Cel mai popular tip de materiale de finisare pentru o baie care se preface la tendințele modei se confruntă cu gresie. Astfel de produse asigură protecție fiabilă, estetică și de lungă durată pentru toate suprafețele. O varietate largă de texturi, nuanțe de culori, dimensiuni vă permit să creați o atmosferă confortabilă și o imagine de design originală care să satisfacă gusturile celor mai capricioși proprietari de case private și zone de apartamente.

Placi ceramice pentru baie: o abordare modernă a amenajării spațiului

Microclimatul specific al oricărei băi implică utilizarea anumitor tipuri de materiale de finisare. Opțiunile pentru produsele originale produse de fabricile naționale sau străine pot fi destul de multe. Și numai plăcile din ceramică au caracteristici îmbunătățite de performanță care sunt capabile să reziste la diferite sarcini.Placile moderne, certificate, diferă în stabilitate:
• Într-un mediu cu umiditate constantă.
• la stres mecanic.
• la schimbări bruște de temperatură.
• la efectele radiațiilor ultraviolete.

În timpul unei operațiuni competente, țigla poate servi mult timp. Acest material oferă posibilitatea de a crea suprafețe originale, elegante, care imită lemn natural și alte materiale naturale. Astfel de tehnici de design creează toate condițiile pentru decorarea interiorului băii în orice direcție stilistică.

Producătorii și designerii oferă soiuri neobișnuite de plăci cu textura originală. Modelele tridimensionale proiectate special execută mai multe funcții simultan, creând o textură care seamănă puternic cu lemnul, piatra naturală și țesătura. Modele geometrice pretențioase în 2018 vor domina designul interior al diferitelor încăperi, permițându-vă să creați cele mai îndrăznețe compoziții din baie.

Noutăți stilate pentru toate ocaziile: design de faianță pentru o baie mică și mare

Alegerea formei și mărimii plăcilor, trebuie să luați în considerare un număr de factori care vor afecta funcționarea ulterioară, estetica și practicitatea diferitelor suprafețe. Baile mici, în orice caz, sunt greu de transformat într-o cameră imensă, largă. Dar pentru a crea o cameră confortabilă și elegantă din ea și pentru a regla percepția puțin, există întotdeauna posibilitatea.

Este important să înțelegeți că nu numai materialul, dar și caracteristicile de instalare pot schimba vizual zona din cameră. Alegerea parametrilor specifici ai plăcilor depinde de următoarele nuanțe:
- planificare baie, caracteristici arhitecturale;
- dimensiunea, forma, suprafața camerei;
- stilul general al utilităților;
- Suprafețele care urmează să fie furniruite.

Este posibil să decorați elegant și colorat, cu ajutorul materialelor din gresie sau mozaic, nu numai tavanele și pereții. Într-un format, puteți aranja aparatele și mobilierul pentru depozitarea obiectelor mici, a blaturilor moderne și a obiectelor sanitare. Un rol important în acest sens îl pot juca preferințele personale ale proprietarilor spațiilor, precum și prezența copiilor în familie.

Este necesar să se decidă în prealabil cu privire la variațiile de culoare pe care doriți să le acordați preferință atunci când decorați baie. Culorile armonioase, luminoase vor rămâne în mod constant în formă. Culorile întunecate vă vor oferi ocazia de a fi atent, iar culorile calde și luminoase vor oferi pace și liniște. Idei de design în 2018 extinde în mod semnificativ cadrul de culoare. Într-o interpretare demnă, stilistii oferă o culoare neutră din punct de vedere emoțional, exploatarea pe scară largă a diverselor variații de gri, o combinație de tonuri bogate cu pasteluri.

Designerul se mișcă într-un mod nou: plăcile la modă pentru baie

Un aspect mai pretențios și mai confident poate fi acordat unei încăperi care utilizează o gamă largă de tipuri de materiale de țiglă. Ceramica rămâne în prezent cea mai populară, îndeplinind toate cerințele de operare și siguranță. Astfel de opțiuni conferă băii un aspect bine îngrijit, atrăgător de ochi, creând în același timp un strat de protecție puternic pentru suprafețe.

Producătorii moderni încearcă să găsească noi soluții și modalități, permițând proprietarilor de băi să se simtă confortabil în timpul aplicării procedurilor de apă - luând o baie, spălat dimineața. Este sigur să menționăm mai multe variante noi de materiale de finisare pentru aceste tipuri de spații:
1. Porțelan. Material durabil pentru fabricarea plăcilor de bază pentru suprafețe de baie. Proprietățile de rezistență ale produselor se măresc datorită adăugării de aditivi speciali în compoziție.
2. Piatra artificiala. Puteți utiliza materiale naturale, dar ele sunt mai scumpe și au o proporție mare. Analogii artificiali nu se deosebesc vizual, având aproape aceleași caracteristici de performanță.
3. Produse metalizate.Aceste tipuri de materiale de finisaj ar trebui folosite în mod punctual, combinând în mod corect strălucirea luxoasă a plăcilor originale cu alte produse pe suprafețe. Cu ajutorul unor versiuni metalizate, elementele sau zonele individuale din interior sunt cele mai des diferențiate.
4. Placi din sticlă. În ciuda costului ridicat al materialului și a instalației, o baie într-un astfel de cadru va rămâne întotdeauna luxoasă, confortabilă, exclusivistă. Utilizând plăci de sticlă, puteți crea șorțuri, panouri, decorați zonele individuale și colțurile.
5. Marmura. Un semn clar de bun gust, bogăție și lux. Diferă în indicatorii crescuți de rezistență la uzură, durabilitate. Materialul este considerat a fi atractiv din punct de vedere vizual și potrivit pentru proiectarea diferitelor stiluri.

Proiectele de design moderne ale băilor sunt pline de multe surprize și surprize plăcute. În zilele noastre, țiglele din bazalt, gresie, marmură și granit sunt considerate la modă. Fiecare dintre aceste opțiuni are avantaje proprii și se aplică, în funcție de preferințele individuale ale proprietarilor și de factorii aferenți.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.