Tendințele modei din anotimpurile anterioare rămân relevante în 2017. Naturalitatea și naturalețea sunt exact ceea ce trebuie să vă străduiți. În special, această regulă se aplică sprâncenelor. Deci, ce ar trebui să fie pentru a crea imaginea perfectă a unui adevărat fashionistă în acest an? Despre asta și vorbi mai departe.

sprâncene 2017

Tendințe de modă în lumea sprancenelor

În acest an, sprâncenele sunt atente, pentru că expresivitatea feței depinde de ele. Dacă ridicați forma greșită, imaginea poate părea prea tristă, serioasă și chiar supărată. Prin urmare, este foarte important să vizitați profesioniștii care vor selecta cea mai potrivită opțiune.

În ceea ce privește forma "șirurilor" sau "virgule", astăzi este considerată o formă proastă. Astfel de opțiuni nu decorează și arata de modă veche. Chiar dacă sunteți obișnuiți cu această formă, vă recomandăm să vă crească sprancenele cu ajutorul unor unelte speciale și să vă înscrieți pentru o corecție cu maestrul. Asigurați-vă că un specialist bun va putea găsi opțiunea perfectă pentru dvs.

Grosimea naturală

Mulți experți în frumusețe susțin că sprancenele din 2017 vor avea sprâncene mai largi decât înainte. În ciuda acestei tendințe, este foarte important să vă luați în considerare forma feței, precum și tipul de aspect. La urma urmei, dacă sprâncenele sunt prea largi, nu trebuie să le faci față, atunci nu ar trebui să-l urmăriți orbește.

Îngrijirea și densitatea

Potrivit multor fete, sprâncenele groase nu necesită eforturi deosebite pentru a le aduce în ordine. De fapt, nu este. Fără o îngrijire constantă, ei vor părea neglijenți, ceea ce nu este permis, potrivit experților. Prin urmare, ar trebui sa dati cu siguranta pensete, gel pentru sprâncene si o perie speciala pentru stilul lor. Toate aceste elemente vă vor ajuta să le oferiți un aspect mai atent.

Linii curbe moi

Linii netede - este ceva fără de care sprâncenele nu pot fi numite la modă. În 2017, ele trebuie să aibă înclinări moi, adică să ajungă ușor la vârful sprâncenelor, fără a schimba grosimea. Legiuitorul acestei tendințe poate fi numit pe bună dreptate Cara Delevin, stilul căruia este urmat de femeile de modă.

Sprâncenele spalate

Spre deosebire de tendințele anterioare, sprâncenele albite vor fi relevante. Umbra poate fi aproape de tonul pielii sau de orice altă culoare în culori pastelate. Desigur, astfel de experimente sunt departe de a fi pentru fiecare fată.

Dar dacă sunteți o persoană creatoare care nu se teme de priviri surprinse în direcția lui, asigurați-vă că încercați. Principalul lucru este să alegeți un arc adecvat, astfel încât aspectul să arate complet. Dar, totuși, cea mai des întâlnită culoare a sprâncenelor poate fi văzută pe podiumuri de modă. La urma urmei, pare potrivit.

Tot în 2017, la spectacole ai putea vedea un design neobișnuit sub forma unei benzi subțiri peste sprâncenele vopsite. Ultima opțiune este potrivită exclusiv pentru podium.

Reguli perfecte de creare a sprâncenelor

Contrar opiniei multor fete, nu vor fi necesare doar pensete pentru a crea o formă frumoasă a sprâncenelor. O astfel de unealtă nu ajută la realizarea sprâncenelor simetrice. Prin urmare, de multe ori nu arata foarte bine. Pentru a crea o formă cu adevărat frumoasă, vă recomandăm să luați în considerare câteva reguli.

Dacă ați avut anterior sprancene subțiri, este mai bine să așteptați până când cresc. Dar, din păcate, cu scoaterea pe termen lung, ei pot opri creșterea lor. Cei care se confruntă cu o problemă similară, este mai bine să contactați salonul pentru procedura de reconstrucție.

Fetele, care prin natura lor sunt sprâncenele destul de groase, puteți încerca să vă modelați. Este foarte important să se determine conturul lor. Începutul sprâncenelor coincide cu colțul interior al ochiului, iar capătul este situat la joncțiunea liniei de la nară la colțul exterior.

Astfel, puteți afla lungimea optimă a sprâncenelor. Dar există cazuri în care lungimea nu este suficientă. Nu le pictezi imediat sau nu te înscrii pentru un tatuaj. Chiar și această versiune a sprâncenelor poate fi aranjată în mod natural și natural.

Următorul lucru de determinat - punctul de recuperare. Acesta este situat în partea de sus a irisului. Dar este foarte important să faceți o îndoire netedă fără tranziții abrupte. Deci sprâncenele arată mult mai natural.

Ar trebui acordată atenție la lățimea sprâncenelor. Nu este nevoie să le trageți din toate părțile, este suficient să procesați podul nas și arcul inferior. Nu este necesar vârful atingerii. Excepția va fi o singură fire de păr care dau un aspect neobosit. Apropo, dacă sprâncenele nu sunt destul de groase, puteți folosi un creion sau umbre care vor ajuta la umplerea petelor chel.

Când sprâncenele au deja o anumită formă, vă recomandăm să începeți instalarea. Pensulă specială le poate oferi poziția corectă. Experții recomandă plasarea acestora pe parul părului și fixarea acestora cu un gel cosmetic. Datorită acestor sprâncene va avea poziția corectă și aspectul curat.

Cine nu se potrivește cu sprâncenele largi?

Spranceană largă și groasă - aceasta este tendința din 2017. Prin urmare, multe fete se grăbesc să le crească, să facă diferite proceduri pentru a le îngriji și chiar să crească. Dar totuși lățimea reală nu este potrivită pentru toată lumea.

Fetele miniatură nu ar trebui să facă sprâncenele prea mari, deoarece ar părea ridicol.De asemenea, abținerea este în valoare de fete cu luciu uleios, erupție cutanată și piele cu probleme. Această combinație nu arată foarte bine, deci este mai bine să vă opriți la o grosime medie.

Următoarea categorie, care nu se potrivește cu sprâncenele largi - femeile în vârstă. Faptul este că această lățime vizuală adaugă câțiva ani. Și dacă fetele tinere vor să pară puțin mai în vârstă, atunci femeile după patruzeci ar dori să o evite. Prin urmare, vă recomandăm să consultați opțiunile clasice care pun accentul pe caracteristicile faciale.

Crearea sprâncenelor perfecte nu este ușoară. La urma urmei, este necesar să se țină seama nu numai de tendințele din lumea modei, ci și de caracteristicile individuale ale fiecărei fete. Aceasta este singura modalitate de a oferi sprancenelor forma corecta, cu care fata ta va arata frumoasa.

Cum iti pasa de sprancenele tale, de tine sau de un specialist?

1 COMENTARIU

  1. Vă mulțumim pentru recenzia interesantă! Mulți, mulți fotochek cool brovok! Da, noile tendințe sunt uneori surprinzătoare, dar, în general, mi-a plăcut, cu lățimea, bineînțeles că nu voi experimenta. Și pentru culoarea și stilul gelului bine, știu că mulți oameni laudă anastasia dealuri beverly și wunderbrow (wunder2). Am incercat vander2 de la un prieten, pot sa spun ca da o forma buna, pe care o doresti)) si eu arata natural in opinia mea)

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.