Cuprins:

 1. Ce să faci în Pitsunda și cum să rămâi
 2. Vacanță în Pitsunda 2019: tarifele all-inclusive
 3. Restul fără intermediari (sectorul privat)
 4. Prețurile la alimente
 5. Comentarii clienți

Stațiunea pitorească de pe litoralul Mării Negre se află la doar 25 de kilometri de renumita stațiune din Gagra. Dacă tinerii vin la Gagra cel mai adesea, familiile cu copii mici tind să calmeze și să se liniștească Pitsunda. Grădina cu lemn, aerul sănătos, marea caldă și curată, condiții de viață confortabile - toate acestea sunt necesare pentru o minunată distracție.

Ce să faci în Pitsunda și cum să rămâi

Majoritatea locurilor de cazare din Pitsunda sunt moteluri și stațiuni. Cea mai mare dintre ele sunt:

 • Amzara;
 • Riviera;
 • Farul;
 • Bzyb;
 • Flee de aur;
 • Colchidei;
 • Apsny.

Una dintre cele mai frumoase pensiuni ale locului este Musser, aflată în rezervația Musser.De asemenea, puteți sta într-unul dintre hotelurile moderne, de exemplu, "Dolphin" sau "Irene". Aici nivelul serviciilor este mai mare, încercând să atingă standardele europene la nivel mondial.În același timp, accentul principal al cazării în Pitsunda rămâne odihna medicală. În această direcție, o compoziție unică a aerului, un climat cald umed, marea, pinii funcționează. Toate acestea ajută la combaterea alergiilor, a bolilor nervoase, catarrale și cardiovasculare.

Excursii la Lacul Riza, în Sukhumi și Gagra va dilua vacanța pe plajă. Cascadele Gegsky, Mănăstirea Simono-Kananitsky, New Athos - toate acestea vor ajuta la dizolvarea în atmosfera locului. Dacă tema excursiilor pare a fi epuizată, atunci vă puteți distra în restaurante locale, cafenele și discoteci de noapte. Peste tot are propriile programe de spectacole, precum și un meniu pentru copii și diete.

Restul în Pitsunda 2019: prețurile pe sistem "all inclusive"

Excursie extrem de populară all-inclusive de astăzi este disponibilă și în Pitsunda. Lista de servicii în hoteluri și hoteluri de acest tip este foarte largă, în timp ce puteți alege o opțiune pentru orice buzunar. Turiștilor li se oferă următoarele locuri de cazare, oferind "all inclusive":

 • Hotelul Parus: 200 de metri de mare, 3 mese pe zi, piscină, copii gratuit;
 • Pensiunea "Musser": 50 de metri de mare, prețul de la 1190 de ruble pe persoană pe zi, 3 mese pe zi pe "masa de masă", piscină, Wi-Fi;
 • Hotelul Pshada: la 100 de metri de mare, prețul de la 800 de ruble, micul dejun, 3 mese pe zi, 2 mese pe zi;
 • Pensiunea "Irene": 200 de metri de mare, preț de la 1300 de ruble, 3 mese pe zi "Bufet", infrastructura este proiectată pentru familiile cu copii;
 • pensiunea "Litfond": 50 de metri de mare, preț de la 1450 de ruble, 3 mese pe zi, parcare;
 • Pensiunea "Ldzaa": 50 de metri de mare, de la 1200 ruble pe zi pe persoană, 3 mese pe zi "Bufet";
 • pensiune "Riviera": 500 de metri de mare, de la 1.700 de ruble, 3 mese pe zi Bufet, piscină;
 • Pensiunea "Resort Pitsunda": 70 de metri de mare, de la 1000 de ruble, 3 mese pe zi Bufet, piscină, clădiri noi, Wi-Fi;
 • Hotelul Apsara: 30 de metri de mare, de la 1500 de ruble, 3 mese pe zi;
 • Pensiunea "Pine Grove": 50 de metri de mare, de la 1.450 de ruble, 3 mese pe zi, bufet, piscină.

Majoritatea opțiunilor propuse mai sus se află pe prima linie de coastă. Accesibilitatea plajei este un factor important în alegerea unui loc de odihnă.

Restul în Pitsunda 2019 fără intermediari (sectorul privat)

Cazare nu mai puțin populară rămâne sectorul privat cu bucătăriile sale de romantism și de vară. De asemenea, avantajul fără îndoială rămâne prețurile scăzute.

Centrul de recreere "Rapytsa" Pitsunda (Ldzaa) își așteaptă oaspeții pe strada Rybzavodskaya. Cazarea aici va costa între 750 și 2800 de ruble pe zi. Doar 15 metri la mare. Pe teritoriu există o cafenea, la câțiva pași de piață, magazine.

O casă pentru 2 familii cu toate facilitățile va costa între 750 și 2300 de ruble pe zi, în funcție de sezon. Fiecare cameră are o intrare separată.

Nu mai puțin interesantă opțiune va fi casa de oaspeți "Family Center" cu camere cu 4 și 5 paturi. Fiecare cameră are un duș, toaletă, Wi-Fi. Oferă turiștilor o bucătărie de vară.

Case individuale chiar pe plajă va costa oaspeții în valoare de 750 - 2400 de ruble pe zi. În fiecare casă pot găzdui până la 4 persoane. Toate facilitățile dinăuntru.

O casă într-o grădină de mandarine este o dispoziție specială de odihnă. A trăi în acest cost de la 300 la 3000 de ruble pe zi. Pentru oaspeți, o baie, o bucătărie și o sufragerie cu aer condiționat, o baie suplimentară pe stradă.

Un apartament studio de 50 de metri de mare va costa 300-2500 de ruble, în funcție de sezon. În același timp, puteți conta pe o vedere magnifică, TV prin satelit, aer condiționat și alte facilități. Farmacie, piață și magazin la distanță de mers pe jos. Apartamentele pentru cupluri cu copii vor costa de la 2500 de ruble pe zi.

Preturile la alimente si alimente

Dacă biletul nu a fost inclus în mâncare, puteți găsi cu ușurință o opțiune potrivită în oricare dintre numeroasele cafenele locale. Cecul mediu va fi de aproximativ 350 de ruble pe persoană. Dacă alegerea a căzut pe un restaurant local, atunci trebuie să fiți gata să plătiți de la 600 de ruble. Cina de cult abhazian este apatsha și suluguni. De asemenea, asigurați-vă că încercați hahachu, hachur, khachapuri.În Pitsunda, carnea foarte gustoasă este pregătită folosind un set interesant de condimente. Sosurile se fac pe baza de rosii si prune de cires.

Printre alcool cu ​​siguranță în top chacha locale. Nu mai puțin populare sunt vinurile aromate Abhaz. Pentru desert merită încercat janjuhu din nuci. Dacă trebuie să vă gătiți, atunci într-un magazin local puteți cumpăra pâine pentru 40 ruble, carne de porc pentru 500 de ruble pe kilogram, piersici pentru 140 de ruble și multe altele. Pentru un gratar gata va trebui să plătiți aproximativ 260 de ruble la 100 de grame. În piață produsele sunt întotdeauna mai ieftine și mai proaspete.

Comentarii clienți despre living in Pitsunda

Online, puteți găsi adesea comentarii contradictorii despre restul în acest loc. Cineva consideră orașul plictisitor și prea liniștit, alții văd într-o asemenea dispoziție un loc de pace și liniște. Mulți subliniază faptul că apa curată, aerul conifer proaspăt și natura superbă compensează deficiențele infrastructurii.

Serviciul local este departe de ideal. Un personal mai puțin atent la hoteluri noi moderne. Cineva nu-i place retragerea de pe autostrăzile principale. În opinia lor, acest lucru complică vizitarea obiectivelor turistice independente. De asemenea, turiștii sunt supărați de o mică cantitate de transport local. De asemenea, oaspeții notează prețurile umflate pentru excursii.

Turistii nemaipomeniti vor gasi in Pitsunda tot ce au nevoie. Ei vor fi capabili să se vindece și să se odihnească bine de graba orașului pentru bani puțini.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.