Alegerea unui rucsac este un punct foarte important și important de pregătire pentru școală. La urma urmei, copilul va trebui să meargă cu el pe tot parcursul anului școlar. Un rucsac ar trebui să fie nu numai frumos, strălucitor și plin de culoare, dar și confortabil. Cum de a găsi un compromis între stil și confort? În opinia noastră veți găsi răspunsul la această întrebare.

Rucsacuri tradiționale pentru școală: tendințe elegante ale sezonului

Programele educaționale moderne solicită elevilor să transporte la școală un număr mare de manuale, materiale didactice, notebook-uri și materiale școlare. În plus, formatul anumitor notebook-uri este non-standard și uneori depășește standardul A4. Acest lucru este valabil mai ales pentru elevii de clasa întâi care trebuie să poarte cu ei multe lucruri uneori inutile. Părinții se confruntă cu o sarcină dificilă - de a găsi un astfel de rucsac, astfel încât să poată ține tot ceea ce este necesar pentru școală.

Modele de rucsac la școală 2018 pentru un elev de clasă întâi

În ajunul anului școlar, magazinele sunt umplute cu un număr mare de rucsaci pentru elevii de clasa întâi, al căror design este gândit și ajustat la maximum. Pentru părinți, nu va fi dificil să alegeți un model adecvat. În același timp, este necesar să se respecte mai multe recomandări:

  • Alegeți un rucsac de cadre pentru copilul dvs. - este mult mai puternic și mai ergonomic decât copiile țesăturii
  • Acordați atenție la încuietori - verificați confortul deschiderii și închiderii absolut tuturor încuietorilor. Acordați o atenție specială compartimentului principal, deoarece copilul său se va deschide cel mai adesea. Lightning-ul nu trebuie să rămână și să se agațe de țesături.

 

  • Alegeți un rucsac cu inserții moi pe spate - acesta este așa-numitul rucsac ortopedic, care îi va ajuta pe copil să-și păstreze spatele drept și nu va permite ca oasele moi ale copilului să fie deformate atunci când poartă un rucsac greu
  • Acordați atenție culorii și modelului - rucsacul ar trebui să vă mulțumească copilul, deci aveți grijă să obțineți opinia primului elev despre cumpărare Nu neglijați dorințele copilului doar pentru că rucsacul este convenabil și ieftin. Un rucsac este asociat unui copil cu o școală, deci este important ca el să evocă doar emoții pozitive la un copil.

Rucsacuri moderne pentru școală pentru adolescenți

Cea mai bună modalitate de a motiva un copil pentru următorul an școlar este alegerea unui nou rucsac la modă pentru el, care va deveni însoțitorul său credincios pe calea cunoașterii. Vă oferim rucsacuri elegante TOP care vor fi în tendință în acest an academic.

Rucsacuri din piele pentru adolescenți

Cele mai elegante rucsaci școlare pentru adolescenți sunt din piele. Modelele din piele sunt bune, deoarece practic nu se murdăresc și servesc mult mai mult pânză și produse de panza. Cea mai populară opțiune pentru adolescenți este rucsacurile în negru și maro. Acestea sunt nuanțe universale care se potrivesc nu numai în școală, ci și în dulapul de zi cu zi.

Rucsacuri moderne la școală 2018 în stilul rock and roll

Variația tendinței de piele este rucsacurile brutale și moderne, cu șuruburi metalice și fermoare. Un astfel de rucsac este o alegere excelentă pentru elevii de liceu care sunt în muzică rock. Apropo, majoritatea rucsacilor din 2018 au o tendință de rock-n-roll, adică sunt decorate cu ciucuri de piele, franjuri, dungi strălucitoare și aplicații.

Rucsacuri moderne pentru școala Polka Dot

Brutalitatea și provocările sociale sunt mai tipice pentru băieți, în timp ce fetele oferă designerilor să aleagă rucsaci fluturași în culori bomboane: roz, galben, verde deschis și albastru. Modelele florale, desenele cu ananas și banane și mazărea jucăușă sunt recunoscute ca amprente ale sezonului. Imprimați puncte de polka potrivite sub orice haine și adaugă o atingere pictată imaginii. Pentru băieți, există, de asemenea, multe modele de puncte polca - un avantaj în alb și negru.

Rucsacuri textile tipice: o alternativă la modelele din piele

Rucsacurile textile sunt mai puțin practice, orice pată pe ele va fi vizibilă, dar pe astfel de modele există un decor elegant și printuri care pur și simplu nu sunt disponibile pe rucsaci din piele. Cu ajutorul desenelor pe un rucsac, fiecare adolescent va putea să-și arate preferințele, să iasă în evidență printre colegii săi.

Alegerea unui rucsac de tesatura dau preferinta materialelor durabile si practice, inclusiv bumbacul, poliesterul, prelata. Suprafața acestor materiale este tratată cu o soluție specială care crește rezistența la umiditate și rezistența la radiațiile ultraviolete.

Cu un rucsac de tesatura, un adolescent nu se teme de soare, ploaie sau îngheț, ceea ce nu este cazul modelelor din piele. În plus, culorile luminoase și o abundență de amprente vor atrage adolescenții cu o experiență precară. Rucsacurile textile sunt ușor de întreținut, chiar și la mașină lavabile.

Cele mai moderne rucsaci pentru școală: culori populare și printuri

Efectul de culoare asupra stării psihice a copilului a fost dezvăluit de mult timp. Obișnuitul "albastru pentru băiat și roz pentru fetiță" în realitățile de astăzi este considerat a fi un concept învechit. Copiii moderni au nevoie de mai multe nuanțe de viață.

Rucsacurile pentru elevii de clasa întâi sunt în cea mai mare parte realizate în culori vii.În același timp, unele modele sunt atât de colorate, încât se pare că copilul nu merge la școală, ci pentru o vacanță. Părinții ar trebui să se uite la schema clasică de culoare, evitând neon și nuanțe prea strălucitoare.

Dacă este vorba despre o fată, alegeți modelele purpuriu, liliac, albastru cu printuri florale, personaje de desene animate sau animale. Pentru băieți, rucsacurile cu culori albastre, negre și maro sunt indispensabile.

În ceea ce privește adolescenții, alegerea este mult mai largă. Poate fi modele atletice, feminine, pline de farmec, brutale. Culorile rucsacelor pentru adolescenți sunt mai strălucitoare și mai extravagante. Culorile clasice cu imprimare florală, etichete, emotici, rucsacuri acide colorate sunt permise pentru viața de zi cu zi a școlii.

La vârf de popularitate în rândul adolescenților rucsaci pe tema spațiului. Astfel de modele sunt realizate cu o imagine de înaltă definiție sau o tehnologie 3D. Apariția la școală cu un astfel de rucsac va produce efectul potrivit.

În sezoanele recente, există o tendință atunci când pungile școlare pentru adolescenți pot servi ca lucruri de zi cu zi. Acest lucru este convenabil dacă copilul îi place să călătorească sau doar să meargă cu prietenii cu un "ajutător" confortabil și spațios în spatele lui. Luați în considerare acest lucru atunci când alegeți un rucsac pentru un student pentru anul școlar viitoare.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.