Do-it-yourself cutie de bijuterii: clase de master si idei creative

0

În vitrine puteți găsi un număr mare de cutii de bijuterii pentru cele mai neobișnuite forme de bijuterii. Decorul lor este remarcabil în frumusețea sa, totuși, în ciuda acestei "decorări", dorința de a face un sicriu pentru bijuterii cu mâinile proprii la femeile cu ace nu dispare.

A face meșteșuguri cu mâinile tale nu este doar un omagiu pentru talent, ci și o dorință de a arăta pricepere, de a crea un lucru original pe care nimeni altcineva nu îl are.

Cutie de tambur din scotch

Procesul de a crea o astfel de casetă este atât de simplu încât orice fată se poate descurca.

Vom avea nevoie de:

  • tambur de scotch
  • carton gros
  • un creion
  • foarfece
  • Clei PVA

Mai întâi de toate, este necesar să se pregătească o bază de carton pentru fundul și capacul cutiei. Pentru a face acest lucru, atașați bobina pe o foaie de carton și rotiți-o cu un creion. Cercul rezultat trebuie tăiat cu un alt cerc cu un diametru de 3 cm mai mare decât baza.

Folosind un obiect ascuțit sau o riglă metalică, îndoiți marginile bazelor rotunde. Lipiți o bază pe bobină cu adeziv PVA.Acesta va fi partea de jos a cutiei. Pentru a ascunde marginile neuniforme, lipiți punctele de lipire cu o bandă subțire de bandă adezivă.

Pentru capac, este necesar să se pregătească o bandă de carton gros și să se alăture la bobină și capac. Lățimea benzii trebuie să fie egală cu jumătate din înălțimea bobinei. Deci montantul va fi mai puternic. Lipiți părțile capacului cu adeziv PVA, lăsați-l să se usuce complet.

Pentru a spori rigiditatea capacului și a fundului, puteți lipi un alt strat de carton cu un diametru egal cu diametrul tamburului.

Sicriul este gata, rămâne doar să-l decorezi. Pentru a face acest lucru, utilizați tehnica decupajului sau decorarea simplă cu vopsele acrilice, film autoadeziv cu amprente sub copac sau piatră.

Bagheta caseta cu propriile mâini

Cutie elegantă și elegantă din baghet. Bagueta - un material special folosit pentru a crea cadre de tablouri. În vânzare puteți găsi materiale fabricate din lemn sau plastic.

Se recomandă folosirea unei baghete din plastic pentru a crea cuști. Este mai moale decât lemnul, mai ușor de tăiat și nu arată mai rău decât materialul natural.

Înainte de a cumpăra o baghetă în saloanele de artă, trebuie să determinați cantitatea de material care va fi necesară pentru cutie. Poti sa faci un sicriu pictat in miniatura sau sa faci o meserie eleganta cu laturi de pana la 15 cm. Dupa ce ai decis asupra parametrilor, taie doua benzi de aceeasi lungime de la bara principala. Procesați capetele spațiilor cu un cuțit pentru a obține un unghi de 45 de grade.

Înainte de lipirea fină a semifabricatelor baghete, încercați-le unul pe altul, asigurați-vă că nu există lacune. În cazul detectării unor neconcordanțe, procesați marginile cu șmirghel. Lipiți îmbinările laterale ale peretelui lateral cu adeziv sau clei de lemn.

Pe măsură ce partea inferioară și capacul sicriului este folosit carton gros, tăiat la dimensiunea unui pic mai mare decât sicriul. Fundul este lipit de momentul lipirii cutiei. Cu capacul va trebui să tortureze. Bucăți de bucla de pian, bucăți de țesătură groasă care leagă capacul și cutia sunt folosite pentru fixarea acestuia. Indiferent de felul în care se lipeste capacul, articulațiile trebuie ascunse sau manipulate cu grijă.

Cutia de bagaje nu necesită decorații, dar acest lucru nu vă împiedică să-l decorați folosind tehnica decoupage, lăcuire, învelind capacul și fundul cu țesătură de catifea sau piele.

O cutie de șervețel de bambus: un atelier detaliat

Poate că există o cutie de bambus în fiecare casă. Mai mult decât atât, este foarte rar să găsim versiuni simple, majoritatea fiind decorate cu modele originale. Pentru a crea un coș de volum dintr-un șervețel dens, trebuie să coaseți țesături decorative decorative pe ambele părți ale marginilor.

Sarcina dvs. este de a fixa laturile cât mai strâns posibil, astfel încât în ​​procesul de utilizare a lucrurilor să nu devină umede. Manipulați marginile șervețelului cu fire frumoase strânse care vor consolida structura și o vor face mai curată. Tăiați 2 semifabricate rotunde din material, acestea vor servi drept laturi ale cutiei.

Pot fi armate cu inserții din carton sau din plastic. Aveți posibilitatea să conectați șervețelul din țesături și bambusul cu adeziv sau fire. Numai 3 laturi ale semifabricatului sunt îmbinate, partea superioară rămasă este prelucrată cu o cusătură frumoasă sau decorată în alt mod.

Pentru dispozitivul de fixare, utilizați butonul original și orificiul. Opțiunile gata pentru dispozitivele de fixare pot fi găsite în magazinele hardware.

Cutia finisată este acoperită cu lac acrilic. Deci, va fi mai puțin murdar și mai mult timp au un aspect elegant.

Cutie de bijuterii din cutie de pantofi

Cutiile din carton reprezintă o bază excelentă pentru crearea caselor, mai ales că fetele moderne nu au lipsă de acest material. Cutiile de pantofi, ambalajul cadoului și multe altele pot fi materialele pentru o cutie de bijuterii viitoare.

Nu mai trebuie să creăm o cutie de la zero, de cele mai multe ori va dura pentru a decora caseta și a crea conexiuni între capac și bază.

Mai întâi, goliți cutia de pe stratul de film. Acest lucru va oferi o decorare ușoară a cutiei, aplicând vopsea sau lac.

Asigurați-vă în colțurile capacului 2 crestături și aliniați marginea închisă pe o parte longitudinală. Folosind adezivul PVA, lipiți-l în lateralul cutiei. Încercați să faceți conexiuni cât mai mult posibil, dacă este necesar, consolidați-le cu bandă scotch.

Dacă doriți, puteți înlătura marginea ascunsă din toate părțile, lăsând în același timp marginile perfect netede. Sicriul finit este decorat cu o țesătură sub care este închis un strat subțire de cauciuc spumant. Sicriul decorat cu catifea sau flizelina arata magnific.

Formă de carton în formă de inimă

Forma originală a cutiei va atrage multe fete, iar dvs. puteți face o asemenea meserie. Tot ce aveți nevoie este un carton gros, un material de lipici și de decorare.

Tăiați cartoanele 2 tulpini în formă de inimă. Pregătiți de asemenea laturile cutiei, înălțimea cărora este determinată independent, în funcție de scopul mestesugurilor. Tăiați marginea inferioară a părților laterale așa cum se arată în fotografie și lipiți-le cu Momentul până la bază.

Puteți conecta capacul și cutia folosind bucăți de material gros, care sunt fixate cu clei.

Decoreaza caseta din interior cu hirtie decorativă și o decoreaza cu dantelă, desene de decupaj, flori gata făcute din țesătură sau hârtie și margele deasupra.

Crearea meșteșugurilor cu propriile mâini și contemplarea rezultatelor muncii aduce bucurie mare femeilor de ac. Cască, create independent, elemente unice care au absorbit munca grea și abilitățile creative ale creatorului său. Astfel de gizmos va fi o mare decor pentru casa ta sau poate servi ca o idee mare cadou.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.