În rețelele sociale și în presă de acum și de ori există știri tulburi despre cântăreața populară, Dima Bilan. Probabil, el se confruntă cu un viitor dificil: după cum spun mass-media, Bilan are probleme grave de sănătate și are nevoie de monitorizare regulată cu medicul.

Dima Bilan 2017

Dima Bilan: sănătate, diagnostic, cauza bolii

Totul a început cu faptul că, odată ce Dima a anunțat o pauză în lucrarea sa creativă. El a spus deschis că, din cauza unui sentiment de rău, nu poate să dea tot ce este mai bun la locul de muncă și pe scenă pe deplin. Fanii au reacționat violent la această veste, deoarece nu și-ar fi putut imagina că artistul energetic ar putea avea probleme de sănătate.

La sfârșitul anului trecut, cântăreața a găsit gastrită. Sa recuperat datorită unei diete terapeutice lungi. Și în 2017, Bilan a avut probleme cu coloana vertebrală, unde medicii au descoperit o hernie. Medicii au recomandat cu insistență chirurgia și cât mai curând posibil.

Între timp, rețelele sociale au început să difuzeze în mod activ anunțuri pe care cântăreața își ascunde bolile reale.Zvonurile despre o boală oncologică s-au răspândit peste toate masele publice. Trebuie remarcat faptul că această veste nu a fost confirmată de Yana Rudkovskaya (producător de Bilan). Ea a raportat că Dima și-a ras capul din proprie inițiativă și nu din cauza bolii.

Cântăreața se pregătește pentru un nou proiect și acesta este principalul motiv pentru noua imagine. Unii fani au găsit chiar o imagine nouă mai sexy a mentorului proiectului. Și cineva la numit chiar "frumos" și la sfătuit să nu se mai oprească din experiența sa.

Oricum, iubitorii de fani sunt în pierdere de la tipul de artist epuizat. Mai târziu, cântăreața însuși a confirmat că medicii au identificat hernia intervertebrală care necesită operații chirurgicale. Motivul pentru aceasta, cel mai probabil, a fost un program extrem de strâns de muncă și lipsa de odihnă suficientă.

Dima Bilan se reface. Participarea cu succes și rolul mentorului în proiectul "Voice. copii "

Recent, Dima Bilan și-a mulțumit fanii cu faptul că se recuperează: el a adăugat 9 kg și acum greutatea sa este de 78 kg. La început, durerile dureroase nu puteau fi tolerate, dar doctorii au vindecat idolul iubit al unui milion de fete și astăzi poate continua viața activă.

Dima Bilan și-a încheiat cu succes participarea la proiectul "Voice. Copii ", în care a acționat în calitate de mentor. Era cel care a reușit să câștige într-o luptă atât de puternică, pentru că toți participanții aveau un talent incredibil.

Dima Bilan cu un străin misterios

Mulți oameni numesc Bilan de 35 de ani un burlac de invidiat al afacerilor de spectacol rusesc. Dar, în ciuda acestui fapt, se știe puțin despre viața sa personală. Ultimul roman cu Elena Kuletskaya (modelul rus) a fost menționat în presă în 2011. Cuplul a planuit apoi să legitimeze relația, dar nu a venit niciodată la biroul de înregistrare.

Toți acești ani, Dima Bilan ar putea fi întâlnit în public numai cu prietenii săi, dar acum, potrivit presei, inima unui tânăr artist este luată. Apariția la aniversarea pop-regei showbiz-ului rus Philip Kirkorov a încurcat tânărul fani Dima. În Palatul Kremlin, care a reunit aproape toate stelele scenei naționale, cântăreața a apărut în compania unei brunetă frumoase.

După cum spun martorii oculari, Bilan nu a lăsat fata într-un singur pas. Cuplurile fotografiate împreună nu numai că au avut un concert de Kirkorov, dar și-au bucurat și compania după aceea. Cu siguranță, toată lumea a sugerat că fata dulce - artistul iubit. Cu toate acestea, este posibil ca acesta să fie un alt prieten apropiat.

Deși cântăreața însuși nu a introdus tovarășul misterios al întregului public, jurnaliștii curioși încă au reușit să afle ceva despre ea. Numele fetei este Ksenia Doroshkevich și studiază la VGIK pentru un regizor. Este imposibil să nu observați cum pe pagina personală a lui Xenia din rețeaua socială apar din ce în ce mai des fotografii comune cu Dima Bilan. Și putem ghici ce ar putea însemna.

Dima Bilan la deschiderea magazinului H & M din Moscova

Recent, la 26 mai, a avut loc un eveniment închis la Moscova, în onoarea deschiderii celui mai mare magazin H & M (strada Tverskaya 16). 50 la sută din vânzările din acea zi au fost transferate la ajutorul Naked Heart Children's Aid. Dima Bilan, împreună cu Natalia Vodyanova, care este fondatorul acestei fundații, oaspeții de seară au devenit invitați speciali. Și cântăreața, chiar în magazin, a făcut mai multe dintre hiturile sale populare.

Un nou videoclip al lui Dima Bilan

Noul videoclip pentru piesa "Labyrinths" are o poveste interesantă: ocazia de a apărea în videoclip a fost jucată în timpul licitației de caritate a Fundației Natalia Vodyanova ("Naked Hearts") toamna trecuta. Lotul femeilor Nadezhda Obolentseva și Kseniya Lukash au cumpărat lotul. Ei au devenit personajele principale ale videoclipului.

Videoclipul a fost împuscat noaptea în zona forestieră. După cum afirmă Dima pe pagina de web instagram, el a rătăcit în labirinturi misterioase cu Nadejda, soția oligarhului Ayrat Iskhakov și Xenia - fosta soție a omului de afaceri Dmitri Yakubovski.

Ideea videoclipului este că fanteziile și viața reală a personajelor se suprapun, iar personajul principal se află într-un labirint de relații îngrijorătoare cu două fete. Dima spune că esența povestirii și a atmosferei în sine a fost subtilă pentru a le transmite spectatorului cu ajutorul imaginilor laconice și elegante în nuanțe gotice și suprarealiste. Aceasta este o idee minunată a creatorilor videoclipului. Firește, videoclipul implică o mulțime de scenarii erotice și periculoase.

Compoziția "Labyrinths" a devenit parte din noul și ultimul album al lui Bilan "Nu fi tăcut".

Suntem încântați să-l vedem pe Dima din nou energic, activ și inspirat. Îi dorim sănătate și succes creativ în viitor.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.