Designerii străluciți pot face minuni, creând rochii de lux și neobișnuite pentru femei. Contemplând cele mai frumoase rochii din lume, sunteți uimiți de zborul fanteziei și de profesionalismul meșteșugarilor. Prezentate de modele de designeri renumiți provoacă o adevărată agitație în rândul publicului la modă.

Adesea cele mai frumoase rochii din lume sunt create pentru comenzi individuale și sunt scumpe. Costul unor costume pur și simplu se rostogolește și nu este surprinzător, deoarece pentru decorarea lor sunt folosite pietre prețioase și cele mai bune bucăți de țesături. Există modele în care nu există nici un decor cu diamante, dar ele uimesc publicul cu designul transparent și stilul neobișnuit. Vă oferim cele 10 cele mai scumpe și frumoase rochii create vreodată de designerii mondiali.

Îmbrăcăminte de lux de către Faiyzali Abdullah

Cea mai frumoasă rochie din lume este recunoscută ca o capodoperă creată de designerul malaysian Faiyzali Abdullah. Experții au estimat acest lucru la 30 de milioane de dolari.Nu orice moda își poate permite să achiziționeze un costum de lux.

Rochii de seară sunt făcute din tafta și din mătase, rochia este împânzită cu 751 de diamante. Greutatea celei mai importante și mai mari pietre este de 70 de carate. Micile diamante sunt situate pe rochia trenului. Acest costum uimitor de frumos este numit "The Nightingale of Kuala Lumpur". Rochia a fost prezentată pentru prima dată publicului în 2009 la festivalul STYLO Fashion GrandPix KL.

Imbrăcăminte musulmană de Debbie Wingham

Rochia musulmană tradițională a lui Abay, creată de designerul britanic de modă Debbie Wingham din Dubai, a fost estimată de experți la 17,7 milioane de dolari. Pânza neagră elegantă este brodată cu fire de aur și decorată cu 2.000 de diamante. În crearea rochiei folosite diamante roșii de culoare albă, negru și rară scumpe. Rochia Abay a fost prezentată la un eveniment social într-unul din hotelurile de elită din Dubai.

Rochie Holi ia

Capodopera, creată de designerul libanez Elie Saab, a creat o senzație reală când actrita Holi Bury a apărut pe covorul roșu. Rochia este numită una dintre cele mai deschise costume. În aceasta, Holi Bury a apărut la Premiul Academiei în 2002. Costumul fermecător din burgundă este realizat cu un corset transparent, decorat cu broderii de flori care abia ascund bustul actriței.

Costum de nunta Kate Middleton

Celebritatile asteapta un aspect special si chic si neobisnuit. Kate Middleton a justificat în mare măsură așteptările fanilor, prezentate la nunta într-o rochie din fildeș cu aplicații florale din dantelă. Trenul de dans - 2,7 metri, creat de Sarah Burton, directorul creativ al casei de moda Alexander McQueen, impresioneaza cu frumusetea si liniile sale laconice. Baza pentru rochia de mireasa Kate Middleton a fost luată la îndemână, în care Grace Kelly sa căsătorit cu Prințul de Monaco Rainier III.

Îmbrăcăminte delicioasă de Luly Yang

Capodopera de la designerul de modă Luly Yang nu a ieșit din moda pentru mai multe sezoane și continuă să provoace admirația întregii lumi. Rochia în formă de aripi de fluture fluture este considerat cel mai uimitor, frumos și modă costum până în prezent.

Inițial, designerul și-a întrupat ideea într-o versiune pe hârtie, iar mai târziu a finalizat o rochie din material. Costumul este realizat din cea mai bună mătase scumpă, care, în timpul mersului, imită mișcările aripilor unui fluture zburător. Corsetul potrivit al rochiei este decorat cu o panglică de pene.

Rochie fermecătoare Marilyn Monroe

Minunata rochie Marilyn Monroe a primit numele Happy Birthday. Costumul a fost realizat de designer Jean Louis pentru ziua de nastere a lui John Kennedy in 1952. Fabricat dintr-o țesătură translucidă subțire, rochia creează un efect nud. Mai mult de șase mii de sparturi de diamante au fost cusute în material.

Pentru costumul ei, Marilyn Monroe a plătit o sumă fabuloasă pentru acele vremuri - 12.000 de dolari și numai pentru a lovi pe președinte cu un costum sincer și fermecător. Astăzi, o capodoperă a lui Jean Louis aparține companiei Gotta Have It, care a cumpărat rochia pentru mai mult de 1 milion de dolari în 1999. Potrivit experților, tinuta este mult mai mult decât suma plătită pentru ea.

Capodoperă imbatabilă de Debbie Wingham

O altă capodoperă strălucită de designerul și designerul faimos, concepută să fie una dintre cele mai frumoase și fermecătoare rochii din lume. Designerul a petrecut aproximativ șase luni la crearea rochiei, greutatea totală a rochiei a fost de 14 kilograme. Această masă se datorează utilizării a 50 de diamante negre și o varietate de alte pietre prețioase, a căror greutate depășește 5 carate. Șifon, crep de chinez, satin au fost folosite ca bază pentru diamante. Experții estimează că îmbrăcămintea este de 5,5 milioane de dolari.

Rochie strălucitoare Naomi Watts

Lista celor mai frumoase și mai scumpe rochii din lume a fost adăugată la costumul din casa de modă Armani Prive, creată de comanda individuală a lui Naomi Watts. Lucrați la crearea unei capodopere de peste 2 luni. O astfel de lucrare lungă și dureroasă a fost realizată astfel încât steaua să poată orbi oaspeții Oscarului în sens literal și figurativ.Rochia strălucitoare a lui Naomi Watts este decorată cu diamante marca Neil Lane, stilul având un decolteu asimetric. Silueta rochiei este cea mai concisă, partea de jos a rochiei are forma unei fuste îngustate.

Rochie Emmy Adam

Una dintre cele mai fermecatoare și mai scumpe rochii din lume aparține actriței Amy Adams. Rochia a fost creată conform unor modele unice și decorată cu mai multe pietre perle. Rochia este realizată în culoarea albastru pal, cu bule de dantelă din tul transparent. Amy Adams a apărut în fața publicului în această îmbrăcăminte de lux de la Oscar. Era dificil pentru Amy să se miște fără ajutor într-o astfel de rochie, așa că în timpul fotografiei avea nevoie de ajutorul asistenților care țineau un tren de lux.

Olivia Wilde a lui Rochie orbitor

Filmul american Olivia Ould și-a extins dulapul cu una dintre cele mai frumoase rochii din lume. În această îmbrăcăminte, actrița a apărut la ceremonia de decernare a Premiului Globului de Aur în 2011. Rochia lui Olivia Walid a primit titlul celei mai frumoase rochii de seară. Rochia este realizată într-o culoare gri-negru, cu paiete de argint cu o umbra ușor mocha.

Rochiile frumoase de la designeri de renume mondial sunt uneori inaccesibile pentru modelele de moda simple care merita astfel de tinute atat cat si stelele lumii. Ne grăbim să-i mulțumim fetelor - mulți designeri de modă iau ca bază costumele imaginilor create de guru-ul industriei modei pentru celebrități. Puteți străluci în rochii care sunt identice în tăiat la cele mai frumoase attire din lume, dar cu designuri mai puțin costisitoare.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.