Decorarea corpului cu tot felul de simboluri este destul de tradițională. Cei care sunt interesați de tot felul de horoscoape preferă să aleagă simboluri și atribute legate de semnul zodiacal. Conform convingerii profunde a oamenilor care onorează astrologia și predicțiile, astfel de semne pe corp își trădează puterea, curajul și energia internă.

Cancer Zodiac Sign

Acest semn include toți cei născuți între 22.06 și 22.07. Reprezentanții semnului sunt oameni secreți și autoabsorbiți. În același timp, aceștia tind să ofere surprize celorlalți și nu sunt întotdeauna plăcuți.

Desemnarea semnului arata ca numarul 69. O versiune prototip pentru design sunt doua gheare ale animalului. Cineva crede că simbolul a apărut din cultura estică și asta înseamnă yin și yang. Semnul zodiac în sine poartă energie feminină. Prin urmare, se crede că figura simbolizează sânul feminin sau chiar oul.

Pentru aplicarea pe corp, puteți alege:

  • imagine reală a animalelor;
  • constelație;
  • simbol.

Este demn de remarcat faptul că, umplând imaginea de Cancer pe corp, este necesar să se indice esența ei, ca un semn al zodiacului. Acest lucru este important deoarece animalul în sine are un înțeles diferit în cultura tatuajelor. Simbolul pe corp poate însemna stealth - ca principala caracteristică a reprezentanților semnului. De asemenea, imaginea înseamnă mișcare și luptă pentru auto-dezvoltare, ca parte a cunoașterii de sine. Liniile rotunde simbolizează armonie interioară și infinit.

Gemeni Zodiac Sign Tatuaj

Adesea puteți găsi imaginea Gemeni sub forma a două fețe identice. Pentru claritate, se recomandă completarea modelului cu semne zodiacale.

Gemenii sunt de cele mai multe ori vulnerabili și romantici. Ei tind să-și schimbe repede și adesea gândul și să ia decizii spontane. Puteți alege o imagine realistă a gemenilor, inscripția Gemini sau două bare transversale groase, interconectate, coloane romane 2.

Imaginea unui simbol poate avea un dublu sens. Înseamnă simultan duplicitatea unei persoane și armonie de caracter. Unii preferă să creadă că simbolul sub forma a două coloane reprezintă poarta către lumea cunoașterii de sine.

Berbec tatuaj semn zodiacal

Simbolul pe corp, care denotă semnul Berbec, poartă energia masculină. Oamenii născuți sub aceasta se caracterizează prin activitate, curaj și abundență de vitalitate.

Cei care pedepsesc semnul Berbecului pe corp, pot încerca să-și demonstreze unicitatea și originalitatea. De asemenea, cineva suficient pentru a accentua în acest fel aparținând acestui semn zodiacal. Alții încearcă să indice disponibilitatea lor de a rezista obstacolelor. Într-un anumit punct de vedere, simbolul lui Berbec este semnul câștigătorului. Astfel de oameni sunt gata să vină la salvare și să demonstreze capacitatea de reacție. Dintre toate interpretările acestui și a altor tatuaje, lucrul principal este doar sensul pe care titularul îl pune în imagine.

Zodiac semn tatuaj Balanta

Cei care văd simbolul Balanță pe o altă persoană pot presupune în siguranță că o persoană este prietenoasă și romantică. Ei acordă o importanță deosebită sincerității și luptă pentru justiție în orice situație. De asemenea, trebuie avut în vedere faptul că reprezentanții semnului sunt nehotărâți și predispuși la schimbări nejustificate de opinie.

Alegerea unui tatuaj în formă de Libra, proprietarul său vrea să sublinieze atitudinea sa deosebită față de justiție. Este important pentru el să rămână în echilibru și în armonie cu el însuși și cu convingerile sale. Se crede că un astfel de semn pe corpul Balanta le ajută să identifice pentru ele însele lucrurile foarte importante din viață și le protejează de oamenii răi.

Leu tatuaj semn zodiacal

Leul poartă, de asemenea, energie masculină. Un tatuaj cu simbolul acestui semn zodiacal este capabil să-și înzestreze posesorul cu masculinitate, forță interioară și curaj.

Pentru a desemna afilierea cu un semn, este suficient să umpleți un caracter mic sub forma unei litere n cu o coadă alungită pe o parte. Acest simbol în cultura tatuajului înseamnă auto-control și expunere subliniată. În loc de simbol, o față în întregime a unui leu sau a unui prădător este umplută mai des. Dacă o astfel de imagine nu este desemnată ca un semn al zodiacului, atunci ea va purta un înțeles complet diferit.

Zodiac sign tattoo Pesti

Pestii sunt desemnati de doi crescenti care se uita unul la altul la exterior. Între ele, o linie perpendiculară este localizată ca element de legătură. Simbolul reprezintă două pești înotați în diferite direcții. Semnul denotă yin yang - armonie și echilibru. Același înțeles este investit în astfel de tatuaje.

De asemenea, tatuajul înseamnă dorința de libertate în ceea ce privește creativitatea și viața personală. O persoană care își face propriile tatuaje vrea să sublinieze dorința sa de a fi liber.

Capricorn tatuaj zodiac

Simbolul care denotă acest semn zodiacal arată ca litera n, având în final o buclă. Este perfect ca un tatuaj. Un semn pe corp va însemna conexiunea proprietarului său cu Soarele. Un astfel de tatuaj oferă putere și energie interioară pentru viață și noi realizări. Proprietarul său poate deveni un lider neobosit și autor al realizărilor unice.

Varsator Zodiac Sign Tattoo

Cei nascuti sub semnul Varsatorului se straduiesc pentru libertate. Ei doresc să arunce la o parte cătușele cadrului creat de societate și să depășească standardele acceptate. În plus față de imaginea în care eroul toarnă apă dintr-o cană, Vărsătorul este desemnat cu un simbol sub forma a două linii orizontale ondulate. Potrivit legendei, un val este mort, iar al doilea este viu. Într-o altă interpretare, prima linie înseamnă mintea, cealaltă - sentimente.

Tattoo cu acest semn este destinat să devină un talisman și să scape de eșecuri. Desenul cu apă vărsată subliniază dorința de a scăpa de toate relele. Dacă apa este turnată de o persoană atletică, atunci ea devine un simbol al forței. Dacă un simbol cu ​​două linii a fost ales ca un tatuaj, înseamnă dualitatea personajului unei persoane.

Taur Zodiac Sign

Taurul a fost întotdeauna personalități încăpățânate și gelos. În același timp, în spatele lor, puteți să vă ascundeți în siguranță de adversitate. Principalele caracteristici pe care proprietarul unui astfel de simbol pe corp dorește să le sublinieze:

  • autoritare;
  • putere;
  • dorința de a asista;
  • dorința de a persevera în obiectivele lor;
  • conservatoare;
  • precauție;
  • vitalitate în exces.

Fecioara tatuaj semn zodiacal

Tatuajul pe corp, sub forma unui simbol al Fecioarei, înseamnă dorința de armonie și perfecțiune. Dacă în loc de simbol este aleasă o imagine, atunci proprietarul acesteia dorește să sublinieze eleganța, harul, capacitatea de mângâiere, sinceritatea și natura creativă.

Scorpion zodiac tatuaj

Simbolul, care este de obicei descris pe corp, subliniind afilierea sa la acest semn zodiacal, arata ca litera latina m cu o sageata la sfarsit. Despre sensul unui astfel de tatuaj poate fi judecat prin trăsăturile desenului său. Dacă simțul sau imaginea este evidențiată cel mai clar, atunci vor să sublinieze curajul și disponibilitatea de a lupta. De asemenea, imaginea poate însemna senzualitatea amestecată cu politețea proprietarului.

Sagetator zodiac tatuaj

Simbolul Sagetator arată ca o săgeată în sus. Aceste tatuaje sunt alese de proprietarii componentei creative. Ar trebui să fie imediat clar pentru alții că proprietarul unei astfel de mărci pe corp este o personalitate versatilă, dezvoltat în toate privințele. Arcerii tind să demonstreze puterea spiritului în toate eforturile lor.

Unde să umpleți semnul zodiacal

Localizarea unui astfel de tatuaj pe corp este de o importanță deosebită. Bărbații i-au umplut pieptul pentru a întări puterea spiritului și a aduce armonie în relație. Imaginea de pe gât va stimula creșterea carierei și va contribui la dezvoltarea proprie. Acest tatuaj pe gât poate deveni un talisman și un talisman pentru noroc.

Tatuajele cu simboluri ale semnelor zodiacale de pe încheietura mâinii sunt de asemenea comune. Situat la dreapta, o astfel de imagine va ajuta la optimizarea relațiilor cu cei dragi și chiar la începerea unei familii. Mâna stângă nu este cel mai bun loc pentru un tatuaj. Se crede că imaginea în acest loc stimulează creșterea îndoielii de sine și apariția îndoielilor cu privire la orice ocazie. De asemenea, pozitiv asupra vieții proprietarului tatuajului le afectează locația pe spate, abdomen, picioare și partea inferioară a spatelui.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.