Pentru a crea o atmosferă fabuloasă, puteți folosi lămpile care clipesc, făcute de mână. Va dura foarte puțin timp, iar lumina confortabilă a luminilor va adăuga o stare de spirit de Anul Nou!

10Veți avea nevoie de:

  1. borcane de sticlă mici (300-600 ml);
  2. vopsea acrilică de argint;
  3. Clei PVA;
  4. zăpadă artificială liberă ("microbii" transparente, semifinale sau zahăr);
  5. stencil fulgi de zăpadă de 3-6 cm;
  6. perie densa (peri sau sintetice);
  7. destulă lungime panglică 25-45 cm;
  8. servetele de hârtie.

3Asigurați șablon de fulg de zăpadă pe un borcan curat și uscat. Pentru această hârtie de hârtie este grozav, dar puteți obține și transparente.

4Cu o perie uscată, luați puțin vopsea acrilică și îndepărtați excesul de pe un șervețel de hârtie. Pensula semi-uscată aplică cu ușurință vopseaua modelului de tăiere al unei fulgii de zăpadă.

5Așteptați să se usuce vopseaua (pentru a nu smulge desenul) și scoateți șablonul.
Opțional, atrageți din borcan cât mai multe fulgi de zăpadă pe care le doriți.
Pentru a crea efectul borcanelor "înghețate", aplicați adezivul PVA pe zonele de sticlă fără fulgi de zăpadă. Lăsați turbiditatea lipiciului să nu vă deranjeze - după uscare devine complet transparent!

6Puneți zăpada artificială pe stratul de lipici umed și lăsați-l să se usuce. Scuturați zăpada în exces și legați o panglică strălucitoare de gât. Frosty lampă gata!

7

8Astfel, într-un timp scurt, puteți face o mulțime de lămpi acoperite cu zăpadă care vă vor decora vacanța cu o strălucire confortabilă!

Lăsați o răsplată

Vă rugăm introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.