Rhodonitul este un mineral care este clasic considerat a fi femeie, deoarece simbolizează o stare de spirit și are o culoare roz. Denumirea alternativă a pietrei este un trandafir, deoarece nuanța sa seamănă cu petalele acestei flori delicate. Tipuri de piatră care poate fi găsită și în natură:

  • Ruby spar.
  • Piatra roz.
  • Piatra zorilor.

Această piatră, deși comună, este rară, deoarece este extrasă în cantități mici. Schema de culori include nu numai culoarea roz, ci și nuanțele apropiate. De asemenea, piatra poate avea nuanțe de culoare maro deschisă, galbenă sau gri, unii rhodoniți au dendriți (pungi negre). Aceste tipare au făcut ca piatra să fie picantă și originală, datorită căreia este în căutare între cunoscători de pietre și bijutieri. Rhodonitul este aproape o piatră opacă, dar în lumină strălucitoare este translucid, arătând toată frumusețea și bogăția de nuanțe.

Piatra a fost descoperită inițial în regiunea Sverdlovsk (Urali) undeva la sfârșitul secolului al XVIII-lea.Rhodonitul este un metamorfism de roci și compuși, care este furnizat din Australia și Madagascar. Rhodonita mai puțin calitativă se găsește în Uzbekistan și Mexic, SUA și Spania. Baza compoziției chimice este dominată de siliciu și calciu, mangan și fier. Culoarea pietrei și saturația ei depind de procentajul componentelor și de care dintre ele predomină în compoziția mineralelor.

Domeniul Rhodonite

În primul rând din această piatră delicată și atractivă, bijutierii creează inserții în bijuteriile lor. Deoarece mineralul este foarte fragil, este nevoie de o tăiere corectă și corectă. De obicei, această piatră este combinată cu aur, combinația ideală este rhodonita și aurul de trandafir. Datorită acestei combinații, orice fată își poate face imaginea mai rafinată, mai delicată și mai romantică.

Cu ajutorul rhodonitei fac diferite meșteșuguri, de exemplu, decorează cutii, cu ajutorul lor fac mozaicuri etc. Lămpi de podea și vase mai puțin atractive, care pot fi depozitate nu numai în muzee, ci și ca accesoriu la domiciliu. Această piatră este simplă în sculptură, datorită căreia îi pot fi date forme complexe și complexe. O bucată unică de rhodonită - o lampă de etaj de trei metri, care adoră intrarea în Hermitage.

Proprietăți medicinale ale pietrelor de rodonit

Dacă vă uitați la vechile scrieri ale medicinei orientale, puteți găsi referințe repetate la piatra care ajută la vindecarea cancerului. În același timp, piatra are o eficiență ridicată în tratamentul bolilor oculare, care a fost dovedită științific. Pentru impactul pietrei asupra corpului, este suficient să-l aplicăm ochilor pentru câteva luni, datorită cărora viziunea va fi restaurată și toate bolile vor dispărea.

Mineralul are un efect pozitiv asupra ficatului și a sistemului nervos. Dacă țineți piatra, va calma persoana, va stabiliza munca inimii și îi va umple pe proprietar cu forțe noi. De asemenea, bijuteria eliberează insomnia și frânge coșmaruri, sentimente de anxietate și frică. Nu este mai puțin util pentru scleroză și atenție multiplă, de aceea se recomandă utilizarea acesteia pentru pensionari.

Rhodonitul și proprietățile sale magice

În India și țările din est, rhodonitul este o bijuterie divină care trezește talente ascunse și sentimente de dragoste. Această piatră îi ajută pe proprietar să-și recapete credința, speranța pentru un viitor mai strălucitor și se întoarce, de asemenea, pe calea bunătății și a lumii unei persoane pierdute.

Rozonitul roz are un rol deosebit pentru magicienii care conduc meditația cu el. Locuitorii din multe țări consideră că piatra permite unei persoane să câștige popularitate, deoarece dezvăluie talentul și ajută la realizarea acesteia. În același timp, mineralul lipsește senzația de jenă și jena. Rhodonite - o piatră unică care vă permite să descoperiți și să dezvoltați abilități ascunse, în același timp, insuflă o dragoste de artă.

Pentru ca mineralul să se manifeste pe deplin, trebuie să fie purtat pe mâna stângă, deoarece afectează emisfera stângă a creierului, care este responsabilă de talentele creative. Bratara din mâna stângă va umple o persoană cu energie și își va susține în mod constant talentul. De asemenea, rhodonitul este o piatră milostivă, permițând unei persoane să găsească un rezultat plăcut și ceva plăcut în orice, chiar și în cea mai dificilă situație.

Dacă credeți că înțelepții din Japonia și China, atunci rhodonitul este autoritatea de reglementare Yin și Yang, care vă permite să găsiți armonie și să dezlănțuiți potențialul. În același timp, economisește energie, permițându-vă să nu o pierdeți. Ornamentele cu rohodonită ajută la reglarea muncii, uitând de lucrurile mici, lenea și oboseala.

Cine se potrivește semnului zodiacal rhodonit

Dacă credeți astrologii și credințele lor, atunci rhodonita este piatra care este cea mai potrivită pentru oamenii născuți sub semnul Vieții sau Gemeni. Aceste semne zodiacale sunt caracterizate de reverie, mulți oameni nu pot găsi modul corect de viață. Mineritul vă va permite să găsiți încredere în voi și în abilitățile voastre, făcând o persoană mai obiectivă și mai rezistentă față de factorii externi. În plus, rhodonitul dezvoltă memorie și intuiție, ceea ce vă va permite să deschideți o mulțime de resurse ascunse.Datorită acestei pietre, Libra și Gemenii pot surprinde mereu cu abilitățile și cunoștințele pe care nu le-au avut înainte.

Se crede că patronii pietrei de dimineață sunt Venus și Saturn, care înzestrează mineralul cu o aventură de dragoste. În ciuda acestui fapt, îi învață pe proprietar să ordoneze, obligându-l să efectueze numai acte deliberate. În general, se crede că această piatră poate fi purtată de toate semnele zodiacului, deoarece ajută la descoperirea și la realizarea potențialului creativ. Cu toate acestea, cercetările și experimentele au arătat că rhodonitul este interzis să folosească Berbecul și Strelets.

Atunci când cumpărați un mineral, este important ca acesta să fie combinat cu proprietarul acestuia, de exemplu, trebuie să determinați nuanța pietrei, care ar trebui să se potrivească cu culoarea pielii. Persoanele cu piele echitabilă trebuie să obțină nuanțe calde de rodonită, în timp ce este important să recunoaștem sentimentele care apar atunci când intră în contact cu piatra.

De asemenea, astrologii recomandă să vă ascultați vocea interioară și să urmați intuiția voastră atunci când alegeți o piatră, deoarece nu toți aceștia pot da efectul dorit chiar și atunci când se potrivesc cu semnul zodiacului. Adesea, oamenii nu simt legătura inițială cu piatra, dar după un timp își dau seama că au găsit o legătură inseparabilă cu mineralul selectat. Faptul este că multe pietre au nevoie de timp pentru a găsi un val potrivit.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.