Sunteți gata să experimentați cu nuanțe? Vom vorbi despre 7 tendințe de frumusețe din primăvara și vara anului 2019, iar o linie decorativă de la Yves Rocher va contribui la crearea unei imagini pentru noul sezon.

Perfect aliniat tonul feței cu strălucire naturală - mastic pentru machiaj nud. Și este încă relevantă în primăvara și vara anului 2019. Pentru a ascunde urme de oboseală pe față, roșeață și cercuri întunecate sub ochi, corectorii vor ajuta, iar agenți de încleiere cu particule care reflectă lumina vor da o strălucire ușoară pielea. Nu vă fie teamă să "supraîncărcați" pielea. Instrumentul de înaltă calitate este complet fără greutate pe față, nu creează efectul filmului și nu se rostogolește în bucăți chiar și la sfârșitul zilei.

Tehnica "mascare"

Corectorul "Dezavantaje zero" Fundația "Defecte zero" 14 ore. Concealer "Shine and youth"

  1. Corectorii au o textura mai densa, asa ca sunt aplicate mai intai. Alegeți zonele cu probleme: roșeață, rozacee, erupții cutanate, pigmentare, pistrui. Și un mic secret: un corector bej creion este un adevărat remediu universal.În plus față de ascunderea defectelor, poate fi folosit ca un grund pentru buze și pleoape.
  2. Apoi, aplicați un cadru tonal pentru a alinia culoarea pielii. Utilizați buretele - în acest fel produsul va acoperi uniform toată fața, iar degetele vor rămâne curate).
  3. Concealer - etapa de finisare. Aplicați-o pe zona pleoapei inferioare și a colțurilor interioare ale ochilor. Combinați bine.

Sprâncenele groase

Tendința pentru sprâncenele naturale groase a fost introdusă de artiștii de machiaj Bottega Veneta și Gucci înapoi în 2015. Keira Knightley și Natalya Vodyanova au devenit reprezentanți proeminenți ai mainstream-ului. Și sprâncenele groase ale lui Cara Delevingne au obținut aproape puțin mai multă faimă decât proprietarul lor.

Sezonul din 2019 continuă trendul: minimul de pensete și linii clare - maximul naturalității în forme și nuanțe. Un creion moale cu o perie va ajuta să dați expresivitate sprâncenelor naturale.

Creion mecanic de sprancene

Creion pentru sprâncene

Direcția liniilor atunci când culoarea sprâncenelor trebuie să fie de jos în sus. Evitați trasarea unor linii clare pe piele - o astfel de frunte în lumina naturală va arăta nefiresc, creând efectul unui tatuaj rău. Mai bine să-i lăsăm să fie lovituri ușoare cu umbriri atentă.

săgeată

Bomba de frumusețe din acest sezon este o nebunie. Ele nu se concentrează doar pe ochi, ci și ridică vizual pleoapa. Ridicarea mini în doar câteva minute. A se vedea cât de bine sunt combinate culorile albe și negre ale machiajului conturului din machiajul lui Gigi Hadid. Linia de lumină creează un efect de strălucire, iar vârful împărțit al săgeților face ca aspectul pisicii să fie magnetic.

Restul zonei oculare (partea superioară a pleoapei și sprâncenelor) este lăsată neatinsă pentru a nu supraîncărca imaginea. Și puteți atinge ușor buzele cu strălucire roz sau perlă.

Hidroizolare rezistentă la apă pentru contur ochi (umbra "de aur")

Creion de ochi "Culoare intensă" (nuanța 5 "Iris purpuriu") Glitter Îngrijire Lip "Virtuosity Shine" (umbra număr 02)

pleoapele

În acest machiaj de primăvară puteți vedea toate culorile curcubeului, astfel încât să nu vă restrângeți atunci când alegeți nuanțele umbrei ochilor. O alegere câștigătoare pentru un aspect romantic - o nuanță de culoare sakura. Sunt potrivite în special pentru bruneturi sau fete cu păr brun închis.

Dacă această soluție pare puțin prea mare, puteți mușchii umbra prin amestecarea rozului cu purpuriu sau maro deschis în centrul pleoapelor, lăsând o maro ușoară de zori în jurul marginilor.

Secretul succesului - peria potrivita pentru a crea o compozitie de nuante pe pleoape. Se va face o grămadă sintetică de lungime medie cu o căptușeală strânsă. Această perie este utilă atât pentru umbrele uscate cât și pentru cele umede, umede și coapte.

Fard de ochi - strălucitor (umbra № 55 "Bujor roz") Creion ochi Shadow (Shade "Scarlet Poppy") 10 perie 2 in 1 machiaj pentru ochi

Ochii fumatori

Este greu să găsești un fan mai furios, cu ochii furios, decât Kristen Stewart. Un machiaj universal de seară cu tonuri catifelate pe pleoape este o alegere atât pentru un banchet pretențios într-un restaurant, cât și pentru o petrecere într-un club. Singura clarificare: în gheața 2019 fum se aplică cu prelungirea spre colțul exterior al pleoapelor. Secretul unui aspect adânc este o periere completă a liniilor cu o perie.

Creion pentru conturul ochilor 3 in 1 (umbră "Antracit") Mascara pentru genelor "Volume Virtuoso"

gură

Decizia trendy a sezonului - buzele neonului pe o față curată de machiaj. Culorile "electrice" ale rujului - violet, purpuriu, morcov, stacojiu. Pentru un astfel de machiaj aveți nevoie de o fundație pentru tonuri ușoare, fără contururi și accente pe ochi. Toate atențiile la buze!

Apropo, pentru buzele neonului nu este potrivit un strălucit clasic. Aveți nevoie de un produs cu densitate mai mare și capacitate de acoperire. Aceasta arată mai strălucitoare și durează mai mult.

Ruj de "Virtuoso color" (umbră №73) Creion creion-creion (verde roșu Shade)

O altă tendință de "buze" este maro închis, iar tonul vin din nou pe un fond neutru. Anul acesta este un hit absolut pe covorul roșu.Rihanna a arătat machiaj canonic în stilul "pantei casual", completând buzele perfect accentuate cu săgeți jucăușă pe pleoapele ei.

Ruj de Grand Rouge (umbră №151)

Lacul pentru buze cu efect mat (umbră 103) grund

La ruj transmite toată adâncimea de culoare, iar conturul era perfect clar, folosiți un grund. Aplicați-l cu un burete sau cu o pensulă, apoi blocați buzele cu un șervețel.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.