Tatuajul este o modalitate de auto-exprimare, o încercare de a te face mai originară și mai atractivă. Cei mai mulți oameni se limitează la un set clasic de tatuaje animalice, folosindu-și în corpul lor o imagine a unui tigru, a unui lup sau a unui urs. Dar un tatuaj de vulpe va fi o opțiune mai originală și mai interesantă. Acum, această imagine este rară, dar fetele folosesc din ce în ce mai mult acest animal atrăgător și viclean pentru a-și decora trupurile.

Fox tatuaj valoare

Probabil, simbolul acestui animal interesant și atractiv din mitologia rusă este cunoscut tuturor. Fox - un animal de pradă, al cărui semn distinctiv este viclean și înșelător. Ea poate să se rotească în jurul degetului oricui se va ocupa de ea. În plus, diferite națiuni asociază această fiară pufoasă cu iadul și conducătorul său - Prințul întunericului.

Mulți cred că povestirile și credințele rusești despre o vulpe viclenia își iau originile din legendele scandinave.Sensul de bază al tatuajelor de vulpe pentru fete este un simbol al înșelăciunii, seducției și tentodei. O fată cu o imagine similară pe corpul ei este un fruct interzis în Grădina Edenului, avertizând pe cei din jurul ei că ar trebui să fie extrem de atentă. Purtătorul de tatuaje arată că nu este numai viclean și periculos, ci și foarte inteligent, dacă este necesar, poate lăsa pe cineva care a contactat-o ​​în nici un fel.

În multe țări, valoarea acestui simbol se schimbă, de exemplu, chinezii din cele mai vechi timpuri cred că vulpea este un simbol al succesului, norocului și longevității. Puterea mistică este atribuită acestei imagini, capacitatea unei vulpe de a se reîncarnare într-o persoană. Japonia crede, de asemenea, că această fiară se poate reîncarna, iar simbolul vulpei indică bogăția, este capabil să atragă profituri și să-și îmbunătățească abilitățile de afaceri ale proprietarului său.

În Egiptul antic, vulpea a fost considerată un semn al depravării și levitatiei, a fost adesea comparată cu sexul cel mai corect, care a condus bărbații prin atractivitatea și sexualitatea lor. Celții consideră că vulpea este un simbol al succesului și victoriei, ei credeau că îi va face să fie invincibili, dexteroși, vicleni și să-și îmbunătățească intuiția. De asemenea, vulpea ar putea proteja de foc, criminali și alte probleme, conform credințelor acelei perioade.

Triburile indiene au asemănat vulpea cu animalele sacre, au respectat-o ​​și au onorat-o, mai ales războinicii, vânătorii și șamanii. Motivul pentru aceasta - fiara are toate calitățile necesare pentru succesul fiecăruia. Acesta este motivul pentru care mulți indieni au aplicat imaginii corpului o vulpe cu o maxilară zâmbitoare.

De asemenea, mulți au crezut că imaginea unei vulpe pe corp ar proteja împotriva arsurilor. În acest sens, tatuajul vulpei a fost foarte popular printre fierari. Locuitorii țărilor scandinave au considerat vulpea un simbol al renașterii, începutul unei noi vieți, pentru că acest animal a fost patronul sugarilor și al femeilor însărcinate. Există o credință că vulpea a furat focul și la adus pe Pământ, așa că tatuajul cu o imagine a acestei ființe a fost folosit de vrăjitori și vindecători, încercând să obțină puterea unui animal roșu.

Fox tatuaje pentru fete și bărbați

Imediat este de remarcat că bărbații nu primesc astfel de tatuaje pe corpul lor și practic nu le folosesc, deoarece vulpea este un simbol feminin, iar pe corpul de fete este mult mai comună. Cu ajutorul acestei imagini, fetele încearcă să le arate tuturor secretul și misteriozitatea, dexteritatea, mintea vicleanilor și vicleanilor. În general, este destul de justificată și corespunde realităților. Vulpea nu este prea agresivă, dar este totuși un animal predator, care poate lupta până la moarte. Fetele folosesc adesea o astfel de imagine, confirmând dragostea lor față de copii, deoarece vulpea se află la moarte, protejându-i urmașii de pericol sau moarte.

Pistolul vulpei pe corpul femeii simbolizează viclenia și înșelăciunea fetei și poate fi atât abstract, cât și avertisment. De asemenea, o astfel de imagine poate fi folosită ca o reacție defensivă, rămânând vizibilă pentru trecători, pe care o poate speri de proprietarul tatuajului. Majoritatea fetelor cu acest tatuaj sugerează originalitatea lor, abilitatea lor de a-și încrunta făptuitorii în jurul degetelor, oferindu-i o surpriză neplăcută.

Anterior, acest tatuaj a fost folosit de adulți și femei experimentate, care au simbolizat vulpea dificultăților pe care le-au trecut prin capul lor susținut. Acum, imaginea unei vulpe este mai obișnuită pe corpul fetelor tinere, pentru că este pur și simplu pentru ei. Fetele tinere, naive și jucăușe folosesc un tatuaj cu imaginea nu a unui adult, ci a unei vulpe, care demonstrează că proprietarul tatuajului este format doar ca femeie.

În ceea ce privește vulpea pe corpul bărbaților, are o semnificație complet diferită, simbolizând succesul și succesul afacerilor financiare. O altă semnificație a tatuajului pentru sexul mai puternic este libertatea, deoarece vulpea își va mușca laba mai bine decât va fi prinsă într-o capcană.

Fox Tattoo Designs

Dacă mergeți la salon pentru a selecta o schiță, maestrul va putea oferi zeci sau chiar sute de schițe frumoase și originale.Atunci când alegeți imaginea optimă, trebuie să țineți cont de tipul animalului (este descris pe deplin sau numai pe fața lui). Atunci când alegeți o imagine, trebuie să acordați atenție detaliilor, prezenței elementelor suplimentare și schemei de culori care va fi utilizată.

În funcție de zona accentuată, sensul tatuajului se schimbă, de exemplu, prin reprezentarea capului, aspectul principal fiind pus pe curiozitatea proprietarului, dacă coada este o dexteritate a vulpei. Expresia botului va permite, de asemenea, exprimarea emoțiilor, dacă vulpea a ocolit, atunci va fi un simbol al înșelăciunii și viclenie, iar dacă are un rânjet, atunci este vorba de agresiune, de pregătire pentru un duel.

De asemenea, puteți găsi pe Internet mai multe schițe în care animalul se îndoaie și își demonstrează flexibilitatea. Acest simbol va fi soluția perfectă pentru o fată care dorește să-și demonstreze sexualitatea. O vulpe a crescut - o femeie are nevoie de căldură și afecțiune, arată slăbiciune și vulnerabilitate.

Animalul poate fi reprezentat nu numai în mod independent, ci și în plus față de alte elemente, adesea alte animale sau păsări. Versiunea originală va fi imaginea unui cioară și a unei vulpe, iar o adevărată capodoperă va fi un tatuaj al unui lup și al unei vulpe - un simbol al gheții gri și al flacarii roșii.

 

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.