Tattoo - un mod original de exprimare, subliniind personalitatea individului. Adesea tatuajul are un înțeles sacru ascuns, este un talisman pentru transportatorul său sau un memento de evenimente importante din trecut. Tatuajul pentru un bărbat nu este doar un model pe corp, ci o modalitate de a accentua voința, forța, brutalitatea și masculinitatea.

craniu tatuaj

pasăre tatuaj tatuaj înapoi tatuaj negru cu barba tatuaj imagine pe spate unic tatuaj tatuaj colorat pe piciorul unui bărbat tatuaj colorat pe gât

Locul de amplasare tatuaj

Pentru localizarea imaginii, bărbații aleg diferite părți ale corpului. Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, tatuajele bărbaților sunt desene mari și, prin urmare, locul acestora ar trebui să fie adecvat.

Locuri unde bărbații cel mai adesea tatuaje în sine:

  • Gatul - spate sau lateral.
  • Chest.
  • Spina.
  • Mâinile.
  • Coapse.
  • Caviar.

tatuaj mare pe spate rebel pe jos tatuaj pe lama umerilor tatuaj pe piciorul omului umăr tatuaj tatuaj pe umăr și piept tatuaj cu nervuri tatuaj pe spate capul unui taur tatuaj pe spatele unui bărbat tatuaj inscripție caracatiță de caracatiță tatuaje lup jumping

Este de remarcat faptul că, atunci când alegeți tatuaje pe braț, majoritatea le face în partea superioară, accentuând astfel forța bicepsului. Aceasta va permite, de asemenea, desenului să "vină la viață" atunci când se joacă cu mușchii, ceea ce îl va face mai interesant și atractiv.Pentru un tatuaj pe umăr, este mai bine să folosiți imagini mari, cum ar fi ornamente, animale și așa mai departe. Dacă tatuajul de pe braț sau pe umăr este doar începutul, atunci puteți continua să vă decorați corpul pe spate sau pe piept, creând integritatea parcelei, în care va fi urmărită lanțul logic.

dragon pe spate tatuaj frumos pe corp tema bărbaților în tatuaj tatuaj neobișnuit pe piept scorpion pe piept tatuaj în jurul gâtului tatuaj pentru bărbați pe piept tatuaj pentru bărbați gât tatuaj piept tatuaj

Schițe de tatuaje pentru bărbați pe brațul lui

Atunci când alegeți un loc pentru a desena o imagine, este important să se ia în considerare dacă tatuajul ar trebui să fie vizibil sau va fi ascuns de ochii curioși. Brațul este locul optim pentru un tatuaj, deoarece poate fi împărțit în mai multe zone: cot, manșon, încheietura mâinii, umăr sau antebraț.

tatuaj mare

Tatuaj bărbați cot

Tatuajul pe cot are o istorie bogată și a format stereotipuri îndelungate în jurul său. Se crede că tatuajul pe cot poate fi folosit numai de bărbați, dar nu este aplicat niciodată corpului. Mulți cred că aceste tatuaje sunt asociate cu criminalul, dar această legătură este foarte mediocră. Este de remarcat faptul că acum astfel de tatuaje nu sunt folosite pe corp ca prima, ele mai degrabă completează imaginea de ansamblu asupra corpului. Preferabil, pe cot, bărbații poartă o imagine de ornament, abstracție sau în stilul vechii școli.

a crescut pe cot cot de tatuaje soare negru tatuaj la cot tatuaj la cot cot de flori

Tatuaj manșon sau încheietura mâinii pentru bărbați

Tatuaj "maneca" - imagine de sex masculin care acoperă aproape întreaga zonă a mâinii. Un astfel de tatuaj poate fi o imagine holistică sau poate conține părți separate. De asemenea, tatuaje populare pe încheietura mâinii, care nu sunt niciodată primul, ci doar completează compoziția deja existentă a tatuajelor. Cea mai populară versiune de tatuaje pentru bărbați este bratara pentru tatuaje. De asemenea, de multe ori pe încheietura mamei, puteți vedea o imagine a plantelor botanice, cum ar fi un trandafir, frunze de frunze sau un copac.

schița de mâneci pentru bărbați tatuaj pentru mâneci tatuaj schiță pe încheietura mâinii încheietura mâinii schiță mânecă tatuaj

încheietura mâinii Yin Yang tatuaj încheietura mâinii tatuaje tatuaje pentru încheietura mâinii flori pe încheietura bărbatului bărbați tatuaje mâneci mânecă pentru bărbați pe tema mării tatuaj cu maneci tatuaj pentru bărbați tatuaj maneca

Schițe de tatuaje pentru bărbați pe antebraț

Această zonă a mâinii este foarte populară pentru modelul corporal datorită faptului că există o zonă de sensibilitate minimă la durere, iar zona pielii este complet deschisă ochilor curioși. În majoritatea cazurilor, pe antebraț sunt folosite diferite inscripții și citate în limba engleză sau chineză. Tatuajul de pe antebraț poate servi ca un tatuaj separat sau ca parte a compoziției globale.

Bărbații au mai multă cerere pentru schițe brutale alb-negru, care pot servi nu numai inscripții, ci și portrete ale celor dragi, actori preferați sau personaje fantastice (personaje din filme, benzi desenate sau jocuri). Mulți preferă modele sau modele mai complexe reprezentând tatuajele cu motive celtice.

tatuaj inscripție pe antebraț schiță litere pentru bărbați schița literelor antebrațului

tatuaj colorat antebrat tatuaj aripă tatuaj pe ambele antebrate antebrat tatuaj

Schițe de tatuaje pentru bărbați pe umăr

Tatuajul bărbatului pe umăr este o oportunitate de a accentua caracterul și puterea unui om, de a-și exprima individualitatea și calitățile pozitive. Adesea, pe umăr sunt folosite figuri mari care arată armonios și cu curaj pe un braț ridicat. Tatuajelor mici pe umăr practic nu sunt folosite, deoarece acestea vor rămâne imperceptibile și vor fi pierdute pe o mare parte a corpului.

schița unui cap de leu pentru un umăr Schița de zâmbet tigru pe umăr umăr tatuaj schiță

umăr abstractizare celtic tatuaj frumos tatuaj tatuaje de umar de sex masculin umăr tatuaj

Schițe de tatuaje pentru bărbați pe picior

Atunci când alegeți un site de tatuaj pe picior, bărbații nu aleg pentru o lungă perioadă de timp, alegând vițeii lor. Caviarul este un loc popular pentru a pune imagini, care a fost folosit nu cu mult timp în urmă. Tatuaje similare pot fi aplicate la unul dintre picioare, sau ambele în același timp. Atunci când creați o pereche de desene utilizând o singură poveste, care este împărțită în două picioare. Puteți utiliza, de asemenea, diferite tatuaje, realizate în același stil. Deoarece această parte a corpului nu este deosebit de sensibilă la durere, puteți folosi un model mare, umplut cu întreg piciorul.

De asemenea, utilizați activ zona zonei coapsei, umplând de asemenea desene mari care alcătuiesc întregul complot sau o serie de imagini realizate în același stil. Astfel de tatuaje pot fi plasate atât în ​​partea din față a coapsei, cât și pentru a acoperi complet piciorul. Partea interioară a coapsei este o parte destul de sensibilă a corpului, așadar aplicarea imaginii aici va fi dureroasă.

picior desen schița imaginii de pe picior schița de tatuaj pentru picioare

tatuaje mari pe picioare dragon tatuaj piciorul tatuaj tatuaj pe jos tatuaje sau picioare de vițel

Schițe de tatuaje pentru bărbați pe spate

Spatele este cea mai mare secțiune, așa-numita pânză pentru a crea un desen sau o imagine întreagă. Adesea, spațiul din spate este folosit cât mai eficient posibil, aici creează parcele întregi, imagini mari, bătălii militare și așa mai departe. Principalul motiv pentru popularitatea tatuajului pe spate - o suprafață mare și plată, care vă permite să creați un design artistic de înaltă calitate.

Tatuajul pe spate are două dezavantaje semnificative: partea din spate are o serie de terminații nervoase de-a lungul coloanei vertebrale și, prin urmare, procesul de desenare a imaginii va fi dureros; în plus, trebuie să vă amintiți că este extrem de dificil să vă îngrijiți singur tatuajul.

back sketch tatuaj

tatuaj mare pe spate tatuaje aripi tatuaj înapoi la bărbați tatuaj pe spate scorpion tatuaj

Tatuaj pentru bărbați pe gât

Un tatuaj pe gât poate fi fie o imagine separată, fie o parte dintr-o imagine, continuarea ei logică sau finală. Alegerea unei schițe a unui tatuaj de sex masculin, trebuie să vă amintiți că gâtul este o zonă deschisă a corpului care este în mod constant vizibilă de ceilalți. Foarte populare sunt tatuajele, care servesc ca o continuare a unui model de corp mare, și trebuie amintit că gâtul este o parte dureroasă și sensibilă a corpului.

tatuaj desen pentru gât tatuaje pentru gâtul bărbatului schițe de modele de tatuaj pe gât

tatuajul bărbatului pe gât tatuaj masculin tatuaj taur pe gâtul lui tatuaj pe gâtgât tribal

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.