Pictura moderna a corpului este comparabila cu arta reala, astfel incat tatuajele arata realiste si pline de culoare. În plus, cei care doresc să facă un tatuaj spectaculos pe corpurile lor nu sunt restricționați de interdicții.

Inițial, tatuajul a servit ca simbol al unei anumite categorii de oameni. Astăzi, desenul pe corp nu este altceva decât o decorare sau un anumit simbol care exprimă emoții, planuri sau simbolizează un eveniment memorabil în viața unei persoane.

Există multe tipuri de tatuaje, care, în funcție de idee, pot fi voluminoase, colorate, negre și albe. Dacă vrei să faci primul tatuaj în viața ta, atunci mai bine înțelegi toate intricaciile unui tatuaj special. Revizuirea noastră vă va ajuta în acest sens.

Tatuaj alb: schițe de fotografie pentru fete

În ciuda faptului că arta tatuajelor merge adânc în vremurile vechi, noi modalități de decorare a corpului uman sunt în mod constant inventate.Tatuajul alb a apărut destul de recent, dar a câștigat o mare popularitate printre fete.

Există mai multe motive pentru aceasta. Pigment albastru sau negru tatuaje arata destul de luminoase și sfidător. Tatuaj alb, la rândul său, nu este atât de vizibil și arată ca un semn de stil, mai degrabă decât pretentiousness și vulgaritate.

Tatuajul este aplicat în mod clasic cu ajutorul unui pigment de culoare albă, deci un astfel de model este păstrat ca toate celelalte tatuaje colorate. Va trebui să actualizați desenul la fiecare 5 ani.

Procesul de vindecare după aplicarea unui tatuaj alb este puțin mai lung, deoarece desenul este aplicat la o adâncime mai mare și rănile au nevoie de mai mult timp pentru a atrage.

Tatuaj biomecanic: schițe realiste

Biomecanica este o tehnică foarte populară printre bărbați. În acest fel par să vrea să demonstreze că sunt "înăuntru". Caracteristica principală a biomecanicii este realismul incredibil al tatuajului. Stăpânul folosește principiile de bază ale aplicării unui tatuaj 3D cu umbre și contururi de desen.

Biomecanica își datorează popularitatea faimosului ilustrator William Hayer, care a creat imagini ale unor ființe extraterestre care arată asemănător cu oamenii, dar au un dispozitiv mai complex. Se dovedește un fel de robot în formă umană. Acesta este mesajul pe care oamenii doresc să-l arate, reprezentând tatuajele în organism în stilul biomecanicii.

Black tatuaj

Blackwork este alegerea maximaliștilor care nu se tem să-și decoreze corpul cu tatuaje constând exclusiv din pigment negru. Astfel de tatuaje se disting printr-un volum uriaș, o arie largă de aplicare a unui singur model de culoare neagră.

Principala regulă de negru - cu cât este mai neagră cu atât mai bine. Nu toată lumea îndrăznește să pună un astfel de tatuaj pe corp, cu toate acestea, acest stil are, de asemenea, fanii săi. Un tatuaj întunecat solid este o modalitate foarte bună de a ascunde desenele nefericite din trecut.

Stil oriental tatuaj

Stilul oriental întruchipează mitologia budismului, filosofia chineză, caligrafia japoneză și alte motive recunoscute orientale. Stilul include multe domenii:

  • hieroglife de tatuaje - desen cu personaje misterioase, profund semnificative. Fiecare element al tatuajului simbolizează elementele, loialitatea, dragostea.
  • tatuajele animale sunt exemple vii ale acestei tendințe - tigrii, dragonii, peștii, care au un înțeles deosebit în mitologia japoneză.
  • simboluri ale budismului
  • Scrisori sanscrite

Stilul tatuajelor de la domiciliu

Tatuajele, realizate în stilul dovork, constau dintr-un set de puncte de diametru diferit. Principalul rol în creație este dat formei și ornamentelor geometrice stricte.

Folosind o concentrație diferită de puncte pe o anumită zonă a corpului, puteți crea un model mai întunecat sau mai deschis. Ele fac imaginea bogată și contrastantă. Maeștrii profesioniști încearcă să nu amestece stilul de dovork cu alte metode de tatuare. Din aceasta, sensul și apariția rezultatului final pot fi pierdute. Prin urmare, dacă decideți să faceți un tatuaj în stilul de lucru Dot, discutați apoi acest nuanțe cu comandantul în prealabil.

Stilul de tatuaj în stilul de linie

Tehnica liniei de artă este similară cu cea a obiektu, cu singura diferență că aici, în loc de puncte, se utilizează linii drepte și curbe. Principala caracteristică a stilului este accentul pe contur și formă. Textura, umbrirea și culorile sunt secundare. În unele schițe, punctele de diferite diametre sunt folosite împreună cu liniile, ceea ce creează o piesă spectaculoasă a umbrelor. Maeștrii artei de artă perfect capabili de a crea tatuaje uimitoare, constând în întregime din linii.

Brut stil tatuaj arta

Nu cu mult timp în urmă, comunitatea de tatuaje discuta energic o tehnică nouă de tatuare - artă Brut, care a fost împrumutată din arta modernă. În acel moment, art-brut a fost o direcție exagerată a creativității, în mare parte datorită abandonării standardelor estetice general acceptate.

Tattoo art-brut arată foarte neobișnuit. Ce face acest stil diferit de restul? Prima extravaganță a imaginii. Adesea este aplicat corpului fără aprobarea prealabilă a modelului care vine în minte de comandant, atunci va fi pe corpul vostru.Profesioniștii numesc art-brut avangarda artei tatuajelor și prezic o mare popularitate în următorii ani.

Tatuaj de aromă temporară

Tatuajurile temporare reprezintă o alegere excelentă pentru fete și oameni care încă nu au decis ce tip de desen vor să vadă pe corpul lor. Un bonus la aceasta este componenta aromatică.

Tatuajul aromat rămâne pe corp timp de cel mult o săptămână și este spălat cu apă. Prin urmare, un astfel de model spectaculos pe corp este făcut la un eveniment semnificativ, după care va dispărea ușor de pe piele.

Tatuaje volumetrice: un efect 3D incredibil asupra corpului

Tatuaj 3D este pur și simplu imposibil de ignorat în revizuirea noastră, deoarece această tendință devine din ce în ce mai populară în fiecare anotimp. Volumul tatuajului este atins prin trasarea marginilor întunecate ale modelului și aplicarea umbrelor cu pigmenți întunecați. Tatuajul arată mai mult decât impresionant.

Ca schițe alege flori, fluturi, portrete, modele. A face un tatuaj 3D este mai bine cu un maestru profesionist, deoarece nu toată lumea poate face un desen foarte voluminos, aceasta este o lucrare dificilă și dureroasă.

Arta tatuajelor se dezvoltă într-un ritm rapid - se dezvoltă vopsele de pigmenți noi care rezistă efectelor detergenților și ale soarelui, se deschid noi direcții, care nu puteau fi visate decât în ​​mai multe sezoane.

Astăzi putem spune că arta tatuajului se află la vârful dezvoltării sale, astfel încât acoperă toate preferințele oamenilor de la desene simple, abia vizibile, la imagini realiste spectaculoase care acoperă întreaga suprafață a corpului. Ce credeți că ar trebui să fie un tatuaj? Trimiteți opinia dvs. în comentariile la articol.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.