În Moscova există o mulțime de muzee, vizite care vor fi utile și interesante pentru oamenii de diferite vârste. Mitul că muzeul poate fi plictisitor de mult distrus. Bună dispoziție după o astfel de excursie va fi cu siguranță furnizată, mai ales dacă este un muzeu neobișnuit. După ce vizitează astfel de unități, vizitatorii vor să se întoarcă aici din nou, după o vreme, și amintiri vii rămân în memoria lor. Ce muzee merită cu siguranță vizitate pentru oaspeții de la Moscova?

Experimentarium

În prezent, există numeroase muzee de divertisment din lume în care vizitatorii pot efectua experimente și pot vedea exponate științifice. Experimentul de la Moscova este unul dintre ei. Există mai mult de 250 de exponate științifice din diferite secțiuni ale științei - mecanică, magnetism, optică, electricitate, acustică.Muzeul dispune de laboratoare, săli de apă, puteți vizita spectacolul "Cinema sferică", în care vizitatorii din sfera ecranului filmului vizionează filme științifice interesante.

Admiterea pentru un adult costă 600 de ruble, un copil între 4 și 16 ani - 450 de ruble, copiii sub 3 ani au admitere gratuită.

Muzeul Lamakovsky dedicat mașinilor vechi și motocicletelor

În Moscova există un muzeu unic dedicat transportului. A fost construită în 1987 și a început să primească primii săi vizitatori abia în 1991. În prezent, în muzeu au fost colectate 50 de motociclete, camioane, mașini și alte exponate ale vehiculelor. Una dintre aceste exponate antice - Rolls Royce în 1916, care a aparținut conducătorului revoluției. Aici puteți cumpăra suveniruri.

Prețul unui bilet pentru adulți este de 300 de ruble, 200 de ruble pentru copii.

Muzeul forestier

Adevărata bogăție naturală este pădurea. Asta este și a deschis un muzeu la Moscova. Autorii doresc să atragă atenția publică asupra problemelor asociate neglijenței față de natură. Toate exponatele fascinante se află în conacul secolului al XIX-lea, care a fost reconstruit pentru muzeu. În acest loc va fi foarte interesant de a petrece împreună cu copiii. Aici vor afla multe lucruri interesante despre locuitorii pădurilor și cum se vor comporta în pădure. Din documentarul pe care vizitatorii îl pot vedea aici, vor învăța cum să crească un copac din semințe.

Costul vizitei unui muzeu pentru un grup de 15 persoane va costa 13.000 de ruble, 30 de persoane - 18.000 de ruble.

Muzeul de Geografie al Universității de Stat din Moscova

Acesta ocupă 7 etaje din clădirea Universității de Stat din Moscova. Pentru a vizita aici trebuie să intrați în grupul de excursii. Biletele trebuie comandate în două săptămâni. Teme de excursii sunt următoarele:

  • casa noastră este planeta Pământ;
  • dezastre naturale din istoria Pământului;
  • vulcani și cutremure

Muzeul conține exponate de meteoriți, sol lunar, roci de munte și de ocean, diverse minerale.

Costul turului în grup este de 720 de ruble.

Muzeul metroului din Moscova

Toate etapele de dezvoltare a metroului din Moscova pot fi explorate în Muzeul Metro. A fost descoperit în 1967. Aici într-un singur loc sunt colectate machete de scări rulante, vagoane, precum și multe fotografii vechi și documente, bilete, o colecție de jetoane.

O vizită la Muzeul de metrou din Moscova va fi interesantă atât pentru copii, cât și pentru adulți. Aici vă puteți distra și puteți afla multe fapte interesante despre construcția metroului.

Intrarea în muzeu este gratuită.

Kremlinul din Izmailovo

Kremlinul este un întreg complex de divertisment. A găzduit un muzeu de jucării, Istoria mondială în plasticină, un muzeu de ciocolată, marina rusă, pâine și apă. Vizitatorii pot vedea diferitele clase de maeștri ale ambarcațiunilor antice. Kremlinul Izmailovo găzduiește un târg de artă populară foarte mare. Puteți cumpăra costume naționale, păpuși de cuișoare de designer, suveniruri realizate manual. Iubitorii de artă își pot petrece timpul pe Aleea picturii.

Intrarea pe teritoriul Kremlinului Izmailovo este gratuită pentru toți veniții.

Muzeul "Submarin"

Simțiți-vă ca un membru al echipei de submarine poate fi în muzeu. Pe baza submarinului B-396 a fost realizat acest muzeu unic. Barca a fost numită "membru Komsomol din Novosibirsk".

Anterior, ea a desfășurat campanii militare, servite în Atlanticul de Nord și de Sud, patrularea frontierei în Norvegia și Marea Barents. În 1998, după anulare, submarinul a devenit adevăratul muzeu din Moscova.

Vizitatorii pot vizita toate cele șapte compartimente ale submarinului, se simt ca un navigator, stau pe scaun, sună clopotul. Aici puteți răsuci și atingeți totul.

Costul de admitere pentru un turist adulți este de 180 de ruble, un copil - 60 de ruble.

Muzeul Războiului Rece - Bunker-42

Este situat la o adâncime de 65 de metri. Guvernul a permis deschiderea acestui bunker pentru vizitatori, care a fost păzit pentru patria sa timp de 30 de ani, datorită faptului că nu mai reprezintă o valoare strategică.Vizitatorii se pot familiariza cu o instalație complet autonomă cu mijloace proprii de comunicare, pot explora toate tunelele și modelele de arme secrete, dintr-un film documentar pentru a afla despre Războiul Rece.

Un bilet pentru adulți costă 700 de ruble, biletul unui copil costă 500 de ruble.

Muzeul de deturnare a lui Yuri Detochkin

În acest muzeu neobișnuit, vizitatorii vor putea vedea numere false de mașini, dispozitive pentru furtul de mașini, pentru a se familiariza cu statisticile acestor infracțiuni. Vizitatorii pot vedea cum ofițerii DPS rețin un criminal specializat în furtul de vehicule. Muzeul prezintă dispozitivele generațiilor folosite de infractori pentru a ataca mașinile.

Prima mașină a fost furată în 1836. A fost un Peugeot, care a aparținut Baronului Julien.

Muzeul de Istorie a Pedepselor corporale

Durerea și tortura folosite pentru a pedepsi oamenii, a intimida mulțimea, au dat un exemplu restului. Într-un muzeu neobișnuit de pedeapsă corporală, vizitatorii vor vedea mașini de tortură reconstruite, se pot familiariza cu moartele caracteristice diferitelor popoare ale planetei. Ceea ce pare teribil în acest moment a fost considerat anterior drept normă. În atmosfera muzeului crește oroarea, dar aici puteți vedea multe lucruri interesante. Costul admiterii este de 400 de ruble.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.