Ce să vă dați propriile mâini: cele mai bune idei

0

În lumea modernă, din ce în ce mai puțini oameni se gândesc la ceea ce trebuie să dea unei persoane sau altuia. Desigur, astăzi puteți cumpăra aproape orice sau bani prezenți. Dar vă recomandăm să nu uitați că puteți face un cadou foarte bun cu propriile mâini. La urma urmei, orice lucru făcut cu dragoste este mult mai valoros și mai scump decât un magazin prezent.

Ce puteți dona?

Majoritatea oamenilor care doresc să facă ceva cu mâinile lor se confruntă cu această problemă. Pentru a începe, vă recomandăm să vă gândiți la ceea ce îi place o persoană sau o altă persoană. Este posibil să-i aduceți la viață.

De asemenea, merită să vă gândiți la cât de aproape vă este o persoană. De exemplu, un mic cadou pentru un angajat la locul de muncă nu ar trebui să fie prea voluminos și scump. În caz contrar, este posibil să nu fie percepută foarte corect.

Dacă darul este destinat rudelor sau prietenilor, atunci nu ar trebui să apară probleme cu alegerea. La urma urmei, probabil că știi toate hobby-urile, visurile și aspirațiile.Și noi, la rândul nostru, am pregătit o selecție de idei de cadouri elegante și moderne, care sunt potrivite pentru o varietate de sărbători.

Perna decorativă

Dacă doriți să faceți un cadou unui copil sau unor prieteni, vă sugerăm să faceți o pernă. Dar nu destul de normal, dar decorativ, sub forma unei gogoși. Aceasta va fi o decorare minunată a camerei și vă va aminti mereu de tine.

Pentru fabricarea sa vor fi necesare următoarele materiale:

 • simțit sau fleece bej și roz
 • fir pentru a se potrivi fiecare umbră
 • bucăți mici de pâslă colorate
 • umplutură (de exemplu, baterea)
 • mașină de cusut
 • foarfece
 • ace
 • un creion.

Tăiați din două felii de cercuri de culoare bej. Pentru a face acest lucru, puneți bucățile de pânză deasupra celuilalt și trageți un cerc mare utilizând o găleată din plastic sau alt recipient. Apoi, în centru, trageți un cerc mic, care înconjoară farfuria.

Un alt cerc roz ar trebui să fie puțin mai mic. Pentru a face ca arata ca o glazura pe o gogoasa, vom face margini ondulat.

Ca stropire folosim bucăți de pâslă multicolore, le tăiem în benzi de dimensiuni mici. Atașați spațiile goale la un cerc de roz.

Coaseți detalii multicolore și apoi atașați simțul roz la baza bej cu ace.

Cu ajutorul unei mașini de cusut am coase o bucată roz de-a lungul marginii.

Conectați inelele bej și coaseți-le într-un zig-zag. Asigurați-vă că lăsați o gaură mică pentru ao umple.

Umplem perna cu o bataie și totul, un cadou frumos este gata!

În funcție de hobby-urile celor dragi, puteți face o varietate de opțiuni de pernă.

Jucătorii adevărați vor fi încântați de o astfel de pernă!

Pernutele drăguțe în nuanțe neutre vor fi o decorare minunată a camerei pentru copii.

Cadouri dulci

Acest cadou va încânta nu numai copiii, ci și adulții. La urma urmei, ce ar putea fi mai bine decât dulciurile tale preferate? Așa e - multe dulciuri.

Pentru a face un astfel de cadou, achiziționați:

 • dulciuri preferate
 • lipici
 • oală
 • floră spumă sau spumă
 • iarba artificiala
 • frigarui.

Conectați toate detaliile așa cum se arată în fotografie. Cadou dulce este gata!

Imagine a firelor

Dacă doriți să felicitați o persoană care iubește diferite elemente de decor acasă, încercați să faceți o fotografie.

Nu este nevoie să puteți desena, pentru că veți avea nevoie de detalii complet diferite:

 • lemn de bord
 • cuie
 • ciocan
 • fire de orice umbră
 • hârtie pentru desen.

Pe hârtie, tragem o inimă mare. Am pus desenul pe tablă și, de-a lungul conturului, ne unghii cu un interval de 2-2,5 cm, apoi scoatem hârtia.

Conectați capătul firului la unul dintre unghii. În ordine aleatoare, țeseți un fir de la un unghi la altul. Fa acest lucru până când tot spațiul este acoperit.

Fixăm firul pe unghiile.

O imagine frumoasă a unei inimi este gata. Acest cadou va mulțumi cu siguranță fiecărei persoane, deoarece în mod ideal completează interiorul și vă va aminti.

În funcție de preferințele, stilul interior sau hobby-urile unei persoane, puteți face o imagine cu un model diferit. Exemple frumoase și neobișnuite sunt prezentate în fotografie.

Brățară elegantă pentru sora sau prietena ta

După cum știți, fetele sunt femei reale de modă. Acesta este motivul pentru bijuterii realizate manual este un cadou minunat pentru orice vacanta.

Pentru a face un astfel de accesoriu, veți avea nevoie de:

 • bratari simple subtiri
 • margele sau o ghirlanda de margele
 • superglue
 • fire de orice umbră.

Lipiți margelele de brățară cu superglue. Noi vânt fiecare margine de mai multe ori. În final, fixăm firul cu adeziv.

Puteți face mai multe brățări de nuanțe diferite, astfel încât să fie mai convenabil să le combinați cu hainele.

Apropo, ca supliment la acest cadou, puteți face o tavă mică pentru brățări și alte accesorii. Doar urmați instrucțiunile din fotografie.

Geantă de plajă cu imprimare originală

Un cadou sub forma unei pungi cu un model neobișnuit va surprinde cu siguranță chiar și cel mai bun prieten. Puteți să-l coaseți folosind materiale din bumbac sau să cumpărați o pungă fină dintr-o singură culoare.

Vopselele acrilice sunt cele mai potrivite pentru a crea un model.Puteți desena manuală sau puteți folosi un șablon, așa cum se arată în fotografie.

Buchet de bomboane

Dacă sunteți invitat la o vacanță unei persoane care are totul, nu vă faceți griji, faceți o compoziție originală de dulciuri. Crede-ma, acest cadou va place cu siguranta si va atrage atentia tuturor invitatilor.

Pentru a face flori, veți avea nevoie de:

 • bomboane
 • carton ondulat de diferite nuante
 • foarfece
 • clar mica
 • frigarui
 • fir puternic.

Taiați patru bucăți de nuanțe diferite de hârtie ondulată, așa cum se arată în fotografie.

Luați unul dintre ele și pliați de patru ori.

Pe de o parte, tăiați colțurile ascuțite.

Desfaceți hârtia și dați petalelor o formă convexă, întinzându-le.

Repetați același lucru cu restul de hârtie.

Răsuceam marginile petalelor cu un bivol.

Înfășurați bomboanele în mica transparentă și fixați cu fir.

Atragem cea mai mică bucată de hârtie.

Adăugați treptat toate restul.

Astfel de flori pot fi combinate într-un buchet frumos sau pot crea o compoziție neobișnuită. Totul depinde de imaginația ta.

Scrisoare în vrac

Un cadou minunat pentru cei care iubesc lucrurile creative - o scrisoare voluminoasă. Aceasta poate fi prima literă a primului sau a ultimului nume. Faceți-o foarte ușor, deoarece puteți folosi carton sau lemn. Și apoi decora pe cont propriu.

Un cadou pentru călătorul real

Este nebunul tau iubit despre o anumita tara, sau doar visezi sa mergi acolo? Oferim să-l ajutăm sau să îl motivăm să călătorească cu darul său.

Unitate USB în carcasa originală

O opțiune excelentă de a transforma un dispozitiv simplu într-un accesoriu elegant. Fiecare persoană va fi încântată de acest dar.

Cadou comod

Dacă nu cunoașteți foarte bine o persoană sau doriți să faceți un mic cadou colegilor, vă sugerăm să faceți un cadou comestibil. Pentru a face acest lucru, puteți folosi literalmente totul: cacao, nuci, cookie-uri de casă, marshmallows și multe altele.

Lumina de noapte și sfeșnicul faceți-o singură

Un astfel de dar nu este greu de făcut. Mai mult, nu necesită materiale prea complexe. Urmați instrucțiunile de pe fotografie și asigurați-vă că rezultatul va fi cu siguranță vă rugăm.

Un cadou de-a-ta este un lucru foarte valoros. La urma urmei, deseori producția lui necesită mult timp și efort. Dar totusi rezultatul merita. Asigurați-vă că încercați să implementați cel puțin o idee și să distribuiți rezultatele în comentarii.

Îți place să faci cadouri cu mâinile tale sau preferi să le cumperi?

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.