obișnuit? Verificați artele la modă 2019.

Îmbrăcăminte și încălțăminte pentru femei de la L'Autre Chose - selecția de stele a multor anotimpuri

Eternitatea, calitatea înaltă și stilul feminin reprezintă semnele distinctive ale moda 2019, care este pe deplin compatibilă cu marca italiană rafinată L'Autre Chose. Veți aprecia colecțiile de design de haine și pantofi, ceea ce vă permite să creați o imagine elegantă și relevantă. Mătase delicată în haine, piele naturală în saci și pantofi va deveni partenerul tău indispensabil în sezonul cald. Lasă-te să te uiți decent în fiecare situație de viață.

Salopete de modă pentru femei

Designul, semnat de mărci de renume mondial, se distinge printr-o tăietură extrem de grijuliu și atenție la decorare.Acest lucru face ca salopetele stilate in culori negre, bineinteles, mai mult de un sezon, insotite elegant intr-o varietate de situatii. În modelele din colecția cu curele subțiri, gât V și picioare largi, puteți vedea combinația caracteristică de calitate italiană cu un stil elegant francez. Preferă îmbrăcăminte versatilă pentru muncă și petrecere? Alegeți jumperul negru 2019 din mătase 100%.

Rochii asimetrice cu model geometric, floral și etno

În acest an salută modele expresive. Tendințele din vara anului 2019 încurajează să fie expresive și luminoase. Rochia modelată este necesară în acest sezon. Dacă aveți suficientă îndrăzneală, puteți combina mai multe tipăriri într-o singură stiluție. Vedeți fotografiile de pe podiumuri și inspirați-vă. O rochie de mătase șic în culori multicolore vă va atrage cu siguranță, accentuând un minunat stil de stil.

Vara anului 2019 Tendințe - costume suculente

Costumele au umplut dulapul modern al femeilor cu câteva sezoane în urmă, dar în 2019 seturile de flori suculente de fructe se vor încânta. Galben, fucsie, prune și, eventual, verde smarald. Care-i vei alege pentru tine? Când purtați un costum luminos, veți atrage cu siguranță pe cei din afară. Acest costum poate fi purtat pe un corp gol sau pe un simplu bluză și de top.

Dacă doriți să vă arătați mai impresionant, vă puteți baza pe accesorii elegante, de exemplu, gențile de ambreiaj cu buzunare laterale cu fermoar și fermoar, care pot fi selectate în diferite culori. Stripele de aer și pene delicate - acest lucru îl iubesc specialiștii în acest sezon. Și nu e de mirare! Accesorii, împodobite cu pene de fringă sau de struț, adaugă un farmec unic și unicitate de-a lungul.

7/8 blugi lungi

Acest design de blugi a încântat designerii cu câteva sezoane în urmă, și de atunci nu vrea să meargă pe podium. În vara, modașii spun rămas bun denimului clasic albastru închis și preferă blugi cu albastru deschis, cu talie mare, săgeți decorative, scufe sau tăieturi, care dau modelului o extravaganță specială.

Bluze de mătase cu tăiere liberă

Bejul este un clasic, similar cu cel negru, alb sau gri, dar până în 2019 nu i sa acordat prea multă atenție. Moda în acest an îi va aparține. Beculețe, rochii, pantaloni, costume, bluze sau fuste în sezonul actual sunt regii străzilor. O atenție deosebită ar trebui acordată bluzei libere cu inscripții și modele pe fundal bej. Astfel de haine pot fi combinate în maro, negru, teracotă, alb, adică pantaloni și fuste simple. Minunat opțiune de birou.

Randament strălucit: pantaloni metalici

Metalele rămân relevante pentru mai multe sezoane la rând. De exemplu, pantaloni scurți de aur vor fi punctul culminant al acestei veri. Ele vor face imaginea mai interesantă și mai bogată, în special pentru petreceri de vară fierbinți. Materialul brilliant va fi combinat armonios cu un top monofonic calm, iar sandalele de stil vor oferi stilului un efect de farmec final.

Tendințele modei 2019 pentru bărbați

În ultimii ani, a fost ușor să se vadă o anumită dispoziție a colecțiilor pentru vechile zile, reflectată în propunerile producătorilor de case de modă și de îmbrăcăminte. Consumatorii i-au plăcut referirile la eleganța și tendințele clasice cu câteva decenii în urmă.

pantaloni

Tendințele recente vor atrage iubitorii de pantaloni spațioși, precum și stiluri mai potrivite. Lumea modei nu poate decide doar asupra uneia dintre aceste decizii, ceea ce este, la urma urmei, bun pentru fiecare om. Printre pantalonii largi, pe care multi considera a fi loviturile acestui an, ar trebui acordata o atentie deosebita modelelor montate. În funcție de preferințele personale, pantalonii pot avea o tăietură liberă a picioarelor care cad pe pantofi sau pot fi înguste și scurtate. Pentru încântarea multor bărbați, moda îngustă de pantaloni nu mai este la fel de strânsă ca în urmă cu câteva sezoane. În acest an, printre ultimele propuneri va fi un model cu o reducere.Veți avea posibilitatea de a alege între pantaloni într-o gamă largă de culori și modele care sunt foarte populare cu dandii moderne.

Jachete și costume: pentru iubitorii de clasic și modern

Varietatea este, de asemenea, o caracteristică a celor mai recente modele de jachete și costume. Nu există nici o îndoială că moda retro a cucerit mult lumea. Dar, în cazul costumelor, acest lucru este în special adevărat. Tăierea clasică și extrem de elegantă, ca și cum ar fi fost luată din trecut, este întruchiparea viselor multor bărbați. Jachetele cu mânere largi, pantalonii cu două săgeți și ornamentele decorative vor deveni din nou la modă. Desigur, într-o ediție puțin actualizată, adaptată nevoilor personale ale utilizatorilor.

Cu toate acestea, în acest an, toate împrumuturile de la îmbrăcăminte sportivă vor fi celebrate în triumfă. Jachete supradimensionate și mâneci rotunjite cu accent puternic, precum și absența unor restricții mari asupra culorilor și modelelor folosite. Acestea sunt cele mai comune caracteristici ale jachetelor și costumelor pentru bărbați în acest sezon.

Camasi care se potrivesc cu timpul nostru

Cămășile clasice din acest an suferă, de asemenea, metamorfoză și sunt completate de multe elemente interesante care le conferă originalitate. Prin urmare, apar aplicații atractive și modele îndrăznețe. Multe modele de cămăși din anul 2019 sunt realizate dintr-o combinație de materiale diferite, au tăieturi pe scară largă și sunt, de asemenea, completate de mâneci alungite interesante.

Moda feminină și bărbați în fiecare an este plină de idei noi în ceea ce privește designul și culorile. Cu toate acestea, clasicele și eleganța rămân relevante întotdeauna. Alegeți produse din țesături scumpe și nobile, mărci dovedite care sunt celebre pentru detaliile de tăiere și precizie perfectă.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.