Tattoo este un tip modern de artă corporală, care include o serie de stiluri, tendințe și tehnici de performanță, astfel încât toată lumea să poată alege soluția optimă pentru ei înșiși. Cu ajutorul tatuajelor, bărbații și fetele își demonstrează originalitatea și individualitatea, în timp ce corpul lor devine mai atractiv și sexy. Încercând să demonstreze tatuajul și simțul gustului altora, mulți aleg tatuaje mari care nu pot fi lăsate neobservate.

Dacă vorbim în cifre, atunci un tatuaj mare este o imagine corporală a cărei dimensiune nu este mai mică de 15 * 15 centimetri. În general, este posibil să înțelegem dacă un tatuaj mare este sau nu prin ochi, deoarece în majoritatea cazurilor tatuajele imense sunt compoziții integrale, imagini care atrag cu frumusețea lor. Nu este greu de ghicit că pasărea de pe încheietura mâinii este un tatuaj mic, iar o bătălie militară pe spate este un tatuaj mare.

Este demn de remarcat faptul că mulți consideră că este mai mult la modă, versatil puțin tatuaje mic, care pot decora gâtul, încheietura mâinii și alte părți ale corpului. Cu toate acestea, tatuajele mari reprezintă o opțiune excelentă pentru bărbații încrezători și curajoși, precum și fetele extraordinare și intenționate care respectă arta tatuajului. Cu ajutorul unui tatuaj mare, puteți surprinde cu percepția originală a frumuseții, pentru a vă demonstra unicitatea.

Un tatuaj mare este o decizie foarte îndrăzneață care nu va trece neobservată. Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți că eliminarea unui astfel de tatuaj sau blocarea lui cu ceva este aproape imposibil, deci acest pas ar trebui să fie conștient, iar schița selectată ar trebui să servească drept simbol care nu va obosi după un timp, deoarece tatuajul este pentru viață. În ciuda tuturor acestor lucruri, tatuajele mari nu sunt neobișnuite, deoarece fetele și băieții își exprimă percepția personală a lumii și a mediului cu ajutorul lor, demonstrează trăsăturile și gândurile personale, o abordare extraordinară pentru a-și decora trupurile și viața în general.

Un tatuaj mare poate deveni un talisman veșnic și un simbol al destinului pentru proprietarul său, astfel încât alegerea unei schițe ar trebui abordată cu precauție extremă. După cum arată practica, reprezentanții sexului echitabil preferă desene colorate și luminoase, în timp ce bărbații își decorează trupurile cu compoziții uimitoare cu frumusețea și originalitatea lor.

Vopsele și pigmenți pentru a crea tatuaje mari

Pentru a umple tatuajul pe corp folosind o mașină specială cu un ac. Calitatea tatuajului depinde direct de experiența maestrului, precum și de calitatea vopselei folosite. Vopsea pentru umplutura unui tatuaj este pigmentul care devine sub piele devine culoarea necesară. Gama de culori de pe piață este uimitoare, combinând unele nuanțe, puteți crea o culoare unică care vă va permite să realizați ideile și ideile creative ale clientului.

Pentru a produce vopsele folosite în arta tatuajelor, folosiți numai echipamente de înaltă calitate. Nu cu mult timp în urmă, materialul de vopsea a suferit o curățare calitativă, deoarece materiile prime nu îndeplineau întotdeauna cerințele. Dacă produsele nu au o calitate înaltă, atunci a fost posibil să se producă o reacție alergică, acum vopselele sunt realizate din materiale care sunt sigure pentru sănătatea umană și au pigmenți care promovează vindecarea rapidă.

Soiuri de tatuaje mari

Principalele categorii de tatuaje mari sunt:

 • Gravură - tatuaj, realizat în nuanțe negre și gri, potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru fete. Pentru a crea un tatuaj, este mai bine să alegeți peisaje, imagini de păsări și animale sau simboluri semnificative pentru oameni. Caracteristică - pentru a efectua un tatuaj într-un stil de gravură, linii înguste și accidente vasculare cerebrale sunt necesare, prezența de frontiere cu un contur uniform pronunțat negru.
 • Biomecanica sau bioorganica - versiunea clasica masculina a tatuajului, care are un aspect realist. Esența stilului constă în faptul că o parte din corpul omului este înlocuită cu metal, plăci, chips-uri și alte materiale metalice moderne. Un efect realist poate fi obținut prin reprezentarea oaselor rupte sau a oaselor proeminente, obținute prin adăugarea colorantului și a umbrelor colorate.
 • Polinezia sau Tribal este, de asemenea, una dintre variantele masculine de tatuaje cu imaginea de desene originale și luminoase. Caracteristică - pentru a crea imagini utilizând linii, puncte și modele, modele și alte detalii geometrice.
 • Oriental, Chicano sau Realism - direcții potrivite, ca reprezentanți ai sexului mai puternic, și fete. De obicei, aceste stiluri implică portrete sau imagini imense realiste. Stilul oriental orientat spre est, se realizează prin cerneală neagră, cu un contur clar, principalele motive: șarpe, pește sau dragon.
 • Minimalismul și liniile - o opțiune care este mai potrivită pentru fete, deoarece, în ciuda dimensiunilor sale mari, tatuajul este caracterizat prin scurtătate și acuratețe.Ca o schiță, puteți folosi ilustrații din cărți, desene de flori sau forme geometrice. Caracteristică - linii netede și concise, luminozitate și aerisire.
 • Vechea școală și noua școală, dovodk și alte stiluri. În general, tatuajele mari pot avea un aspect frumos în orice stil. De exemplu, o navă în vechiul stil școlar este potrivită pentru bărbații care și-au conectat viața cu marea, dar "mâneci" în stil dovork cuceri cu originalitatea și brutalitatea lor. Fetele preferă plantele și animalele în stilul de acuarelă.

Avantajele și dezavantajele tatuajelor mari, locurile de aplicare la bărbați și fete

După cum am menționat mai devreme, un tatuaj mare este un pas crucial, deoarece este aproape imposibil să blochezi sau să elimini o imagine tridimensională. Tatuajul mare este imprevizibil, deoarece calitatea acestuia depinde de profesionalismul maestrului, precum și de schimbările de piele. În același timp, trebuie să ne amintim că schița nu este întotdeauna în deplină concordanță cu modelul pe corp, deci un designer de tatuaj trebuie să fie capabil să improvizeze. În general, înainte de a aplica un tatuaj mare pe corp, trebuie să vă gândiți de mai multe ori, realizând că aceasta este pentru viață.

În același timp, un tatuaj mare este o mare decorare a corpului, un domeniu imens de creativitate, care vă permite să creați o compoziție spectaculoasă și impresionantă. Tatuajul mare vă permite să realizați cele mai îndrăznețe și soluții originale prin plasarea unei imagini detaliate, a unei bătălii în mare sau a unei tancuri, a unui portret al unui iubit sau a unui personaj pe corpul vostru. Atunci când alegeți un loc pe corp pentru un tatuaj mare, fetele preferă următoarele domenii:

 • Stomac.
 • Mână.
 • Coapse.

În ceea ce privește bărbații, ei plasează tatuaje mari în astfel de locuri:

 • Umăr.
 • Antebraț.
 • Spina.
 • Chest.
 • "Sleeve".
 • Picioarele picioarelor.
 • Coaste.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.