Tattoo este un tip modern de artă corporală, cu ajutorul căruia bărbații și fetele încearcă să-și exprime originalitatea și individualitatea, pentru a-și face imaginea mai sexuală. Atunci când alegi un loc pe corp, ei preferă de obicei antebrațul, umărul, pieptul sau spatele. În cazuri mai rare, acestea sunt picioarele, coastele și abdomenul, totuși, una dintre cele mai originale și îndrăznețe opțiuni este un tatuaj pe față.

După cum știți, popii din Polinezia, în special poporul maori, au fost primii care au folosit tatuaje pe fețele lor. Cu ajutorul acestor imagini, ei au arătat povestea vieții lor, înspăimântați dușmanii și detractorii. Acest trib a dezvoltat o metodă originală de aplicare a unui tatuaj pe piele, tăierea imaginii pe corp și umplerea cu pigment. Timpul a trecut, iar tatuajele au devenit doar mai populare, astfel încât fața poate fi de asemenea folosită ca pânză.

Tattoo pe fata si semnificatia lor istorica

De-a lungul secolelor, tatuajele de pe față au avut doar două responsabilități funcționale:

  • Estetică - cu ajutorul lor, conducătorii tribului și oamenii onorabili și-au demonstrat statutul și poziția în societate și, de asemenea, și-au încheiat simbolurile activității și succeselor militare.
  • Violent - forța de tatuaj aplicată pe fețele deținuților sau sclavilor și folosită și ca stigmă, pedepsind-o pe infractori.

Un fapt interesant! Primul împărat al Imperiului Roman a mărturisit creștinismul, prin urmare a impus o interdicție asupra tatuajelor, considerându-le a fi rămășițe ale trecutului barbar. Dar, în momentul în care Japonia a cucerit Taiwanul, guvernatorul a emis un decret care nu numai că a interzis tatuajul, dar a forțat oamenii să-și retragă tatuajele. Este demn de remarcat faptul că această procedură nu a fost doar dureroasă, ci și morală.

Sunt tatuajele fetei populare astazi?

În trecut, tatuajul pe fața a servit ca o notă specială care conținea un anumit mesaj, dar acum motivele pentru crearea unor astfel de tatuaje sunt diferite pentru fiecare persoană și nu sunt întotdeauna supuse unei justificări logice. Este de remarcat faptul că, în general, tatuajul pe față este popular astăzi, câștigând popularitatea la mijlocul secolului trecut. Motivul noului val este existența unor subculturi radicale, de exemplu, punk-uri. Cu ajutorul tatuajelor pe față, ei și-au arătat scuipatul în fața societății și standardele general acceptate, arătând protestul lor.

În lumea modernă, proprietarii de tatuaje pe față nu încearcă să acorde o semnificație sacră mare, ci mai degrabă folosesc pur și simplu astfel de imagini ca fiind cel mai eficient mod de a atrage atenția asupra persoanei lor. Această soluție funcționează perfect, deoarece este aproape imposibil să nu observați o persoană cu un tatuaj pe față. Un tatuaj pe fata este o solutie excelenta pentru oameni curajosi, creativi si extraordinari.

Este important! Tatuajul pe fata este un pas crucial, pentru care trebuie sa fiti abordat in mod constient, deoarece eliminarea unui tatuaj este dificila si de multe ori lasa urme si urme neplăcute. Atunci când alegeți o schiță, este important să vă concentrați asupra preferințelor proprii, dar nu trebuie să vă așteptați la sprijinul altora, deoarece fiecare are propria atitudine față de astfel de acțiuni. Se sperie, îndepărtează mulți oameni, dar îi face pe alții să se admire și să se familiarizeze cu proprietarul unei imagini atât de îndrăznețe.

Tattoo pe fata fetelor si barbatilor

Din timpuri străvechi până în prezent, se crede că un tatuaj pe față este o versiune exclusiv masculină a tatuajelor, pentru că fetele sunt niște personalități delicate și sensibile care îi protejează frumusețea. Cu toate acestea, fetele nu stau în urma bărbaților și, de asemenea, pun un tatuaj pe față, demonstrând curajul și brutalitatea lor.

Cu toate acestea, un tatuaj pe fața femeii este ambiguu și provoacă o serie de controverse. Mai mult, nu fiecare maestru va fi de acord cu implementarea unei astfel de idei. Un alt motiv pentru refuz, fetele rămân adesea nemulțumite de rezultatul muncii, dând în judecată maestrul lor de tatuaj, care îi sperie pe ceilalți.

În ceea ce privește bărbații, pentru ei este un lucru mai familiar, deoarece tatuajul pe față este un simbol al forței și masculinității. Prima figură publică care i-a tatuat corpul a fost cel mai faimos boxer Mike Tyson, care a decorat marginea ochiului cu un model. După aceea, au început să-l compare cu războinicii tribului maori, l-au considerat mai curajoși și mai încrezători. De asemenea, tatuajele de pe față sunt în special în rândul rapperilor africani și latini americani. În ceea ce privește schițele, ele preferă inscripții pline de înțeles profund, picături de lacrimi și alte simboluri și modele abstracte.

Te doare să faci un tatuaj pe față

Înainte de a pune un tatuaj pe corpul tău, mulți se întreabă dacă doare să-ți pună un tatuaj pe față. Probabil, orice artist de tatuaj fără ezitare va spune că este nu numai foarte dureros, dar și nesigur. În general, durerea depinde de toleranța individuală și starea de spirit a viitorului proprietar de tatuaj.Prin urmare, este dureros să faci un tatuaj pe față, dar durerea poate fi redusă doar cu ajutorul unei atitudini pozitive și a încrederii în maestrul înalt calificat.

Este de remarcat faptul că prezența durerii severe depinde de piele și de structura ei, de exemplu, dacă o persoană are pielea delicată și subțire, procedura de tatuare va fi la fel de complexă și dureroasă cu putință, iar rănile se vor vindeca foarte mult timp, ceea ce poate declanșa infecții.

Schițe și fotografii ale lucrărilor finalizate

Ca schiță pentru un tatuaj pe față nu există restricții speciale, astfel puteți alege picturi tribale, elemente etnice, ornamente, desene monocrome, stele, inscripții și alte imagini. În ceea ce privește stilul, este preferabil să acordăm preferință tehnicii de aplicare abstractă sau realismului. Ornamentele în sine pot fi umplute cu semnificație sau pur și simplu folosite ca un model, deasupra cărora va fi o inscripție simbolică.

Tatuaj popular pe fata:

  • Flacara este un simbol al renașterii.
  • Brilliant - un simbol al onestității și constanței.
  • Pentagrama - dacă razele sunt în sus, atunci simbolul soarelui, protecția și armonia, dacă este în jos - simbolul lui Satan.
  • Coroana - dragoste și putere, statutul înalt în societate.
  • Owl - înțelepciune, dorința de a ști mai mult.
  • Soarele este personificarea vieții și a luminii.
  • Pene - ușurință, pace și liniște.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.