Tatuajul este o formă de artă populară care permite fetelor și băieților să afișeze pe corpul lor caracteristicile caracterului, exprimându-și originalitatea și individualitatea. Cu ajutorul tatuajelor, toată lumea încearcă să iasă în evidență de "masa gri". Probabil, nu există nici o persoană care să nu se gândească la un tatuaj sau nu ar visa să facă acest lucru. Dacă se ia decizia de a umple tatuajul, atunci următorul pas va fi alegerea subiectului care va fi descris pe corp și va fi capabil să-i caracterizeze maxim pe proprietar. Mulți se opresc la versiunea frumoasă și originală - tatuaj cu diamante, este vorba despre el vom vorbi.

Tatuaj de diamant: sensul

După cum știți, un diamant este o piatră considerată cea mai grea, mai rezistentă și mai prețioasă din întreaga lume. Un tatuaj cu diamante ar trebui să preia toate avantajele acestei pietre unice, astfel încât valoarea pentru mulți este evidentă.Cuvantul diamant are o origine greaca si este literalmente tradus ca invincibil. Pentru prima dată, un mineral a fost descoperit în India încă din secolul al IV-lea d.Hr. De îndată ce piatra a venit în Europa, ea a devenit imediat populară și în cerere, iar valoarea ei nu poate fi supraestimată chiar acum.

Semnificația generală a unui tatuaj cu diamante este duritatea, indestructibilitatea și curajul. În același timp, un tatuaj cu diamante este perceput ca o personificare a fericirii, a norocului și a bogăției. Chiar și în cele mai vechi timpuri, oamenii credeau că purtarea unui diamant cu ei ar permite pierderea fricii, ar da putere și încredere pentru a câștiga bătălia. În același timp, diamantul a servit ca talisman care protejează o persoană de spiritele și forțele malefice, ochii și bolile rele, fantomele și alte spirite rele. Un fapt istoric curios - primul care a purtat un diamant pentru a proteja împotriva ciumei, a fost regina Elisabeta a Marii Britanii.

În ceea ce privește tatuajul cu diamante, este mult mai popular printre fete, deoarece diamantul este o piatră prețioasă care este adesea folosită în bijuterii (cercei, inele sau coliere). Mulți cred că un tatuaj, ca o piatră, are o putere magică incredibilă, cu care nu se poate face față cu toții. Motivul pentru care a apărut această putere este că nici Satana nu putea să facă față lumii diamantului și strălucirii sale. Prin urmare, împărații și preoții purtau de multe ori diamantul cu ei.

În același timp, un tatuaj cu diamante este personificarea luminii, a soarelui și a păcii, deoarece piatra este considerată un simbol al excelenței, integrității și integrității. Diamond Tattoo este soluția perfectă pentru oamenii puternici și încrezători în sine, precum și pentru personalitățile sincere și amabile care sunt capabile să treacă prin orice dificultăți și încercări de viață. De o importanță deosebită este tatuajul cu imaginea unui diamant pentru oamenii din India. Pentru ei, diamantul este un simbol al constantei si infinitului, al puterii, al puterii mari si al energiei infinite. Un diamant închis într-un inel de logodnă este personificarea iubirii și loialității infinite.

Site-uri tatuate

Dacă totul este clar cu simbolul pentru un tatuaj, trebuie să vă gândiți la locația tatuajului. În primul rând, este important să determinați dacă tatuajul va fi vizibil pentru toți sau ascuns sub îmbrăcăminte. Deseori, tatuajele cu diamante sunt alese de fete, așa că pun imaginea pe zone vizibile ale corpului, demonstrând originalitatea, eleganța și sexualitatea lor. Cea mai bună soluție pentru fete este un tatuaj cu diamante pe gât, pe braț sau pe încheietura mâinii. Un tatuaj cu un diamant pe încheietura mâinii poate aduce succes, bunăstarea financiară și bună avere pentru viața proprietarului, făcând proprietarul mai rezistent la testele care au loc pe calea vieții. Cifra plasată pe încheietura mâinii are de obicei o mărime mică, dar acest lucru nu afectează frumusețea sa. De asemenea, fetele folosesc un tatuaj cu diamante, situat în spatele urechii sau pe deget. Nu mai puțin original este tatuajul cu imaginea unui diamant pe burta subțire a unei fete, care va sublinia frumusețea și tandrețea ei. În ceea ce privește bărbații, aceștia pot plasa un tatuaj pe orice parte convenabilă a corpului, fie că este un umăr, un picior sau chiar o spate.

Tatuaj cu diamante: selecție de stil

Alegerea stilului și a tehnicii de aplicare depinde de ce ar trebui să fie imaginea diamantului. În prezent, arta tatuajului include zeci de stiluri diferite care pot face ca imaginea să fie luminoasă, frumoasă și originală. Cu toate acestea, pentru experții tatuaj diamant recomanda folosirea doar unele stiluri, și anume:

 • Realismul este ideal pentru acest tatuaj, deoarece diamantul are un aspect atractiv și va deveni o adevărată decorare a corpului fetei.
 • Grafica - în exterior, tatuajul se va asemăna cu un desen creion, realizat în stil real. Particularitatea constă în liniile subțiri și precise, realizate într-o singură culoare.
 • Blackwork - din numele nu este greu de ghicit că tatuajul este făcut cu vopsea neagră, în timp ce desenul va fi contur în cazul în care nu a fost nici o mașină tatuaj.
 • Acuarelă - stilul original care vă permite să creați un tatuaj, ca și cum ar fi vopsit cu vopsele.Atunci când se umple un tatuaj pete sunt folosite, creând vizual o imagine de realitate.
 • Cheaturile de școală veche sunt o tehnică tradițională, care este întotdeauna la vârful popularității.
 • Dotpark este o tehnică de desen în care un tatuaj este creat folosind puncte individuale.
 • Trash polka - metoda originala de a combina negru si rosu. Pentru a fotografia a fost cea mai atractivă schiță completează un pahar de vin sau trandafiri.

Tatuaj cu coroană de diamant și alte schite populare

Dacă se aleg stilul pentru tatuajul viitor și locul pe corp pentru aplicarea sa, atunci rămâne să alegeți doar o schiță și puteți continua să umpleți tatuajul. Deoarece un tatuaj cu diamante este mai popular printre fete, schițele populare au ca scop transferul tuturor feminității și sexualității unui diamant la un tatuaj.

Cele mai populare opțiuni de miniatura pentru tatuaje de diamante sunt:

 • O imagine clasică de diamant pentru care sunt folosite culorile alb, albastru și albastru.
 • Un diamant cu aripi este un simbol al forței și libertății, adesea desenat pe piept, între lamele umărului sau clavicula.
 • Diamond cu spațiu interior.
 • Diamond cu o coroană - dorința de faimă și recunoaștere, putere și viață luminată.
 • Un diamant realizat în orice altă culoare, cum ar fi verde, roz sau roșu.
 • Un diamant în formă de inimă.
 • Diamond în labele unei bufnițe de vultur.
 • Un diamant care este folosit ca ochii unui craniu sau a oricărui lucru viu.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.