Conceptul de Crăciun este creat cu ajutorul a milioane de lumini, jucării de pom de Crăciun, copaci de Crăciun în miniatură, ghirlande care împodobesc vitrine, ferestre de case, instituții de învățământ și doar străzile. Privind la toată această frumusețe, inima este plină de senzația de vacanță viitoare, care cu siguranță vă va aduce împlinirea celor mai secrete dorințe.

Decorarea casei tale este primul lucru care poate să trezească în tine și în casa ta un sentiment de "sărbătoare" de sărbătoare, de aceea este atât de important să abordăm în mod deliberat acest proces. În fiecare casă există aceeași cutie cu ghirlande și decorațiuni de pom de Crăciun, care adună praf pe mezanin pe tot parcursul anului și fără de care o vacanță veselă și luminată este de neconceput. Este timpul să o luați și să convoacă întreaga familie pentru a crea un colț confortabil și colorat al celebrării viitoare.

Decorarea ferestrelor pentru Anul Nou 2019 ghirlande LED

Dorința de a face ferestrele într-o zi înnorată de iarnă mai strălucitoare și festivă acoperă tot mai mulți oameni.În plus, o varietate de ghirlande cu LED-uri ușurează realizarea acestei idei. În fiecare an, ferestrele gri ale clădirilor înalte și clădirile private se transformă: aici și acolo, ferestrele cu mai multe culori strălucesc, strălucind cu lumini strălucitoare.

Ghirlandele moderne cu LED-uri se aseamănă puțin cu designul care se găsea în fiecare casă în timpul perioadei sovietice. Astăzi, ghirlandele sunt decorate cu plăcuțe de plastic sau de hârtie fantastice care aruncă umbre interesante. Alegeți ghirlande cu fulgi de zăpadă din hârtie, stele, inimi. Decorurile și umbrele lor vor arăta foarte elegante și frumoase.

Decoratiuni pe ferestre pentru noul an: ghirlande de casă

Crearea ghirlandelor de casă este o activitate fascinantă, care oferă mult spațiu pentru realizarea celor mai curajoase fantezii. În plus, crearea de bijuterii cu propriile lor mâini adună foarte mult familia, dă un sentiment de nedescris de bunătate și confort.

Dacă generația mai în vârstă care creează ghirlande și fulgi de zăpadă se bazează pe anii lor de experiență, atunci copiii pot imprima eșantioane gata făcute, dintre care există foarte multe pe Internet. Utilizați pentru a face ghirlande de hârtie iridescent hârtie sau vopsea foi finite albe. Deci, decorațiile vor arăta mult mai spectaculoase.

Pentru a crea o ghirlandă, puteți folosi tot ce se găsește în cutia de Anul Nou sau în cutia mamei mele pentru lucrări de mătase. Ca o opțiune, vă sugerăm să realizați o ghirlandă de pomoni multi-colorați sau bile de bumbac alb. Această decorare este foarte amintind de fulgii de zăpadă.

Muguri de molid, jucării, staruri mari Kraft, turtă dulce și bomboane sunt foarte bune pentru decorarea ferestrelor casei tale. Cea mai simplă și mai bună opțiune de buget este cifrele de Anul Nou realizate din carton sau hârtie groasă, atașate la o panglică sau panglică roșie din satin.

Idei pentru decorarea ferestrelor pentru Anul Nou 2019: desene în guașă

Desenul în guașă este primul lucru care vine în minte pentru o persoană care trage frumos și este gata să-și împărtășească talentul cu ceilalți. Suprafața mare a geamurilor vă permite să plasați pe ele întregi parcele cu eroii povestirilor de Anul Nou. Pentru desen este mai bine să folosiți guașă. Se află pe sticlă într-un strat dens, arată mult mai strălucitor decât acuarelele și se spală ulterior ușor cu detergenți.

Fereastra de decorare pentru Anul Nou 2019 do-it-yourself: bile de Crăciun

Privind la varietatea de bile de Crăciun în magazine, mâna și întinde pentru a le pune în coș. Așa se acumulează un număr mare de jucării de blană în casă, care pur și simplu nu se încadrează pe pomul de Crăciun. Vom folosi aceste bile de Crăciun pentru a decora ferestrele pentru Anul Nou 2019.

Pentru a decora ferestrele va necesita:

  • Bile de Crăciun
  • panglici transparente sau colorate
  • linie de pescuit
  • mlaștini de molid - artificiale sau naturale

De asemenea, nu există reguli speciale pentru plasarea jucăriilor, totul depinde de configurația ferestrei și de efectul pe care doriți să-l atingeți. Dar unele idei populare încă aruncă:

  • Bilele de Crăciun pe o linie de pescuit - veți avea nevoie de o linie de pescuit la înălțimea ferestrei, pe care bilele de Crăciun sunt legate la o anumită distanță. Se recomandă utilizarea bilelor de diametru diferit, deci decorarea va arăta mai interesantă.
  • Jucării de crăciun pe o creangă de molid - la joncțiunea ferestrei este atașată o creangă de brad, la care bilele de Crăciun sunt atașate cu panglici Utilizați o bandă de diferite lungimi, în cele din urmă veți obține o imitație de pom de Crăciun pe fereastră.
  • așezarea haotică a bilelor de Crăciun pe fereastră - bilele pe panglici sau linia de pescuit sunt fixate în partea de sus a ferestrei la diferite nivele.

Decorarea ferestrelor pentru Anul Nou cu bucăți voluminoase de hârtie

Pentru a transforma o casă, nu este deloc necesar să cheltuiți bani pe jucăriile de Crăciun, este suficient să luați hârtie albă. Acest mod de decorare "a crescut" de pe hârtie de zăpadă tradițională, pe care toată lumea a cunoscut-o încă din copilărie.

Oamenii creativi nu vor să se limiteze la fulgii de zăpadă chiar complexe și ornamentate și au pășit. Astăzi, în tendință, întreaga compoziție de hârtie, desenată manual sau tipărită și tăiată din șabloane pregătite.Schița unei păduri acoperite cu zăpadă sau a unei case mici, cu capace de zăpadă pe acoperiș, arată frumos și basm.

Pentru a crea o decorare cu adevărat luminos și colorat fereastră permite tehnica de decoratiuni de Craciun origami. Acestea sunt figuri tridimensionale care arată excelent în combinație cu ghirlande cu iluminare cu LED.

Decorarea parapeturilor pentru Anul Nou 2019

Decorarea ferestrelor pentru Anul Nou începe cu trecerea de la pervazul ghivecelor tradiționale cu plantele în ghivece. Spațiul eliberat poate fi folosit cu ușurință pentru a crea o compoziție de Anul Nou.

Orice poate servi drept material pentru crearea de compoziții:

  • figurine de caractere de anul nou sau animale - cerb, simbolul anului care vine
  • arbori artificiali de Crăciun sau mici mici ramuri de pom de Crăciun
  • gata-realizate compoziții decorative cu cadouri, jucării moale, sanie

Casa dvs. va fi umpluta cu o aroma uimitoare de vacanta daca decorati pervazul cu o compozitie de mere rosii, portocale si condimente, cum ar fi bete de scortisoara, catei sau cardamom.

O tendință interesantă și foarte frumoasă din ultimii ani - borcane de sticlă de formă neobișnuită, în care sunt plasate jucării de pom de Crăciun, conuri, zăpadă artificială sau ghirlandă răsucite. Această decorare arată foarte neobișnuită și plină de culoare.

Decorarea unei case și ferestre pentru Anul Nou este o activitate interesantă care vă va oferi copiilor dvs. multe momente luminoase. Inspirați-vă acasă un sentiment de vacanță magică cu ajutorul unui basm de iarnă din hârtie și ghirlande, desene colorate de guașă, crengi de molid și alte atribute ale sărbătorii de Anul Nou. Bucuria și bunăstarea familiei sunt cu siguranță vizibile în ferestrele de vacanță.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.