Din ce în ce mai mult, designul modern tinde să fie mai funcțional. Proprietarii încearcă să reflecteze prin fiecare detaliu, astfel încât interiorul interior nu este numai frumos și elegant, ci și cel mai fiabil, practic și confortabil. O abundență de elemente de mobilier modern și tehnologie rezolvă cu succes această problemă. Una dintre acestea este partiția de partiții, numele căruia deja vorbește despre funcționalitatea sa duală. Un astfel de lucru în casă nu numai cu succes zonarea spațiului, dar, de asemenea, servește ca un loc de depozitare suplimentar pentru accesorii și alte elemente necesare.

Rack partiție: avantaje evidente

Designul unui astfel de suport este destul de simplu. Acest anumit număr de rafturi care nu au uși și un perete din spate, datorită cărora rack-ul nu blochează vizual camera, creează un sentiment de spațiu. Observați alte avantaje:

zonare

Aceasta este o mare oportunitate pentru a face ca camerele să fie clare, zone aproape funcționale izolate.Și nu este deloc necesar să instalați un partiție de înaltă tavan, care atinge aproape. Ajută la crearea unei iluzii realiste a camerelor separate sau acoperă în siguranță o anumită parte a camerei, de exemplu, când există un loc de dormit în sufrageria spațioasă.

Rack-ul inferior vă permite să lăsați în mai multă lumină, face camera spațioasă și liberă.

O raft în trepte ar putea fi o soluție de compromis. De regulă, partea sa cea mai mare închide exact colțul camerei pe care doriți să-l faceți mai privat.

Sistem de stocare convenabil și funcțional

Acesta este scopul principal al partiției de rafturi. Acest design vă permite să utilizați în mod eficient spațiul, care este foarte important pentru camerele mici. Ocupând o zonă mică, plasează o mulțime de accesorii - picturi, figurine, cărți, suveniruri și alte lucruri, oferind în același timp acces liber la ele din orice parte. În unele modele, partea inferioară a compartimentului de raft este închisă și prezentată sub formă de cutii. Aici proprietarii pot ascunde acele lucruri care nu necesită vizionare publică. Această abordare nu este doar o mare alternativă la o dulap voluminos, ci și o economie de spațiu suplimentară.

transluciditatea

Translucența rack-partiției, zonarea spațiului, împiedică minim iluminarea naturală, ceea ce ajută la economisirea energiei electrice. În plus, un astfel de suport este adesea echipat cu iluminat care se concentrează pe o anumită zonă.

versatilitate

Rafturi-partiție se potrivește perfect în orice stil, cu excepția faptului că doar un clasic sau Imperiul poate fi o excepție. Construcția de metal sau sticlă - o soluție excelentă pentru interior în direcția high-tech.

Un suport din lemn natural, pictat în alb - ideal pentru o cameră în stilul țării.

disponibilitate

Producția unui astfel de design nu este foarte costisitoare în ceea ce privește materialele și dispozitivele. Prin urmare, prețul său este destul de acceptabil pentru un cumpărător obișnuit.

Durabilitate și practicitate

Peretele despărțitorului nu are componente mecanice. Nu necesită îngrijire specială și va servi de mai mulți ani.

Zonare bună

Să dăm câteva exemple de utilizare funcțională a partiției-partiție din punct de vedere al zonării spațiului.

Rack-partiție în apartamentul de o cameră de un cuplu cu un copil

În acest caz, rackul servește ca o compartimentare între zona de copii și părinte. Copiii au, deși un mic, dar totuși propriul teritoriu, care este important pentru a ridica independența și responsabilitatea. Deci, părinții pot controla copilul, fără a-și revendica spațiul personal.

Rack-partiție în camera de zi

În sufrageria mare, partiția de partiție este o idee minunată de ao împărți într-o zonă de odihnă și un studiu. În această configurație, puteți pune ușor și ușor tot ce aveți nevoie pentru cărți de lucru, hârtie, cărți de referință, CD-uri și alte accesorii.

Rack-ul poate servi ca o nișă funcțională în apropierea patului, precum și separarea spațiului de locuit de zona de luat masa din bucătăria mare.

Rack-partiția în interiorul grădiniței

În grădiniță, o astfel de construcție va ajuta la definirea limitelor jocurilor și a ariilor de studiu, care disciplinează în continuare copilul. În plus, interiorul grădiniței va fi un loc minunat pentru a stoca atât materiale școlare, cât și multe jucării.

Rack-partiție în hol

Un raft semi-deschis într-un apartament cu o cameră poate servi ca o compartimentare care separă zona de locuit și holul de intrare. Este bine ca partea inferioară să fie închisă (sub formă de cutii de încălțăminte), iar partea superioară este deschisă.

Sfat: rackul mobil va deveni decizia fină pentru organizarea spațiului. Datorită roților, puteți regla zonarea camerei în orice moment prin deplasarea rafturilor. Opritorii speciali montați pe roți se fixează bine într-un singur loc, deci nu există motive să se teamă că structura se va rula.

Rafturi-partiție: plasarea optimă în interior

Pentru a experimenta pe deplin beneficiile acestui design, este foarte important să îl instalați corect. În primul rând, trebuie acordată o atenție deosebită iluminatului. O astfel de partiție nu ar trebui să interfereze cu lumina naturală.

Principiul insulei din rackul de zonare, care presupune patru puncte de susținere (picioarele), determină în mod evident stabilitatea sa fiabilă datorită greutății proprii. Acesta este cel mai important indicator pentru instalarea unei partiții de rafturi, în special în camera copiilor.

Indicație: Acordați atenție modelelor cu picioare reglabile. Astfel, puteți remedia neuniformitatea pardoselii, expunând suportul cu o precizie orizontală.

Care element din casa ta este cel mai practic și mai funcțional? Sau poate deja plănuiți să achiziționați o partiție rack?

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.