Orice gospodină modernă dorește să găzduiască în bucătărie toate componentele care pot facilita procesele de gătit și să facă colțul cât se poate de confortabil. Dar, de multe ori, dispunerea a numeroase tipuri de apartamente nu permite să se creeze exact aspectul situației, care este deja atras în vise și planuri apropiate.

Design personalizat de bucătărie: idei creative

Dacă vă apropiați corect de aspectele de design și de design interior, puteți combina cele mai originale lucruri. Fantasy și creativitatea pot face chiar și o cameră în miniatură, strălucitoare, pretențioasă. Și prezența pieselor ergonomice de mobilier și aparate de uz casnic vă va ajuta să vă potriviți tot ceea ce aveți nevoie.

Confortul în bucătărie poate depinde de o varietate de factori. Este important să le puteți folosi și să le distribuiți armonios pe întreg teritoriul. Principalele nuanțe în această privință includ:
• Locația corectă a "triunghiului de lucru" - chiuveta, aragazul, frigiderul.
• Plasarea punctelor de activitate în colțurile camerei de bucătărie.
• Utilizarea materialelor de finisare de înaltă calitate și practice.
• Designul corect al stilului, ținând cont de variațiile de geometrie și de culoare.
• Utilizarea mecanismelor moderne și a celor mai noi tehnologii.
• Disponibilitate obligatorie de iluminat bun și accesorii de înaltă calitate.

Particular relevante în proiectarea de mici bucătării premise în ultima vreme a considerat mobilier glisante. Scaunele și mesele de transformare care se ascund în perete pot transforma o cameră și pot oferi o originalitate maximă. În această bucătărie nu numai că puteți găti cu succes pentru întreaga familie, dar și primiți oaspeți.

Camere confortabile de bucătărie - mici și confortabile

Faceți o cameră miniaturală confortabilă rapid și fără efort. Principalul lucru este abordarea corectă și prezența anumitor oportunități financiare. Este deosebit de important să planificați cu atenție aranjamentul bucătăriei, având în vedere necesitatea de a face această cameră foarte practică și multifuncțională.

Puteți decora bucătăria pur și simplu, folosind propriile dvs. imaginații și sfaturi de design. Și puteți să vă deplasați într-o manieră mai simplă și să aranjați interiorul într-unul dintre cele mai populare stiluri moderne:
• Loft. Principalele caracteristici sunt prezența comunicațiilor deschise, ziduri de cărămidă fără finisare, mobilier în mod deliberat de grosier. Astfel de opțiuni sunt caracteristice personalităților strălucitoare, iubitoare de libertate.
• Provence. Stăpânul vechi și romantic preferă mobilierul de epocă din metal, ornamentele de flori, ori de câte ori este posibil, nuanțele pastelate delicate.
• Hi-tech. În acest stil predomină nuanțele lucioase lucioase și albe pe elementele cromate și suprafețele netede. Interiorul conține geamuri colorate și inserții de oglindă.
• Minimalism. Un stil inconfundabil, confortabil, care respiră seninătate și confort. Nuanțe importante sunt absența elementelor luminoase, a rafturilor deschise, a culorilor țipătoare. Toate mobilierul, aparatele și accesoriile trebuie combinate cu succes.
• Țară. Motivele rurale sunt reprezentate de gresie "sub piatră", podele din lemn și mobilier rafinat din matrice. Aparatele de uz casnic moderne pot fi imitație cu pricepere sub elementele de uz casnic din sat.

Există întotdeauna posibilitatea de a dota în mod confortabil și adecvat bucătăria în stil scandinav, modern sau clasic. În funcție de scopurile dvs., spațiul dintr-o bucătărie mică poate fi extins vizual. Cu o dragoste deosebită pentru lucruri mici și suveniruri, în orice stil este permis să facă evidențieri separate și ajustări.

Bucătării moderne și personalizate

Pentru a utiliza spațiul de bucătărie cu succes și cu competență, este necesar să se proiecteze inițial mediul complet. Design interior depinde de dorințele proprietarilor de proprietate, tendințele modei, oportunitățile financiare. În cazul în care bugetul este limitat, puteți echipa un număr mare de rafturi și dulapuri, ceea ce va oferi ocazia de a renunța la echipamentul maxim de bucătărie.

Un rol important îl joacă ușa care duce la bucătărie. În variantele non-standard ale spațiilor de bucătărie compacte, este din ce în ce mai preferată înlocuirea ușilor convenționale cu arce originale, elegante. Este posibil să se proiecteze un astfel de pasaj în diferite formate stilistice, utilizând un interior comun. Nu mai puțin importante sunt:
1. Înregistrarea deschiderilor ferestrelor. Adesea, bucătăria este o singură fereastră, care, de preferință, nu este perdea. Lumina naturala este o prioritate.
2. Finisarea suprafeței podelei. Podeaua de bucătărie poate fi acoperită cu plăci ceramice, linoleum, laminat rezistent la umezeală. Lemnul trebuie utilizat cu atenție, ținând cont de umiditatea ridicată și de schimbările de temperatură.
3. Aplicați variante de culoare. Este necesar să se evite nuanțele întunecate care pot reduce spațiul vizual. Acesta ar trebui să fie folosit bej, nisip, alb, piersic, culoarea de măsline ușoare.
4. Utilizarea iluminatului.Bucătăria mică, creativă poate fi aprinsă central cu ajutorul lămpilor de perete sau a unui candelabru mic. Iluminarea suplimentară este creată utilizând spoturi sau benzi LED.

Orice gospodină va dori cu siguranță să-și decoreze bucătăria într-un mod original. Folosind idei moderne, puteți alege atribute atractive, atrăgătoare, elemente decorative, textile moderne.

Materialele grele din finisaj trebuie evitate. Dacă există o dorință, totuși, perdelele de ferestre, perdelele sau draperiile trebuie excluse categoric. În acest sens, cea mai bună soluție ar fi să aibă o cortină ușoară și transparentă. Este de dorit ca acesta să nu depășească pragul de fereastră. Apoi, acest element poate fi folosit ca suprafață suplimentară de lucru.

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.