Atitudinile față de tatuaje au fost întotdeauna diferite. Cineva le consideră o modalitate de auto-exprimare sau chiar de artă, în timp ce alții o resping categoric. Cu toate acestea, dacă vă decideți să vă faceți un tatuaj, atunci o atenție deosebită ar trebui să fie acordată pentru alegerea imaginii. Astăzi luăm în considerare caracteristicile și semnificația unuia dintre cele mai populare desene - dragonul.

Dragon Tattoo: O mică istorie

Se crede că imaginea balaurului ca tatuaj a început să folosească una dintre primele. El era adesea purtat de bărbați, deoarece valoarea corespundea trăsăturilor caracterului sau scopului. Dar, în același timp, dragonul combină calități contradictorii. De exemplu, agresiune și furie, precum și un fel de eleganță și frumusețe. Sunt de acord, această combinație este destul de neobișnuită.

În China, balaurul este încă un simbol al divinității, fertilității, înțelepciunii și, de asemenea, personificarea casei imperiale. La rândul său, în cultura Europei, are o semnificație puțin diferită. Adesea balaurul este un simbol al răutății, înșelăciunii și lăcomiei.

În lumea modernă, tatuajele dragonului sunt mai loiale. Prin urmare, această opțiune este aleasă de oameni din întreaga lume. Mai mult, se crede că în Statele Unite și Europa, dragonul este cea mai populară imagine ca model de corp.

Cel mai popular sens al tatuajului dragon

Cu siguranță știți că valoarea fiecărui model din lumea tatuajelor depinde de mulți factori. Vă recomandăm să acordați o atenție specială locației, caracterului, culorii și tehnicii de aplicare. Acestea sunt considerate cele mai importante în determinarea valorii principale.

În general, imaginea unui dragon pe corp simbolizează puterea adevărată, intransigența, puterea și chiar răzvrătirea, abilitatea de a depăși limitele posibilului. Prin urmare, este ales de oameni puternici și puternici, care știu exact ce vor să obțină în viață. În plus, în zilele lor nu există obstacole în atingerea scopului.

O altă valoare populară a tatuajului dragon este înțelepciunea, loialitatea și nobilimea. Prin urmare, această cifră este adesea aleasă de fete pentru ele însele.

Valoarea tatuajului sub forma unui dragon de culoare

Adesea, imaginile pentru un tatuaj au mai multe sensuri. Ele diferă în funcție de locație și detalii suplimentare. Dar, în cazul modelului de dragon, depinde mult de culoarea aleasă.

De exemplu, dragonul negru în plus față de sensul de bază înseamnă respect și dragoste pentru părinți. Această opțiune este considerată cea mai populară atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Tatuajul în albastru simbolizează deschiderea, calmul și compasiunea. De asemenea, există opțiuni combinate care nu mai puțin atractive.

Culoarea roșie a acestei imagini este foarte ambiguă, deoarece valoarea poate fi diferită. Pe de o parte, este pasiune și dragoste, iar pe de altă parte, ostilitate și protecție la domiciliu. Apropo, această imagine este adesea aleasă de oameni pentru care familia este cel mai important lucru din viață.

Dragonul galben ca model pentru un tatuaj este folosit destul de rar. Faptul este că simbolizează războiul, atacul și o mult-așteptată victorie. Prin urmare, este ales pentru ei înșiși de cei cărora le place să fie singuri și nu le plac companiile zgomotoase.

Valoarea tatuajului pe natura locației

De asemenea, depinde foarte mult de modul în care va fi localizat dragonul. Cea mai populară este imaginea unui dragon cu aripi împrăștiate, un zâmbet și gheare mari. Aceasta înseamnă ostilitate și agresivitate față de alte persoane.

Imaginea unui dragon cu aripile în jos și gura închisă este considerată un simbol al înțelepciunii speciale și al intențiilor bune. Prin urmare, este ales de cei care se străduiesc să se dezvolte de sine și să crească spiritual.

Cei care aleg să bată dragonul ar trebui să știe că înseamnă o deschidere specială și o gândire pozitivă. Dar dacă va zbura, valoarea va fi complet opusă. Agresivitatea, disponibilitatea de a ataca - acestea sunt cele mai relevante trăsături ale tatuajului.

Dragonul chinezesc arată foarte neobișnuit și diferă de restul formei corpului serpentinei, precum și de ghearele. Din această cauză, imaginea este războinică. Adesea se face destul de voluminos.

Zonele cele mai populare pentru tatuajele dragonului

Maeștrii calificați sfătuiesc să aleagă cele mai mari zone pentru astfel de imagini volumetrice. Deseori aceasta include spatele, coapsa sau lama umărului. Este posibil ca acestea să transmită cât mai mult frumusețea imaginii, subliniind toate detaliile cele mai necesare și chiar mai mici.

Trebuie remarcat faptul că bărbații preferă cel mai adesea opțiuni destul de agresive în culori închise. La urma urmei, ei subliniază curajul și tăria. Arată cel mai bine pe spate, pe scapula sau pe braț. Dacă doriți, puteți face un întreg manșon cu multe detalii. Totuși, acesta este un pas destul de serios, așa că gândiți-vă cu atenție înainte de a lua o întâlnire cu comandantul.

Versiunile feminine ale tatuajelor de dragon sunt mai grațioase și mai calme. Nu rareori sunt făcute în culori și au inscripții diferite, detalii neobișnuite. De exemplu, uneori dragonul este înconjurat de flori sau inscripții.Din această cauză, imaginea arată mai feminină și chiar elegantă.

În ceea ce privește localizarea, pot fi șoldurile, brațul, spatele, lama umerilor sau umăr. De asemenea, dimensiunea nu trebuie să fie prea mare. Totul depinde numai de preferințele personale.

Pentru cei care doresc să pună imaginea unui dragon într-o zonă neobișnuită pentru acest lucru, puteți alege în siguranță încheietura mâinii și gâtul. Desigur, ascunderea lor sub haine va fi destul de problematică, așa că gândiți-vă cu atenție înainte de a lua o astfel de decizie.

Tatuajul sub forma unui dragon arată foarte frumos datorită faptului că este adesea destul de voluminos. Acest lucru vă permite să evidențiați toate detaliile, să folosiți culori strălucitoare și să fantezii. Dar totuși va ocupa o parte semnificativă din corpul vostru, iar acest lucru nu este pentru toată lumea. În orice caz, acordați atenție alegerii schiței și culorilor.

Și cum te simți în legătură cu tatuajul volumului?

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.