Glitter tattoos - un tip popular de tatuaj temporar, care constă dintr-un aplicat paiete, aplică o imagine corpului cu un adeziv hipoalergenic. Tatuajul atractiv, luminos și plin de culoare, suculent și strălucitor combină toate virtuțile necesare, atrăgând foarte multe fete de vârste diferite. Trebuie remarcat faptul că alte tipuri de tatuaje nu au o varietate atât de largă de culori, nu le strălucește cu strălucirea lor.

Glitter tattoo vă permite să creați cele mai originale și stilate imagini, ajutați-le în această soluție de design original și efecte speciale. Glitter tatuaj este o soluție ideală pentru fetele tinere și atractive care doresc să atragă atenția celorlalți. De asemenea, imaginea similară a lenjeriei este potrivită pentru iubitorii de cluburi, petreceri și alte evenimente zgomotoase.Tehnologie de aplicare tatuaj luciu

Crearea unui tatuaj temporar cu paiete este foarte usor, chiar puteti face fata acasa. Mai întâi de toate, trebuie să luați un șablon, după care se aplică un adeziv hipoalergenic pe o zonă selectată a corpului, după care este presărat cu sclipici. Trebuie remarcat faptul că acest mod de a tatuat este absolut inofensiv pentru viața și sănătatea umană, adezivul are proprietăți unice - elasticitate, rezistență la apă. Din acest motiv, tatuajul sclipitor rămâne pe corp timp de până la două săptămâni și, uneori, mai mult, fără să vă fie frică de apă, nu produce reacții alergice, mâncărime sau iritații.

Tatuaj de segar: demnitate

Tatuajurile de tip temporar care sunt aplicate corpului fetelor și copiilor cu ajutorul paietelor arată bine atât în ​​timpul zilei cât și în timpul nopții, nu contează dacă este o lumină artificială sau naturală, datorită căruia puteți arăta tatuajul atât pe plajă, cât și într-un club de noapte . Nu contează unde se află imaginea pe braț, picior sau stomac, deoarece sclipirea tatuajului este o soluție universală care este sigură și ușor de implementat, astfel încât nu există restricții.

Glitteri vă permite să creați orice model, în timp ce nu există restricții privind dimensiunea sau tehnica de aplicare, totul depinde de gustul și preferințele clientului. De asemenea, profesionalismul maestrului poate fi limita pentru desen, deci este mai bine să dai preferință unei persoane cu experiență.

Tatuajul Glitter este o soluție luminoasă, spectaculoasă, însorită și plină de culoare, care vă poate surprinde atât în ​​timpul iernii, cât și în timpul verii. De exemplu, henna mehndi-tattoos sunt create într-o scară monocromă caldă, culori reci sunt inerente în vopsele UV, dar într-un tatuaj sclipitor nu există astfel de restricții, deci ele sunt soluția ideală.

Nu mai puțin important este faptul că pentru aplicarea unui tatuaj pe suprafața corpului, folosind un adeziv special care este sigur pentru viața și sănătatea umană, nu provoacă roșeață sau iritare. Glitter tattoos permite chiar și copiilor și persoanelor cu piele sensibilă. Cu un tatuaj cu strălucire nu există nici o teamă că se va spăla, deoarece cleiul este impermeabil și elastic, astfel încât dușul sau plaja nu creează probleme.

Durata de viață a unui sclipici de tatuaj temporar este de aproximativ două săptămâni, totuși, cu grijă, imaginea se sprijină pe corp timp de o lună. Principalul avantaj - un model strălucitor poate fi ușor eliminat în orice moment, astfel încât imaginea să poată fi schimbată cel puțin o dată la două zile. În general, tatuajul cu sclipici este o soluție ideală pentru cei cărora le place să-și schimbe imaginea. Tatuajele sclipitoare deschid oportunitatea pentru fete și copii de a experimenta, astfel încât să puteți aduce la viață orice soluție de design, decorând corpul cu ea.

Materiale pentru tatuaje sclipici si unde sa le cumperi

Glitter tatuaj poate fi creat prin contactarea maestrului în salon, dar mulți preferă să creeze o imagine corporală acasă. Pentru ca acest lucru să fie posibil, este necesar să cumpărați materiale, cel mai simplu mod de a face acest lucru este pe Internet, deoarece numărul de magazine online care vând materiale pentru tatuajele glitter este nelimitat. Alegerea materialelor, ar trebui să achiziționați un set complet, care include:

 • Lipici (hipoalergenic special).
 • Glitter pentru corp.
 • Șabloane (set standard de imagini finite).
 • Un set de perii - subțire pentru desenarea unei imagini, o perie groasă sau un ventilator - pentru atingerea finală la finalizarea procedurii.

Glitter tattoo: etapele de aplicare a imaginii și fotografie de lucrări terminate

Pentru a pune o imagine pe corp, este necesar să parcurgeți următorii pași:

 • Alegerea modelelor și a locurilor pentru aplicarea acestora.
 • Degresarea suprafețelor - pielea este prelucrată pentru a crește aderența (pentru a îmbunătăți calitatea aderenței adezivului la piele). Pentru degresare, este recomandabil să folosiți o soluție de îndepărtare a lacului moale (fără uleiuri și acetonă în compoziție) sau o soluție care conține alcool. În cazul în care tatuajul este aplicat pe față, atunci puteți degresa pielea folosind tonic fără alcool.
 • Aplicarea adezivului pe suprafața pielii care a fost degresată anterior.Acest lucru se poate face cu un șablon sau manual, după care trebuie să așteptați 15-20 de secunde pentru ca adezivul să devină transparent.
 • Folosind o perie subțire, trebuie să aplicați un model sub formă de paiete sau pigmenți de aceeași culoare. Patching trebuie să "conduceți" cu o pensulă de paie sau pigment în lipici.
 • Aplicare similară a altor spangle de alte culori.

Sequin Tattoo: sfaturi de la profesioniști

Recomandări ale specialiștilor:

 • Pentru a face ca strălucirile negre sau întunecate să fie mai atractive, pot fi acoperite cu "praf" transparent.
 • Alegerea unor zone ale corpului este mai bine să renunțe la locurile în care frecarea ridicată (locurile unde îmbrăcămintea se potrivește strâns cu corpul, cum ar fi curele, bretele).
 • La terminarea tatuajului, acesta poate fi uscat cu un uscător de păr (aer cald, dar nu fierbinte).
 • Glitter tatuaj nu este recomandabil să se ude în primele 12 ore după aplicare.
 • Pentru păstrarea imaginii nu este nevoie să fie frecată cu un burete sau un prosop, este de asemenea necesar să se evite contactul cu creme, uleiuri și alcool.
 • Tatuajul după procedurile de apă nu ar trebui să frece, dar numai promakivat, în timp ce ar trebui să abandoneze locuri în care expunerea la temperaturi ridicate (baie, saună, solar).
 • Puteți să eliminați tatuajul cu un tampon de bumbac înmuiat în soluție care conține alcool sau un produs de îndepărtare a lacului fără acetonă.

 

 

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.