Perdelele sunt un element esențial al unui design interior armonios și elegant. În căutarea celei mai bune opțiuni, dorim nu numai stilul ideal, textilele și culorile pentru interiorul general, ci și să ținem pasul cu ultimele tendințe de modă. Ce condiții când alegem perdelele ne dictează 2018 - 2019? Să analizăm în detaliu.

Funcție decorativă: culoarea optimă

Pastel - fundamentul de bază! Culorile cele mai versatile au fost întotdeauna pastelate și strălucitoare. Și 2018-2019 nu a fost o excepție. Tonurile calme într-o singură scară, cu un interior comun, creează un sentiment de integritate, confort și pace. Acest dormitor este cel mai bun loc pentru a vă relaxa dintr-o zi plină de evenimente și agitație de oraș.

Produsele textile alb pot suporta orice temă de culoare.

Textura textilă

Nu este un secret faptul că textilele joacă un rol semnificativ în design. Adesea, acesta îmbunătățește un interior mediocru, însă un mediu scump poate strica în mod semnificativ dacă este ales incorect.De regulă, acest lucru se întâmplă din cauza materialelor de calitate slabă. Prin urmare, în 2018 - 2019 calitatea este ceva pe care ar trebui să-l acordați mai întâi de toate atenție.

De asemenea, este important să selectați corect textura țesăturii. Luxul și, pentru mulți, catifea preferată sau mătasea nu sunt o opțiune pentru o cameră tipică și chiar mai puțin relevante în acest an. Lenjeria de lână, bumbacul, satinul, satinul, ca întotdeauna, sunt universale.

Reguli de combinare

  1. Amestec de perdele cu pereți.

În cazul în care dormitorul are o cantitate decentă de detalii expresive, atunci este greu să se concentreze pe perdele. Prin urmare, este mai bine să alegeți o țesătură aproape de culoarea pereților.

2. Combinația de perdele de finisare cu decor.

Mai jos în fotografie este o mare opțiune pentru cât de elegantă este marginea de contrast a blind-ului roman. Părea să susțină ideea generală a acestei camere cu linii și parcele elegante contrastante, care compun o compoziție completă.

3. Repetarea nuanțelor.

Diferite accente de aceeași culoare rezonează perfect unul cu celălalt. Completându-se reciproc, ele creează o tinuă holistică magnifică interiorului. Dar aici este important să nu exagerăm. Destul de multe tonuri expresive într-o singură paletă de culori, astfel încât situația era organică.

Joacă de la alb la negru, creând nuanțe de gri nobile și foarte relevante astăzi. În fotografia de mai jos, perdelele de culoarea grafitului sunt asociate cu asfaltul umed și, în combinație cu pânza de argint deasupra capului patului, conferă interiorului o strălucire elegantă. Oricum, aceasta este o alegere inteligentă pentru cei care nu îndrăznesc să decoreze fereastra cu textile extravagante strălucitoare.

4. Combinația de perdele cu covor de pardoseală.

Atunci când mobilierul simplu este suficient de neutru, perdelele pot fi diversificate cu suflarea covoarelor. În acest caz, un ornament sau un model de lux îi atrage imediat pe ceilalți și acționează ca element principal decorativ.

De asemenea, combinația de perdele și covor poate fi un fundal simplu.

5. Combinația modelului pe perdele cu un model similar pe perne decorative.

Această tehnică este destul de comună, deoarece aceasta este o altă opțiune de design simplă pentru a crea armonie în interior. Și de ce să nu le folosiți, dacă după cusut perdele, de regulă, există întotdeauna bucăți decente de țesături.

Punctul culminant al acestui dormitor, decorat în stil rustic, sunt două detalii complementare - o pernă decorativă fermecătoare și un tapițat al copiei.

6. Combinația de perdele cu mobilier.

Nu este necesar ca modelul pe perdele și mobilier tapitat să coincidă complet. Arată o combinație excelentă de desene, puțin diferite de ele, dar în același subiect.

Stilul elegant din metal, cu perdele de argint, arată foarte luxos.

Căutați meciuri. Designul acestui dormitor este un exemplu minunat de felul în care culoarea galbenă plăcută a dungilor de pe perdele completează standurile mici ale unor lămpi superbe ale aceleiași umbre. În acest caz, gama de fundal a dormitorului este realizată într-un pastel gri.

7. Contraste de culoare.

Contraste pentru dormitor - o decizie îndrăzneață, dar nu mai puțin relevantă în acest an. Folosind combinații contrastante, dați preferință pastelor plăcute sau notelor nobile profunde. Dar rețineți, este mai bine să selectați astfel de combinații, concentrându-se pe paletele deja dezvoltate de profesioniști (de exemplu, diagrame de culori).

Abstractare sau geometrie

Pereții obișnuiți neutri sugerează folosirea modelelor interesante și a desenelor. Astăzi, abstracțiile originale și modelele geometrice sunt foarte relevante. Ele pot fi repetate și în alte elemente ale textilelor, continuând astfel imprimarea tematică a interiorului.

Chiar și într-un mic dormitor confortabil, perdelele selectate cu gust, cu modelul corect, pot da interiorului un farmec deosebit.

O poveste fascinantă asupra perdelelor într-o gamă gri de culori transformă cel mai bine interiorul acestui dormitor. Pe fondul unei palete generale calme, arata grozav ca niciodata.

frize

Relevanța imprimării cu dungi, se pare, nu va ieși niciodată din modă. În jocul de percepție vizuală a spațiului, trupele joacă un rol magic important: o orizontală - extinderea vizuală a camerei, verticală - ca și cum ar fi tras-o. Prin urmare, persoana obișnuită poate alege întotdeauna una sau altă opțiune, în funcție de efectul dorit.

Flori și motive de flori

În mod tradițional, flori și plante pe perdele, suntem obișnuiți să asociem cu un stil rustic, țară sau eclectism. Cu toate acestea, moda modernă dictează tendințele contradictorii, dar nu mai puțin originale. Deci, imprimarea florala si mobilierul in stilul high-tech ar putea fi insotitori in crearea unui stil unic, unic si organic.

Jaluzele romane sau roller

Accentul accentuat este favoritul clar al acestui dormitor. Prin urmare, perdelele de aici sunt pur și simplu obligate să fie alb neutru, iar desenul, repetând cu exactitate liniile figurilor tematice, pare mult mai atrăgător decât un fundal alb.

Acest designer de dormitor a ales să umple cât mai mult lumina. Prin urmare, perdelele sunt aici, dar ca tot restul spațiului, albul universal. Și doar ramele ferestrelor împreună cu patul și noptiera joacă rolul de armonie contrastantă.

Alegeți în funcție de mărimea ferestrei și de spațiul disponibil. Este întotdeauna ridicol să se uite perdele lungi alunecoase pe o fereastră mică. Și înțelesul unei astfel de decizii, dacă există o alternativă excelentă: franceză, roller, jaluzele romane sunt mult mai estetice în acest caz.

Arătați-vă imaginația - folosiți perdelele romane nu pentru scopul propus, ci ca un decor de perete. În fotografie - o tehnică de design creativ: perdelele romane decorează cu arta peretele lângă fereastră, ca și cum ar fi o continuare.

cu mai multe straturi

În designul modern, sunt adesea folosite combinații multistrat. Sub perdea frumoasa lunga ascunde romanul sau rola, in acest caz efectuand o functie tehnica.

Asigurați blocare

Designul perdelelor din dormitorul copilului este cel de-al doilea lucru care trebuie luat în considerare atunci când alegeți. Până la șase ani, bebelușul doarme adesea și în timpul zilei, astfel încât o lumină puternică constantă pentru pepinieră va fi necorespunzătoare. Pentru a organiza o întrerupere bună va ajuta jaluzelele de înaltă calitate din români sau de la o țesătură destul de densă.

Idei neobișnuite pentru perdele

Când fantezia joacă "la maxim", apoi complet neașteptată, dar aceleași soluții de design fermecătoare apar în interior:

"Fill"

"Ușor deschis"

"Bomber"

"Decorați capul"

"Creați Arch"

"Hang aslant"

Versiunea scurtată

"Decorați colțul"

„Suprapunerea“

constatări

Accesorii frumoase - o altă idee grozavă de a vă decora dormitorul. O varietate de curele, cleme, panglici și alte accesorii pentru perdele vor aduce o contribuție semnificativă la crearea decorului perfect.

Tehnologie pentru leneși

În mod surprinzător, chiar și în domeniul textil, tehnologia și-a găsit aplicația! Atunci când vă aflați într-un pat confortabil dimineața, doriți să deschideți ușor perdelele, dar nu aveți nici o dorință de a ieși din pat, consola cu roller blind-uri o va efectua cu ușurință.

Regula importantă

Perdelele de podea tradiționale trebuie să atingă o suprafață orizontală. Aceasta este prima condiție pentru efectul vizual de creștere a înălțimii camerei. Permiteți-i să fie un design strict, cu o pânză care se încadrează elegant la fund sau mai slăbită, când perdelele asamblate grațios pe lateral, deschideți ușor fereastra. Dar, într-un fel sau altul, spațiul deschis din partea inferioară a perdelelor tale pe podea nu ar trebui să fie.

În orice cameră, în special în dormitor, perdelele sunt un element decorativ expresiv. Dar, pe lângă conținutul estetic, ele îndeplinesc o funcție importantă în interior.Cu ei suntem mai confortabili, confortabili și mai calzi, cu ei simțim ca și cum ar fi protejați de agitația orașului în afara ferestrei și, bineînțeles, de soarele strălucitor. La urma urmei, mulți preferă lumina, lumina camuflată în dormitor. Prin urmare, acordați o atenție specială alegerii textilelor pentru ferestre și, bineînțeles, nu uitați să vă uitați la tendințele din anii 2018-2019 și v-am informat deja despre cele mai interesante.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.