În această amantă nimic nu este irosit. Încearcă să folosească chiar și lucrurile cele mai inutile la prima vedere - sticle de plastic și sticlă, discuri zgâriate, capace etc.

Mulți pur și simplu aruncă lucruri inutile, chiar fără să știe cât de mult pot fi extrase din acest material. Desigur, ați văzut deja garduri frumoase, decorate cu capace din sticle de plastic. A sosit timpul să ne cunoaștem procesul de creare a mestesugurilor din acest material, împreună cu clasele noastre de masterat detaliate.

Artizanat din capace de sticle din plastic

Ideea că husele pot fi folosite pentru decorarea și crearea obiectelor de artizanat a apărut în mare parte datorită varietății de culori care uimesc cu strălucirea și bogăția lor. Acoperă - o bază excelentă pentru meserii cu copilul dumneavoastră.

Magneți din capacele sticlelor

Capacele cu un diametru de 5 cm sau mai mult sunt potrivite pentru a crea magneți pe frigider sau la bord pentru copii. Pentru a crea meșteșuguri, aveți nevoie de:

  • acoperiri colorate
  • magneți - pot fi achiziționați în magazine pentru manual
  • banda cu două fețe sau pistolul de lipire
  • alcool - pentru capacele de degresare
  • creioane, hârtie colorată, foarfece

Din acest set vom face un alfabet pe magneți, care va arăta mult mai interesant decât fotografiile clasice cu litere și nu vă va lăsa copilul indiferent.

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să pregătiți capacele - degresați cu alcool medicinal, curățați murdăria. Datorită acestui fapt, va fi mai ușor să lipiți hârtie colorată și magneți.

Lipim magneți mici pe capacele din spate sau pe cele interioare folosind bandă sau adeziv pe două fețe. Magneții mult mai puternici se vor lipi de adezivul momentului, totuși, dacă faci meserii cu copii, ar trebui să alegi un clei mai sigur.

În partea interioară a capacului, cercuri colorate de hârtie lipite, care au diametrul egal cu dimensiunea plută. Apoi, pe hârtie, desenați litere, silabe, numere sau alte desene. În plus față de hârtia colorată, puteți folosi imagini gata făcute cu care puteți face mai târziu jocuri logice și educative pentru copii.

Capacele literelor pot fi utilizate chiar și fără magneți. În loc să învățați lângă frigider, copilul dvs. poate pune cuvinte pe desktop.

Pentru copiii mai mici, puteți face fructe și emoticoane distractive din coperți colorate. Acest lucru va necesita sârmă subțire colorată, ochi de plastic gata, clei uscat rapid și fire groase de tricotat.

Lipiți pe un capac sau pe ochi. Faceți un zâmbet dintr-o bucată de fir sau fir. Legați o crenguță de cireșe în petale speciale și lipiți-o cu Moment până la capace.

Crearea unei cireșe este cea mai ușoară ambarcațiune pe care o puteți face cu copilul. În plus, de pe coperți puteți face emoticoane, fețe animale, albine și alte insecte.

Artizanat de capace de sticla: decoratiuni de fatada

Primul lucru care vine în minte la menționarea capacelor din sticle de plastic este panourile spectaculoase adorând gardurile parcelelor private. Un astfel de mozaic poate decora locul în care copilul joacă și își petrece timpul.

Pentru cei care trag bine, crearea unui model de capace este foarte simplificată. Este suficient să se controleze conturul viitoarei picturi murale și să se delimiteze cu blocaje de trafic colorate. Este mai bine să lipiți materialul cu un pistol de lipire. Dacă nu aveți culorile necesare ale capacelor din plastic, puteți să așezați imaginea de ansamblu și apoi să o vopsiți cu culorile necesare.

Dacă nu aveți abilități artistice, dar într-adevăr doriți să aveți un astfel de mozaic spectaculos pe parcul din spatele casei dvs., va trebui să folosiți programe de broderie sau să utilizați scheme gata făcute.

Mulți dintre noi au văzut și pot avea desene drăguțe brodate pe pânză. Ele vor servi drept bază pentru viitorul mozaic. Pur și simplu puneți învelitori în straturi, repetând modelul pe diagrama.

Copiii cu experiență sfătuiesc să nu folosească un clei cu uscare rapidă și un pistol de lipire pentru a ține materialul, deoarece se va usca pur și simplu în aer liber, iar capacele vor cădea. Mozaicul dvs. va fi păstrat permanent pe perete dacă atașați capacele cu șuruburi subțiri autoportante.

Decorații de plastic pentru vase de flori

Această tehnică destul de ușoară vă permite să transformați o vază de flori unică într-o decorație interesantă a casei dvs. Pentru a fixa capacul, puteți folosi un pistol de lipire, plasându-l în interiorul vasului.

Saltele de masaj din capace de plastic

În ciuda faptului că plasticul este destul de sensibil la efectele temperaturilor ridicate, covoarele din capace pot fi folosite cu ușurință ca suport pentru mâncărurile fierbinți. Bineînțeles că nu ar trebui să fie așezate pe covoare, dar o ceașcă de ceai fierbinte sau o farfurie se va simți minunată pe un astfel de suport.

Pentru a crea un covor, pregătiți capacele - curățați murdăria și degresați cu alcool. Apoi, lipiți marginea capacului până la margine cu un pistol de lipire.Covorul gata poate servi nu numai ca un stand, ci și un mod convenabil de a vă masaj picioarele. Este suficient să o întoarceți cu susul în jos.

Părinții copiilor care suferă de foarfeca, utilizează partea laterală îndoită a capacelor pentru proceduri de recreere. În acest caz, este necesar să conectați capacele cu ajutorul firului gros, astfel încât stratul să nu se întindă în timp ce mergeți de-a lungul acestuia.

Artizanat din capacele sticlelor: decorați curtea din spate

Pentru a traduce această idee în viața de la maestru, va avea nevoie de un talent special și de capacitatea de a crea meșteșuguri frumoase din lucruri inutile. Chiar și un fel de momeală ca învelișurile de plastic în mâinile unui soț cu experiență devine o bază excelentă pentru decorarea casei și curții interioare.

Capacele din plastic pot decora fațada casei. O astfel de lucrare necesită pregătire preliminară și înțelegere preliminară a lucrării finalizate. Aruncati o privire la fotografia de mai jos, acest design arata ca tiparele care implementeaza femeile de pe panza. Utilizați această metodă pentru a decora fațada casei, gardul și veți obține cu siguranță un extraordinar mozaic de frumusețe.

Datorită texturii grele a capacelor din plastic, ele sunt excelente pentru a crea căi pe site. Puteți așeza un astfel de panou din blocajul de trafic monocrom sau puteți crea o compoziție complexă.

Capacele din plastic sunt gizmos cu adevărat versatil pentru crearea de meserii. Lista tuturor aplicațiilor blocajelor de trafic este pur și simplu imposibilă. În plus față de metodele prezentate în articol, husele sunt utilizate pentru decorarea mobilierului, crearea de picturi și picturi murale, candelabre și chiar perdele pentru uși. Dacă există multe blocaje de trafic colorate în casa dvs., atunci este timpul să creați meșteșuguri și decorațiuni originale de la ei.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.