Moda ne bântuie în tot. Îmbrăcăminte, tehnologie, sport, stil de viață ... Deseori, schimbarea tendințelor este foarte trecătoare. Mai recent, lucrurile reale împing idei noi. Din fericire pentru oamenii obișnuiți, designul interior poate fi elegant de ani de zile. Și pentru a ține pasul cu vremurile, este suficient să actualizați doar câteva detalii, de exemplu tapetul pe pereți sau să adăugați câteva accesorii decorative la modă.

Astăzi vom vorbi despre dormitor. Mă întreb ce wallpapere pentru această cameră vor fi cele mai populare în 2018?

Simplă și texturate

Imagine de fundal texturate - în special opțiunea bună și actuală pentru un dormitor mic. Și aici adâncimea texturii nu este atât de importantă: chiar și o ușoară ușurare va avea un efect pozitiv asupra percepției vizuale a spațiului compact.

Ziduri curente - o alegere versatilă a conservatorilor. Un astfel de design pare să fie creat pentru un decor accent interesant. Se pare că designul monoton va fi întotdeauna relevant, pentru că este frumos, practic și elegant!

Nu este un secret faptul că nuanțele albe și ușoare sunt probabil cea mai optimă soluție pentru finisarea dormitoarelor mici.

Un pic de strălucire

Imaginea de fundal care nu reflectă lumina nu își va pierde relevanța. La urma urmei, acest efect este atât de iubit de omul obișnuit de pe stradă, care din nou și din nou se bucură de o cerere incredibilă. Și nu este surprinzător, deoarece strălucirea delicată a fragmentelor ornamentului rafinat arată nu numai frumos, ci și extinde vizual spațiul.

Datorită tapetului, capul patului a devenit un aspect luxos. Modelul metalizat de legume strălucește de la razele soarelui și, dacă vă uitați atent, chiar și culorile se schimbă treptat, de la gri la roz.

Geometria reală

Moda pentru modelul geometric nu va trece și 2018. Dimensiunile camerei, stilul interiorului, caracteristicile de iluminare care ne dictează pe care tipografia să alegeți - figuri mici sau linii mari de volum.

Modele și ornamente

Fundalul pentru fundal poate crea nu numai pereți monocromați, ci și tapet cu un model elegant sau un ornament elegant. Liniile formate și buclele netede, transformându-se în modele uimitoare extraordinare, cum ar fi magia, atrag ochii altora, prin urmare nu pot fi ignorate.

Cage și Strip

Iubit de multe imprimate în carouri sau dungi și în acest an va ocupa o poziție puternică. Cu ajutorul unei astfel de decorațiuni, nu numai că puteți crea o atmosferă specială de confort și un stil modern fără egal, dar, de asemenea, puteți juca cu succes cu spațiu.

Astfel, dungile orizontale extinde semnificativ camera, respectiv desenele verticale se ridică.

Floral motive și imprimate florale

Modelele de legume pe pânze rămân întotdeauna la modă. Cu toate acestea, motivele florale de astăzi sunt utilizate cel mai adesea într-o manieră mai bine măsurată, subliniind, de exemplu, pe un singur perete.

O paletă proaspătă galben-verde umple dormitorul cu prospețime. Decorul de aici este decorul în sine - tapet natural cu fluturi, frunze, lăcuste.

Mică și expresivă, realistă și sub formă de ornament - orice desen cu flori va aduce un interior emoțional plăcut în interior.

Interval de culoare

O gamă variată de albastru va fi la vârf în 2018. Variațiile sale uimitoare - indigo, umflate cu o nuanță de gri, ultramarină marină, nobilă, albastru deschis - vor schimba radical situația din casă. În plus, combinațiile interesante contrastante de albastru cu alte tonuri pot plasa în mod avantajos accente la zonare.

Cea mai favorabilă culoare albastră va fi pentru dormitoare situate pe partea de sud cu iluminare solară puternică. La urma urmei, paleta albastră se referă la tonurile reci.

Fără îndoială, favoritul din 2018 este o culoare gri nobilă. Aceasta este una dintre cele mai populare culori de bază, care se combină cu cele mai multe tonuri, diverse mobilier, textile și elemente decorative.

Gri, chiar și în dormitorul pentru copii, va face o companie excelentă pentru orice paletă pentru a obține un design modern și elegant.

O altă culoare de fundal indispensabilă este bej. În 2018, cele mai interesante dintre notele lui vor fi prezente în majoritatea modelelor moderne pentru dormitor.

În partea de sus a acestui sezon, desene și modele grafice alb-negru.

Murală de perete

Dacă aveți o vedere plictisitoare a unei parcări în afara ferestrei, în loc de o frumoasă mare sau peisaj urban, creați o opțiune alternativă, decorând peretele cu pereți de perete. Soiurile moderne sunt departe de resturile sistemului sovietic. Ele diferă semnificativ în ceea ce privește calitatea materialelor și liniile de subiect.

Imaginile de fundal de înaltă calitate pot crea ceva special în designul modern. Aceasta este una dintre cele mai bune modalități de a evidenția peretele de accent. Imaginile incredibile în 3D, peisaje, desene minimaliste de neegalat și alte obiecte de artă creativă vor aduce o atmosferă specială, dând o notă unică atmosferei familiare.

Imaginea hărților lumii, a diferitelor țări și orașe a devenit recent populară. Un interior stilizat creativ, arata foarte original.

Mai multe opțiuni originale

Doriți să faceți o atingere regală într-un interior neutru? Există un truc. Desenați capul folosind un șablon.

Copii imprimate

Zidul acestui copil este decorat cu tapet cu desenul complot al piraților din Caraibe.

Dinamica interioară la modă în dormitorul copilului creează detalii strălucitoare cu baloane pe tapet, care se potrivesc ideal ideii generale de design artistic pop.

După cum puteți vedea, alegerea opțiunilor actuale de tapet pentru dormitor este destul de bogată. Noile idei combinate cu varietăți versatile care au ocupat poziții de top pentru mai mult de un an sugerează că aducem cel puțin o notă de prospețime interiorului familiar. Dar indiferent de tendințele modei, întotdeauna se bazează pe gustul personal!

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.